Site icon

Sikkerhedsrobotter selvkørende i teams

Introduktionen af autonome sikkerhedsrobotter åbner kvalitativt nye muligheder for alle deltagere på sikkerhedsmarkedet

SMP Robotics Outdoor Security Robots er de mest avancerede udendørs sikkerhedsrobotter i verden. De er længst fremme når vi taler om vagtværn, patruljering og videoovervågning.

De har indbygget 2 vejs samtaleanlæg så man kan tale med dem den møder. Herud over har den sirene, blinklys og avanceret 360 graders termiske videokamera funktioner.

De kan benyttes til mange formål, fra vagtværn, videoovervågning, desinficering, corona maskekontrol, vareleverancer, fuglekontrol, til brug for politi, andre myndigheder, og indenfor hospitaler m.v.

TEAMBOTS, robotter der arbejder i teams med samme opgave eller forskellige opgaver

TEAM samarbejde (sværme) mellem robotter bruges f.eks. til overvågning, vagt og dokumentation. Robotterne sættes med en individuel afstand, udveksler informationer om hvad de møder ex. personer, koordinerer opladning mellem hinanden og opladningssystemerne (undgår situationer, hvor alle robotter skal oplades osv.) og en masse meget vigtig funktionaliteter, herunder inddeler robotterne selv det område de er sat til at overvåge.

Det er således en ægte udendørs sikkerhedsrobot. SMP sikkerhedsrobotter er blevet designet som udendørs sikkerhedsrobot siden dag ét. Om vejen er flad, med belægning, om det er off-road eller terræn er ligegyldigt, regn, sne, sand, mudder, grus, små snavs, vandpytter, skråninger, har heller ikke betydning, den kører i alt slags vejr, og under de forhold den bliver budt. Vores sikkerhedsrobotter klarer det hele.

Der er integration med de fleste mest populære sikkerhedssystemer som Visual Management System, Alarm Systems, Messengers, Voice kommunikatorer og andre…

Robotterne er fuldt autonome, AI-drevne, og har avancerede proaktive overvågningssystemer. De arbejder når som helst på døgnet, i alt slags vejr, også jul, påske, og pinse. Autonome ladestationer er tilgængelig til alle modeller.

Er det sikkert og kan der ske skade ved brug af sikkerhedsrobotter?

Sikkerhedsrobotter er sikre. Der kan ikke ske skade på dem der overvåges eller dem der er i nærheden af den. Der har aldrig været historier om dette. Hvis du går mod en robot og er autoriseret i systemet,så bremser den med det samme og søger at køre uden om dig. Dette giver en alarm til vagten og hvis robotten ser nogen der bliver akut syge f.eks. ved hjerteanfald,så tændes blinket og der går alarm til centralen med kamera fokus på den fundne person.

Robotterne fungerer i sværmetilstand

Det er simpelthen umuligt at beskytte store områder med en robot eller endda flere robotter, der ikke kommunikerer med hinanden. Robotics robotterne arbejder i teams på op til 30 robotter. De husker ruter, interagerer med hinanden, holder den nødvendige afstand til både hinanden og folk der er tilladte, de transmitterer og udveksler information med hinanden.

Spar dine vagter væk

Du kan sparer et helt vagtværn, også fordi disse robotter egentligt gør arbejdet bedre. 24 timer i døgnet.

Over hele verden har disse robotter sparet patruljerende vagter og vagtværn væk. På større installationer har vi f.eks. 30 sikkerhedsrobotter der arbejder sammen og fordeler arealet mellem sig. Vagterne kan dermed arbejde hjemmefra og f.eks. styre overvågningen.

Robotterne er designet til at arbejde 27/7/365 i alt slags vejr. Denne løsning giver dig mulighed for drastisk at reducere omkostningerne ved sikkerhedstjenesten, mens du er på samtidig med at kvaliteten af sikkerhedstjenesterne forbedres alvorligt.

Sikkerhedschefer for mange virksomheder verden over har allerede indset, hvor vigtigt det er at bruge fuldt autonome sikkerhedsrobotter i deres arbejde.

Vore sikkerhedsrobotter er designet specielt til barske vejrforhold. Robotterne arbejder ved temperaturer fra -35 ° C til 55 ° C. Og hvad der er meget vigtigt her i Norden, så fungerer de i sne og sjap samt frost og under styrtregn m.v.

SMP Robotics Systems Corp. er verdensførende inden for udvikling af udendørs sikkerhedsrobotter og servicerobotter.

Her er faciliteterne:

Til information er her en liste over udvalgte (ikke alle) SMP S5.2 Nøglefunktioner i vores udendørs sikkerhedsrobots:

Vi kommer lige om lidt, vi står lige og snakker… Ja robotter kan snakke sammen ikke kun via netværk 😉 Så er der robotmøde, da Boston Dynamics samarbejder med vor producent. Dette er de 2 mest kendte i verden.

Sikkerhedsrobotter er modne produkter, benyttet og videreudviklet gennem de sidste 12 år

I fremtiden planlægger vi at skabe et endnu større forspring i forhold til alle vores konkurrenter. Mange nye opfindelser, som producenter er ophavsmand til nu er hinsides fantasien. Virksomheden har kunder over hele verden og er startet i 2010.

BEMÆRK: Alle modeller er fuldt funktionelle produktionsmodeller. Ikke en prøve, demo eller prototyper. 

SMP Robotics udendørs sikkerhedsrobotter designet til at beskytte store områder (kvadratkilometer), og områder med begrænset adgang. De anvendes bl.a. i

Den mest avancerede flagskibsrobotmodel “Argus” har med sin intelligente videoovervågningsfunktioner, fået et nyt termisk billedmodul med høj opløsning, højttalerhorn og indbygget sirene.

Sikkerhedsrobotten gør det muligt at arbejde stabilt også hvis der sker tab af GPS-signal.

Her hos NVIDIA med NVIDIA JETSON produkter og software fra alle de kendte mærker.
Med gaskanoner og laser kan fugle fjernes nemt og effektivt fra lufthavne, plantager, tage og andre arealer hvor fugle er uønskede. Der er både løsninger til grøn laser, propan skud, Bio-Akustik og Ultralyds Fugle kontrol.
Denne er specielt til gasalamering for store områder hvor der opbevares gas i industrien og til opvamrning.
Den mest solgte til alminde vagtkontrol med sirene og højtalere der kan høres op til 2 KM væk, men volume justeres til hvor objektet befinder sig.
Modellen til golfbaner med blinklys og den kan tjekke om noget falder eller synker sammen m.v. Den har 2 solpaneler og 360 graders overvågning med hele 6 kameraer.
Termoversionen der bruges til HAZMAT opgaver, underforhold med dårlig sigt, såsom tåge, røg, ildebrand og til forskellige detekteringer.

Her er videoer af vore sikkerhedsrobotter

Video 2. 25. april 2022 Sikkerhedsrobottens”Argus” er begyndt at patruljere campus i Albuquerque, New Mexico.  Robots

Robotterne kan håndhæve lov og orden, dag og nat. Til videoovervågning om natten anvendes et højkvalitets PTZ termisk billedkamera.

Det termiske billed giver dig mulighed for sikkert og pålideligt at detektere mennesker under forhold med utilstrækkelig belysning og i fuldstændig mørke, tåge, røg og ildebrand.

For at forhindre lovovertrædelser på campus, anvendes et højttalerhorn og indbyggede sirener.

Video 3. 25. april 2022 I begyndelsen af 2022 begyndte fem sikkerhedsrobotter at patruljere for staten New Mexico. Disse robotteams, bruges til at sikre sikkerhed i forskellige beskyttede områder, parker, byggepladser og lagre. Der hvor effektiv videoovervågning er til stede forsvinder vold, graffiti og hærværk.

Robottens design  gør det muligt at udføre pålidelige patruljer på snavs og ujævne veje. Operationel støtte ydes af Team 1ST Technologies LLC.

Video 4 fra LA (Produktion, Lager):

Video 5 fra LA (Corporate campus):

Video 6 fra LA (Strand, Yachtklub):

Video 7 fra LA (Parkering, Lejlighedskomplekser):

Video 8 fra LA (Golfklub)

Video 9 fra LA (Yacht club night)

Video 10 fra Wood Group, der viser SMP Robots, der arbejder i olie- og gasfaciliteter.

Dette er en generel video om vores SMP-sikkerhedsrobot:

Video om grupperobot-ics:

Dette er video fra Intersec 2020 i Dubai fra Ejadah stand om SMP Robotics robots:

Dette er video fra Qatar (4 år gamle modeller S5.1):

Video fra Tyskland:

Gennemgå venligst alle videoer.

ProRobots Robotics Nyheder:

Kontakt os for detaljerede oplysninger om de forskellige modeller af vores øvrige sikkerhedsrobotter og leverancer til militær og politi i de nordiske lande.

Sikkerhedsrobotter er nutiden i næsten alle lande

Faktisk er sikkerhedsrobotter det næste store trin i udviklingen af automatiske sikkerhedssystemer bl.a. til videoovervågning.

Meget snart vil sikkerhedsrobotter blive en lige så stor nødvendighed i sikkerhedssystemer, som almindelige CCTV-kameraer.

Robotterne bruges da også af 40 Fortune 500 virksomheder.

Exit mobile version