Luftfart

Forholdende i en lufthavn, er lidt mere intense og udfordrende, end mange andre steder. Der er mange ansatte, flere passagerer, mange store mængder bagage. Utallige biler der ankommer. Nogle kører straks, andre må vente lidt, og nogle biler venter på at ejeren kommer tilbage fra sin rejse. Folk der gæster lufthavnen, er dem der skal rejse, og dem der følger dem her til. Nogle passagerer er i god tid, og andre har travlt. Samlet set giver det en masse objekter der skal følges.

De rejsende skal have bagagen igennem bagage check-in, og de skal selv igennem sikkerhedskontrollen. På den anden side af sikkerhedskontrollen er air-side. Air-side er fyldt med fristelser for den rejsende, og turen til flyet er en labyrint af butikker, forretninger, restauranter, madsteder og fællesarealer. Her kan man fare vild, blive væk fra sin håndbagage, medrejsende, blive dårlig eller ked af det. Det hele er overvåget, fra du kommer til lufthavnen, til flyet letter.

Hele turen skal være så sikker og tryg så muligt. Både for ansatte, og rejsende. Sikkerhedsmæssigt starter opgaven ved første kontakt i fx bil. Er hastigheden for høj, kræver det fokus. Interessen kan være alt fra er det personbil, varevogn, lastbil, bus og har den hænger. Er den stjålet, så skal den have yderligere fokus. Parkerer den ved indgangen, eller i ”kys og farvel” zonen. Bliver føreren ved køretøjet, eller forlader denne også køretøjet. Skal personer der forlader køretøjer trackes så vagten kan få kontakt? Udgør køretøjet en trussel, eller er det her for at aflevere noget i sidste øjeblik? Er køretøjet kendt, eller ventet. Alt behandles efter procedurer aftalt på forhånd. Uanset hvad, så skal der tages en beslutning. Der er meget at holde øje med, selv for en trænnet operatør. Her kan vores sikkerhedssystemet også hjælpe til, og komme med forslag til løsning.

Når passageren kommer ind i lufthavnens område, skal passageren være tryg. Man passer på passageren fysisk, og ved at skabe tryghed i et uvant miljø. Der holdes øje med lommetyve, og i tider som disse også afstand til andre. Smittesporing, hvem har været i kontakt med hvem? Nogen i selskabet savnes, og skal findes, det gælder både børn og voksne. Vi kan vise hvor de er lige nu, og guider vagten derhen. Bagage bliver også væk, eller dukker op. Vi hjælper gerne med at søge enten ejer, eller bagage. Vi gør også gerne opmærksom, når bagagen er blevet glemt. I forretningerne vil man gerne sælge, og stoppe dem der har for travlt til at betale. Har folk forbud mod at komme i forretningen, så kalder vi eskorte til denne, så medarbejderne kan koncentrere sig om den gode service, til dem der må være der. En god del af overvågningen kan automatiseres, så operatøren kan koncentrere sit blik og erfaring på det der er sikkerhedsmæssigt vigtigt.

Lufthavne

VideoAnalyse A/S er en betroet partner for luftfartssikkerhed. For at kunne beskytte lufthavnens område mod uautoriseret indtrængen, leverer vores intelligente teknologi, hændelses alarmer. Ud over sikkerhed giver teknologien også værdifuld indsigt, som lufthavnen kan bruge til at forbedre flydriften og services til passagerne.

Den samlede lufthavnsoplevelse

At tiltrække passagerer, flyselskaber, forretninger og investorer. Involvere og omdanne en hvirvelvind af aktivitet, til en sikker og tiltalende oplevelse for alle er en udfordring. VideoAnalyse A/S´s netværksbaseretløsninger til lufthavne. Giver den perfekte platform til at sætte højere standarder inden for både sikkerhed og drift, samt opdage nye forretningspotentialer for en smartere og mere rentabel lufthavn. Fra det øjeblik passagererne ankommer til lufthavnens parkeringsplads, eller lander på landingsbanen. Til det øjeblik de letter fra startbanen. Giver VideoAnalyse A/S løsninger dig mulighed for at imødekomme et potent overvågningsbehov og designe en problemfri lufthavnsoplevelse.

VIDEO ANALYSE A/S fokusområder:

Beskyttelse mod indtrængen

Effektiv beskyttelse mod indtrængen kræver viden. Sammen med VideoAnalyse A/S kan du installere flere lag af sikkerhed, der kombineres for at beskytte sikrede områder på en måde, der er både er meget omfattende, sikker og omkostningseffektiv. Registrer indtrængen i området, og i luftrum i realtid, fra et hvert hjørne eller kant. Vores overvågningssystemer giver en meget troværdig beskyttelse mod indtrængning på området og flyvepladsen. Også med 24/7 fjernovervågning.

Sæt termiske og visuelle kameraer til at arbejde for dig, se, verificere og identificere potentielle ubudne gæster. En kombination af termisk teknologi og videoanalyse, registrerer og skelner mellem faktiske indtrængningsrisici fra eksempelvis dyr, andre årsager, og til falske alarmer. Desuden sporer sikkerhedsradarer, PTZ- og AI-kameraer bevægelse, og identificerer indtrængende. Hvis systemet er med integreret netværkshøjttalere, kan forudindspillede, eller live beskeder bruges til at afskrække de uønskede.

Passager- og medarbejdersikkerhed

Håndter hændelser både rigtige og hurtigt, med øjeblikkelig advarsel om sikkerhedsbrud, driftsproblemer og en række andre uforudsigelige hændelser. VideoAnalyse A/S løsninger sikrer, at intet undslipper din opmærksomhed, hjælper med at sikre dine medarbejderes, passagerers og sikkerhed i de forskellige operationer. Samtidigt med at det giver mere tillid til jer. Brug videoløsningerne, tilbyd pålidelig, høj kvalitets overvågning, og situationsbevidsthed, uanset lys- eller vejrforhold. Spor aktuelle lokale vejr- og baneforhold for forbedret sikkerhed. Bekæmp tyveri med f.eks. kameraer der overvåger bagagestrømmen. Modtag alarm real tid, når noget sker. Hvis en uautoriseret person kommer ind i et adgangsbegrænset område ved transportbånd, og minimer manglende eller forsinket bagage med automatiske alarmer.
 

Driftseffektivitet og passagertilfredshed

Flyselskaber forventer at få det de behøver, når de behøver det, ligeledes ground-crew og forretningerne. Passagererne vil bare gerne frem til hvor de skal, med så lidt ventetid som muligt. At få den korrekte information til de rigtige beslutningstagere i realtid, hjælper med at være proaktiv med lufthavnsdriften. Fra sporing af ground-crew og bagage, til monitorering af passagerstrømme for øget kundetilfredshed, og for forbedret kundeoplevelse. Dit sikkerhedsnetværk, kan også være en kilde til operationsindsigt, der fører til forbedringer i passager tilfredshed. VideoAnalyse A/S´s datadrevne løsninger, hjælper dig med at se flaskehalse, forsamlinger, kø længder og med boardingstyring. Hvilket gør det muligt at tage beslutning om terminalændringer og meget mere. Find ud af, hvordan netværksbaseret sikkerhed også kan hjælpe dig med at øge driftseffektiviteten.

Perimetersikring – den første forsvarslinje

Fra områderne i felten til den kritisk kerne

VideoAnalyse A/S leverer løsninger mod indtrængning, der er designet til at beskytte hele lokaliteten. Fra områderne ved de yderste hegn, ind til den kritisk kerne. Spor de ubudne gæster med PTZ-kameraer, der automatisk fokuserer på og følger de registrerede objekter. Vores teknologi giver intelligent overvågning, baseret på kombination af overvågningsteknologier. Vi ser med visuel og termiske billeder, radarenheder, benytter lydudstyr, adgangskontrolløsninger og analysesoftware. Disse elementer kombineres for at skabe et samlet sikkerhedssystem, der kan overvåge flere lokaliteter fra et enkelt kontrolrum. Dette giver en komplet, og effektiv beskyttelse mod indtrængning.

VideoAnalyse A/S overvågningssystemer er designet til at fungere selv i udfordrende belysning, og totalt mørke. Smart analyse udløser alarmer og advarer dine operatører og medarbejdere. Hvilket sparer tid og penge, brugt på rutinemæssige patruljer og falske alarmer.

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top