Site icon

BRIEFCAM – autoriseret distributør

brief-cam-2

Briefcam er den foretrukne software hos Politiet, Forsvaret og efterretningstjenester i det meste af verden. Vil du have et tilbud fra os som er autoriseret distributør for Briefcam så ring venligst. Vi udvikler mange løsninger indenfor overvågning og kan tilslutte lidarer, robotter, thermo, radio, Bodycams, laser og droneovervågning.

Med Briefcam og Videoovervågning fra VideoAnalayse A/S kan man dokumenteret nedsætte drab med næsten 85% ved opsatte videoovervågningsløsninger.

Også den rå vold og voldtægt nedsættes med ca. 75% og tillige forsvinder næsten al grafitti, hærværk og handel med stoffer m.v.

Briefcam er et Israelsk firma, med udvikling af produkter i Israel og USA. BriefCam blev grundlagt i 2008 baseret på teknologi udviklet på Det Hebraiske Universitet i Jerusalem af professor Shmuel Peleg, en berømt computer vision forsker. Denne proprietære teknologi, VIDEO SYNOPSIS®, er en prisvindende innovation, der opsummerer timevis af begivenheder i en “kort” for at udtrække maksimal værdi fra video for sikkerhed, sikkerhed og produktivitet. Vore 2.500 forhandlere i 9 lande leverer bl.a. til politi, forsvar, vagtværn, hoteller, indkøbscentre, konferencer og VIP bygninger og events.

BriefCams VIDEO SYNOPSIS-teknologi® skabte en øjeblikkelig buzz inden for branchen og vandt priser som Wall Street Journal Technology Innovation Award for Physical Security, blandt andre. BriefCams teknologi blev hurtigt vedtaget af sikkerhedssektoren er nu de facto-standarden for hurtig videogennemgang. Briefcam er IKKE et VMS, men virker med alle de VMS systemer som VIDEO A/S sælger.

Men prisstrømmen standsede ikke ved det. Briefcom har fået utallige priser for kvalitet, præcision og innovation gennem årene.

BriefCam har hjulpet Fortune 500-virksomheder med at beskytte deres medarbejdere, partnere og kunder og transformeret, hvordan gæstfriheds- og underholdningsindustrien giver et sikkert miljø for deres gæster, og hvordan transportknudepunkter holder deres rejsende ude af skadelige måder.

VIDEO ANALYSE A/S er nordeuropæisk autoriseret distributør for Briefcam. Vi sælger alene til distributører eller forhandlere. Vi er specialister i Briefcam løsninger. Vi sælger til de fleste steder via vore partnere indenfor videoovervågning og adgangskontrol. Det er f.eks. store erhvervsbygninger og boligområder samt til Politi, færgelejer, grænseovergange, VIP steder, hoteller, konferencecentre, vejdirektorater, motorvej overvågning, Sikre og Smart Cities, Kommuner, Banker og finanshuse, supermarkeder, transport, hospitaler, underholdningsbranchen, universiteter, skoler, plejehjem, industrien, fabrikker, skibe, containerterminaler, konferencer, koncerter, markeder, stadioner, festivaler m.v.

Briefcam har 3 produkter med analyse, alle kan kobles sammen med eksisterende videoovervågning. Det er dog ikke alle systemer de integrere ind i.

1: Investigator.

BriefCams Investigator for retshåndhævende myndigheder leverer en unik fusion af computer vision og Deep Learning-teknologier sammen med sin patenterede VIDEO SYNOPSIS-applikation® , der gør det muligt for videoefterforskere hurtigt at lokalisere personer og genstande af interesse, gennemgå timevis af video på få minutter og effektivt samarbejde om sager til hurtig løsning.

Investigator-produktet er en plug-and-play, alt-i-en-videoanalyseløsning til filbaseret videoindtagelse, der problemfrit omdanner video til handlingsrettet intelligens. BriefCam Investigator fremskynder efterforskningen, øger videoefterforskernes produktivitet og muliggør hurtig time-to-target.

2: Protect & Insights

BriefCams® omfattende Video Content Analytics-platform driver eksponentiel værdi fra investeringer i overvågningskameraer ved at gøre video søgbar, handlingsrettet og kvantificerbar. Gennemgå timevis af video på få minutter; reagere straks på kritiske situationsmæssige ændringer i miljøet og kvantitativt analysere video for at udlede handlingsrettet indsigt for datadrevet sikkerhed, sikkerhed og operationel beslutningstagning, alt imens du effektivt afbalancerer følsomhed, nøjagtighed og effektivitet.

Produktet består af 3 del. Review – Respond – Research.

Ring og få en tid til demonstration on-line, det tager ca. 45 minutter tlf 77 77 77 70

3. RapidView

Investigator til Milestone.

Briefcam er anerkendt som verdens førende videoanalyse software

Som den verdens førende video analyse software er Briefcam et naturligt tilvalg til eksisterende VMS Software.

Vores vision

BriefCam forestiller sig en fremtid, hvor videodata er bredt tilgængelige, anvendelige og indsigtsfulde for en smartere og bedre verden.

Vores mission

At forbedre hverdagen ved at omdanne videoovervågningsdata til værdifuld indsigt. BriefCam giver mennesker, virksomheder og lokalsamfund mulighed for at realisere værdien af deres video gennem innovative løsninger, drevet af avancerede teknologier.

Hvad vi laver

Ved at udnytte kraften i kunstig intelligens og dyb læring omdanner BriefCam video til værdifuld indsigt til hurtig videogennemgang og søgning samt patenteret VIDEO SYNOPSIS-teknologi® ; alarmering i realtid; og kvantitativ videoindsigt.

BriefCam øger driftseffektiviteten for mennesker, virksomheder og samfund til at realisere værdien af deres video gennem sin innovative, omfattende videoanalyseplatform designet til fleksibilitet og skalerbarhed med markedsledende nøjagtighed, ydeevne og brugeroplevelse.

SÅDAN GØR VI

Med 1 milliard overvågningskameraer, der forventes at blive installeret inden udgangen af 2022 (Kilde: Omdia), er mængden af video, der optages, overvældende. Der er simpelthen ikke nok menneskelige øjne til at gennemgå det hele, og det er uden for menneskelig kapacitet til at analysere dybden og bredden af dets indhold. Gennem BriefCams omfattende videoanalyseplatform kan organisationer hurtigt opdage, spore, identificere, søge og se tusindvis af objekter i hver scene og forstå tendenser, der er hentet fra videoindhold, hvilket fuldstændig transformerer, hvordan organisationer bruger video. Som branchens førende udbyder af Video Content Analytics-løsninger giver BriefCam kunderne mulighed for at:

Dybden af BriefCams videoanalyse og tværfunktionelle applikationer maksimerer ROI for videoovervågning og hjælper med at transformere, hvordan organisationer fungerer.

VIDEO A/S er Danmarks eneste NVIDIA Ekspert der samtidigt er Briefcam Distributør og tilbyder inhouse Hosting Center eller vi installere hos dig.

Bevissikring

Til politiets bevissikring og senere retssager og til anklagemyndighedens jurister er Briefcam genialt designet til formålet, nemlig at levere klare og utvetydige beviser og klar identifikation af mistænkte.

Så let er det at lave en liste med hvem der har adgang, ud fra ansigtsgenkendelse

Briefcam priser:

Ring til Salgsdirektør Jesper Johansen på +45 77777712 lokal 162 eller Direktør for Agiludvikling A/S Michael Rasmussen (NVIDIA ekspert) for mere info på telefon +45 77777770 for autoopgaver og tilpasninger i Briefcam.

Exit mobile version