Hospitaler – Læger – Plejehjem

Begynd med sikkerhedsstyring

grayscale photo of people walking on the street
Hospitals indgange

Indgange

Registrer forhøjet kropstemperatur ved ankomst.

– Wisenet Temperaturdetektering med termiske kameraer, registrerer for forhøjet kropstemperatur ved relevante indgange, så personalet kan varsles om mulig smitte og giver herved mulighed for at øge egen sikkerhed.

Administrer antallet af personer, der er tilladt i indendørs rum

– Tælling af personer ved indgange til bygninger, eller rum. Kan gøre audio eller visuelt opmærksom på i eller ved rummet, at maksimalt antal besøgende i rummet er nået. Dette giver mulighed for at omfordele, og tage forholdsregler, baseret på besøgende i de enkelte rum.

Registrer besøgende iført masker og holder afstand

– Ved indgang kan scannes for brug af masker, så personer uden, huskes på at benytte maske. Ligeledes kan der adviseres evt. lokalt om at holde afstand, hvis gældende krav om afstand ikke overholdes.

Statistiske data om besøgende

  • AI kameraer indeholder mulighed for statisk omkring de besøgende.
  • Der kan trækkes statistik på hvor mange der ankommer med ledsager, med barn, med bil osv.

– Benyt de statistiske data til at forbedre besøget.

brown concrete building under blue sky during daytime

Kernen i hospitalets sikkerhedssystem

Integreret styring af både ind- og udgange af hospitalet. VideoAnalyse A/S samlede sikkerhedsløsning tilbyder samtidig overvågning af hele området. Fra hvor de besøgende ankommer med bus, eller bil. Gennem hospitalet til besøgsområdet, venterum, caféer og fælles rum og tilbage til udgangen.

Personalet giver vi tryghed fra de ankommer til hospitalet i bil eller til fods. Gennem deres arbejdsdag på gange, kontorer, i køkkener, operationsafsnit, medicin- og tøjlagre, til de igen går ud af døren efter endt arbejdsdag.

Patienterne kan følges individuelt, fra de ankommer med ambulance, føres gennem behandlinger, til forløbet afsluttes efter eksempelvis genoptræning og konsultation.

Genoptræning:

AI hjælper læge og behandlere med at se på patienten, kigge efter balance ved gang, uligheder i bevægelse. Og kan være med til at hjælpe patient og behandler med dokumentation af bevægelse, fremskridt og for patientens egen øvelser i forbindelse med behandling. Teknologien bruges af sportsfolk indenfor eksempelvis golf, der ønsker at forbedre deres slag.

Med hændelses alarmer, kan en del af de situationer der opstår på et hospital automatiseres.

Smart søgning

En hændelse kan søges på normalvis i VMS´en ud fra datoer / tidslinjer eller begivenheder. Men også via analysesoftware, kan hændelser og personer søges. Analysen kan hjælpe fra parkeringspladsen, ved uhensigtsmæssig parkering udenfor bås, unormal adfærd på parkeringspladsen ved de parkerede køretøjer, indbrud i bil. Se parkering. Faldulykker på området, både inde og ude på hospitalsområdet, med automatisk tilkald af personale. Dokumenterer ankommet medicin og udstyr, for at undgå svind. Dokumenterer tid og antal af udgående prøver. Overvåge medicindepoter, og at det er korrekt personale der behandler medicinen.

AI-baseret overvågning

VideoAnalyse A/S kan registrere det du ser efter, og sortere støj som skygger, dyr, skiftende lys osv. fra, og herved reducere falske alarmer.

white ceramic sink near white ceramic sink

Forbedret lægehjælp

h-sony-prof-4er

Operationsstue – Optag og gem kirurgiske procedurer.

  • Ultrahøj opløsning og tæt zoom, og med kameraer der optager kirurgiske procedurer i levende og klare billeder. Dokumentation der kan knyttes til den enkelte patient og dennes forløb, i dag og til endt behandling.
  • Understøt dokumentation af konsultationer og kirurgiske indgreb med videooptagelse.
  • Brug optagelserne til at blive bedre, uddan og vis det ene indgreb ud af 1 million hvor man det er vigtigt at…
man in white dress shirt sitting on white chair in front of computer

Troværdighed for medicinsk personale, patienter og familie

Optag video og lyd i konsultationsrummet.

  • Informer patienten om lyd-/videooptagelser af konsultationen, ved ankomst til klinikken.
  • Optagede videooptagelser og lydfiler kan bruges som bilag i journaler.
  • Verificere og registrere identiteten af medicinsk personale og patienter/familier, der er involveret i en operation.

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top