Hotel, Restaurant og caféer

Hoteller og restauranter

Gemmen de sidste 25 år har vi leveret videoovervågning til hoteller og restauranter f.eks. Little Venice, Gl. Strand, SuperGeil, Via Apia (Hellerup Parkhotel), Glostrup Parkhotel, Scandic m.fl. Ring gerne for et godt tilbud, hvor vi også kan overvåge gardarobe, køkken og kasser m.v. Vi har også mobil overvågning, som du kan leje f.eks. med 4 kameraer på mast med mobilbatterier og wifi hvis du holder fest eller f.eks. 360 grader vidvinkel kameraer med 24MP for haller, udendørs arrangementer eller festivaler.

Uanset om du er ansvarlig for et familieejet hotel eller en kæde af restauranter med god service, kan VideoAnalyse A/S´s kamera og lydløsninger, beskytte dine gæster og medarbejdere, samt hjælpe dine arbejdsgange til at køre problemfrit.

Netværksvideo og -lyd, der betjener dine kunder

VideoAnalyse A/S´s netværksbaserede overvågningsløsninger giver dig platformen til at levere en bedre kundeoplevelse på dine hoteller og restauranter. For både personale og besøgende er videoovervågning noget der lægger en dæmper på ellers kedelige oplevelser.

Det er som i Supermarkeder en god idé at kontrollere kundeservice, så man hvor der er kasser, direkte kan måle på kundekvalitet, og spotte høje stemmer eller andre hændelser der bør se nærmere på.

Vores hardware giver dig mulighed for diskret at dække alle områder af dine ejendomme – både indvendigt og ude – fra et centralt sted, eller en smartphone der giver alarmer ved anormaliteter.

Med support fra live analyser, kan du automatisk identificere blokerede nødudgange, aggressiv eller mistænkelig adfærd hos gæster og meget mere. Så du kan træffe foranstaltninger for at undgå den slags sikkerhedshændelser, der kan skade dit omdømme blandt andre kunder.

Vores løsninger kan også overvåge ventetider, ryddelighed og servicestandarder. Så du kan foretage informative ændringer, der understøtter dit brand og får kunderne til at vende tilbage gang på gang.

Hold dine restauranter sikre, trygge og hygiejniske

VideoAnalyse A/S levere teknologi med mulighed for at optimere dit overvågningsnetværk i restaurantmiljøer. Du kan vælge kameraer der leverer optagelser i høj kvalitet i svagt lys – perfekt til blødt oplyste restauranter – til at opdage tyveri og svindel ved salgsstederne og til at understøtte hygiejne- og tilberedningsprocesser i køkkenet.

Tilføj netværkshøjttalere for at muliggøre kommunikation med personale og gæster. Adgangskontrolløsninger for at forhindre uautoriseret adgang og forenkle vareleverancer. VideoAnalyse A/S´s Live Privacy Shield ,er et eksempel på hvordan intelligent analyse kan forbedre sikkerheden – det giver dynamisk maskering i realtid til videoovervågning, der respekterer dine gæsters privatliv.

VideoAnalyse A/S løsninger er ideelle til fastfood og restauranter med hurtig service. Du kan fjernovervåge flere filialer, og overvågningen kan optimeres til drive-thru`s, afhentningsområder og parkeringspladser. Du kan endda tilføje software til at registrere mistænkelig adfærd nær ubemandede kasseapparater, og udskænkningshaner.

10 gode steder at sætte videokameraer op

Din restaurant er en symfoni af bevægelige dele, tjenere der haster ud med bakker fulde af mad, køkkenpersonale der tilbereder osv. Det kan føles umuligt at overvåge al aktivitet på en gang, for ikke at nævne udfordringen med at betjene flere steder samtidigt. For at få størst muligt overblik med alt hvad der sker, er her de 10 bedste steder at placere videoovervågningskameraer i din restaurant. De vil være din vigtigste ressource til at overvåge de mest almindelige områder for tyveri, sikkerhedsproblemer og hændelser, der kan resultere i forsikrings-, juridiske eller HR-krav.

Hvorfor bruge videoovervågning?

Nogle restaurantejere kan muligvis ikke se værdien af videoovervågning, og forsømmer at installere dem. Dette kunne ikke være længere væk fra sandheden. Statistikker afslører at næsten 75% af alt restauranttyveri begås af medarbejdere. Hvilket kan løbe op i enorme summer for den enkelte restaurant hver måned.

Typer af risiko Restaurantejere bør overvåge

Kundesikkerhed, fødevaresikkerhed, medarbejdersikkerhed, tyveri og tryghed, er de fem væsentligste risikokategorier, som restauranter bør overvåge. Af disse er sikkerhed og tryghed de altafgørende vigtigste.  Videoovervågning giver dig en visuel registrering af eventuelle sikkerheds- og sikringsrisici, før de bliver et alvorlige. Restaurant videoovervågning kan også hjælpe med at identificere og stoppe tilfælde af medarbejdertyveri, operationel ineffektivitet eller upassende kundeinteraktioner.

Installation af videoovervågningskameraer på nedenstående steder, giver dig den mest effektive synlighed i de daglige aktiviteter på din restaurant. De vil også resultere i en mere effektiv og rentabel forretning.

1. Pengeskabet

Eventuelle overvågningsblinde pletter, hvor enkeltpersoner kan håndtere kontanter, åbner for risici. Pengeskabet er et dedikeret sikkerhedskamera værdigt. Til overvågning af medarbejderinteraktioner og potentielle sikkerhedsrisici. Videoovervågning her giver dig værktøjerne til at undersøge potentiel svindel eller tyveri. Risikotype: Tyveri/bedrageri

2. Kontoret

Ofte er dette et af de mest oversete steder i en restaurant (fra et videoovervågningsperspektiv). Det er et oplagt sted for overfald og andre forseelser. Uden dokumentation for forseelser, kan åbnes for et juridisk tovtrækkeri, ved manglende bevis for dårlig eller voldelig opførsel, hvis denne opstår.

Type risiko: Tyveri / bedrageri, medarbejdersikkerhed, sikkerhed

3. Toiletter

Mens toiletområder er højrisiko områder for at faldulykker, på grund af vand. Så viger restaurantejere typisk fra at opsætte kameraer i ind og udgange til toiletområder. Overvej at sætte videoovervågningskameraer i toiletindgange, da dette er det næststørste sted for de fleste glid og faldulykker.

Type risiko: Kundesikkerhed, medarbejdersikkerhed

4. Drikkestation

Et andet potentielt sted for at glide og falde, er foran drikkestationerne. Restaurantterrasser, ind- og udgange kan også være sandsynlige områder, hvor kunder og medarbejdere kan glide i vand eller på is. Installation af videoovervågning her vil hjælpe med at rette op på eventuelle bekymringer for personskade, og kan afsløre manglende overholdelse af eks. spildoprydning.

Type risiko: Kundesikkerhed, medarbejdersikkerhed

5. Køkken

Køkkenet er hjertet i enhver restaurant. Det er vigtigt at optage videoovervågning i dit køkken, og åbne for en komplet visuel registrering af aktiviteter. Overvåg med optagelser, for at sikre at alle sikkerheds- og hygiejneregler følges. Manglende overholdelse af sikkerheds- og hygiejneregler, kan resultere i betydelige bøder, sure smileys og endda total lukning.

Risikotype: Fødevaresikkerhed, medarbejdersikkerhed

6. Bagdøre

Bagdøre er oplagt til restaurantrøverier. Dette er et vigtigt sted til et dedikeret overvågningskamera. Overvåg for at sikre, at bagdøren ikke holdes åben i forbindelse med hygiejne eller blokeret ved brand. Installer et bevægelsesaktiveret sikkerhedskamera på ydersiden af døren for at overvåge hvem der går ind og ud. Dette er også et vigtigt overvågningssted, for at se hvad der sker bag din restaurant og med mad der smides ud.

Type risiko: Medarbejdernes sikkerhed, sikkerhed

7. Walk-in køleren

Hvad sker der i din walk-in køler? Svaret kan overraske. Dette ofte oversete område, kan være årsag for medarbejderforseelser og endda tyveri. Glemmer en medarbejder skødesløst døren til walk-in køleren, så temperaturen begynder at stige, og herved sætter mad for tusindvis af kroner i fare. Walk-in køleren kan også være et sted at fange medarbejdere, der stjæler mad. Hvis et af disse scenarier opstår, har du mulighed for at forklare medarbejderne følgerne af deres handlinger.

Type risiko: Medarbejdersikkerhed, fødevaresikkerhed, sikkerhed, tyveri / svig

8. Drive-Thru

Registrer kunde- og medarbejderinteraktioner i drive-thru-vinduer, for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse, og overvåge for potentielle røverier, der kan forekomme gennem drive-thru-vinduet.

Type risiko: Medarbejdernes sikkerhed, sikkerhed, tyveri / bedrageri

9. Medarbejderlinje

Overvåg hvor dine medarbejdere interagerer med dine kunder. Disse overvågningsoptagelser hjælper dig med at identificere, bestride eller bekræfte kundeklager. Placer dine restaurantovervågningskameraer for at fange udveksling af betaling, dialog og varer, mellem medarbejdere og kunder. Brug det eventuelt til træning af andre medarbejdere i håndtering af konkrete hændelser.

Type risiko: Kundesikkerhed, medarbejdersikkerhed, tyveri / bedrageri

10. Baren

Hvis din restaurant har en bar, er dette et højrisiko-område og bør have mindst et dedikeret sikkerhedskamera. Kunder der bliver for fulde kan udgøre en sikkerhedsrisiko for dine medarbejdere og øvrige kunder. Barer er også et utroligt sandsynligt sted for medarbejdertyveri, bartendere der giver spiritus væk gratis eller skænker alkoholholdige drikkevarer for personer under 18. Placer dine sikkerhedskameraer rundt i baren for at fange udvekslingen af penge, drikkevarer, personale og kundeadfærd.

Type risiko: Kundesikkerhed, medarbejdersikkerhed, tyveri / bedrageri

Placering af videoovervågningskameraer i disse 10 områder vil betale sig selv hjem, ved at mindske svind og tab i din restaurant og bar. Det kan også tjene til træningsformål for nye medarbejdere.

Kunderne føler sig også mere trygge, ved at vide at du holder øje med dem, deres interesser, og værdier, mens de besøger din restaurant.

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top