Parkering

Realiser det fulde potentiale for parkering med netværksteknologier fra VideoAnalyse A/S og partnere. Øg sikkerheden, gør administrationen lettere, og rentabiliteten større. Med smarte løsninger, der tilføjer nye effektive funktioner til parkeringsdrift.

Smart parkering, der fungerer for dig og dine besøgende

Med smart parkeringsteknologi fra VideoAnalyse A/S og vores partnere, beskytter du ikke kun dine besøgende og deres køretøjer. Du hjælper også med at minimere trafikpropper og ulykker i dit nabolag og på byens gader. Du indsamler indsigt, der forbedre og informerer om infrastruktur-vedligeholdelse og udvidelse.

Du optimerer dine parkeringsindtægter og øger effektivitet. Og bedst af alt, så fjerner du stress og frustration over tabt tid på at søge efter ledig parkering – ved at skabe et bedre førstehåndsindtryk og en mere positiv oplevelse for dine besøgende.

Fokusområder:

car accident, broken glass, splatter-337764.jpg

Kontrol af sikkerhed fra alle vinkler

At holde mennesker og ejendom sikre er en prioritet for parkeringstjenester. Vores netværksløsninger giver dig effektive måder at tage kontrol over sikkerheden fra alle vinkler. Automatisk registrering af overtrædelser giver dig mulighed for at adressere parkering i områder med restriktioner. Adgangskontrol til køretøjer giver dig mulighed for at styre, hvem der kommer og går.

Avanceret overvågning afskrækker tyveri og hærværk, giver mulighed for hurtig reaktion og gemmer klare beviser til efterforskning efter hændelsen. Med integreret lyd kan du endda bruge forudindspillede eller live meddelelser til, at advare chauffører om overtrædelser, advare mod kriminel aktivitet eller uønsket adfærd.

Eksempler på brug

Parkerings eksempel
Parkering eksempel
 • Afskrække tyveri og hærværk mod køretøjer med lydbeskeder
 • Efterforsk kriminalitet og ulykker
 • Lyd-, røg- og branddetektion
 • SOS/nødalarm
 • Vold/aggression mod P-vagter
 • Perimetersikring på taget

Positive oplevelser starter ved parkering

En besøgendes første indtryk dannes ofte af deres første kontakt med dine tjenester – parkering. De ønsker at føle sig trygge ved personlige sikkerhed, og komfortable med at efterlade deres køretøjer og personlige ejendele i din varetægt.

Gæsterne kan blive imponeret over uventede og nyttige faciliteter såsom videobaseret app-forbundet vejledning til ledige parkeringspladser. De sætter også pris på indsatsen for at anerkende eller endda belønne deres besøg, især hvis datadrevne tilbud og beskeder, kan målrettes specifikt mod dem, der allerede er på parkeringspladsen via lyd, video eller begge dele.

VideoAnalyse A/S kan hjælpe med at gøre din parkering til en god start på en mindeværdig besøgsoplevelse.

Eksempler på brug

Parkering eksempel brugssager
Parkering eksempel på brug
 • Aggregerede køretøjsoplysninger for marketingafdelingen
 • Overvåg gratis parkeringspladser, med vejledning
 • Forudsigelig parkeringstilgængelighed og vejledning
 • Baggrundsmusik

Smarte måder at få mere ud af dit netværk på

En smart opgradering af den daglige styring af parkeringstjenester er til gavn for både operatører og besøgende. Den samme sikkerhedsplatform, der hjælper dig med at gribe ind i hændelser i realtid og giver nøjagtige visuelle beviser for undersøgelse efter hændelsen, kan også automatisere adgang til parkeringsområdet, køretøjs flow, belægningsstyring og mere.

Samtidig kan du indsamle statistikker om køretøjs flow, gøre automatiseret digital betaling tilgængelig og bruge integreret lyd til at levere live eller forudindspillede instruktioner eller informationer til dine gæster. Parkeringssikkerhed er i stand til så meget mere med VideoAnalyse A/S.

Eksempler på brug

parkering eksempel
Parkering eks brugssager
 • Statistik for køretøjs flow
 • Administration af parkeringsbetaling
 • Forudindspillede eller live lydmeddelelser i garage og parkeringsområde
 • Registrering af parkeringsovertrædelser, med lydrespons
 • Parkering adgangskontrol

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top