Adgangskontrol

De 3 typiske former for adgangskontrol, til et område der ønskes adgangsbegrænset er:

  • Læser f.eks. 100% berøringsfri med hånden aht. corona
  • Kamera
  • Vagt

Med vore nye adgangskontrol fra f.eks. IDEMIA kan vi sametablere overvågning med ansigtsgenkendelse, den såkaldte dobbeltbiometriske løsning, som vi introducerede i 2022. Med dobbeltbiometri kontrol er du bedre sikret, indenfor overvågning og adgangskontrol.

Det kan være ganske omkostningsfyldt at overvåge adgangskontrol, men nu er det meget nemmere. Jeg syntes vi er glade fordi kunderne er særdeles glade for den berøringsfri og dermed smitte fri adgangskontrol vi har udbudet siden 2021.

Adganskontrol læser

Læser: Fysisk enhed for indtastning af kode, aftastning af kort / brik, eller aflæsning af biometriskedata. Adgang kan gives på en, eller flere kombinationer af disse, afhængigt af sikkerhedsniveau for området. Læserne placeres ofte umiddelbart udenfor det område, der ønskes adgangsbegrænset. Database for adgang, kan placeres lokalt, og eller samles centralt evt. eksternt.

Adgangskontrol biometrisk

Kamera: En fysisk enhed der via eget objektiv optager hændelser, i området objektivet dækker. Kameraet kan tilkobles en monitor, for afspilning af optagelser. Hvis optagelser skal genafspilles, eller afspilles senere, kan kameraet tilkobles en optager. Optageren kan være placeret lokal, eller centralt placeret, også eksternt af hensyn til ex. brand og tyveri.

Vagt: Her bemanding for manuel adgangskontrol, til et område som ønskes adgangsbegrænset.

inspection, security, control-4691858.jpgEksempel på vagt.

Kamera og læsere kræver et netværk, hvis der er mere end en. Netværket kan være trådløst, eller fortrådet. Et trådløst kamera er nemmere at få adgang til, også for udefrakommende. Hvor et kablet kamera kræver en fysisk tilkobling, i samme netværk. Vi anbefaler at lade kameraer, og læsere være i eget netværk. Samt at software og firmware holdes opdateret.

Vi leverer 3 former for biometrisk adgangskontrol

  • RFID/Trykknap systemer med trådløst RFID Medarbejderkort med foto/logo m.v. Dette kan kombineres ned øjescanning/fingeraftrykslæser og evt. QR barcode for gæster m.v.
  • Biometrisk Adgangskontrol med Iris genkendelse, fingeraftryk eller håndflade scanner
  • Ansigtsgenkendelse med automatisk døroplukning eller dør oplåsning

Biometrisk Adgangskontrol til automatisk døråbning

Samfundet har allerede valgt at biometri er det sikreste. Det følger af valg af fingeraftryk som det absolut sikreste ID. Om nogle år er det nok ansigtet der lagres i vores pas, men indtil hvidere er fingeraftrykket den valgte ID teknologi. Alle vore produkter er certificeret under SS-EN ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Scroll to Top