Video Kryptering

Vi leverer kryptering da mange former for Video indeholder personfølsome informationer og derfor har krav herom. Derudover har vi omfattende indsigt i codecs, Video SAN’s, videokonvertering og f.eks. live streaming.

Vi tilbyder mange former for kryptering herunder Cloud-miljøer til Server Hosting i Danmark og til almindelige lokale netværk samt kryptering af medarbejderdiske med verdens førende SSO login services. Ekspertisen er opnået gennem 20 års erfaring implementering af missionskritiske løsninger.

Vi har udviklet vores egne softwarepakker til kryptering iCrypto i 2021. Vores løsninger understøtter almindelig kryptering med 256 bit og helt op til 2.048 bit og 4.096 bit beskyttelse, der har vist sit værd i bekæmpelsen af malware og ransomware. Desuden har vi versioner til offentligt og militært brug og dertil white-label eller OEM-versioner.

Flere af vore kunder er bl.a. filmproduktionsselskaber der frygter at filmene skal blive spredt på Internettet og kunder indenfor rekrutteringsbranchen, videoCV og forskningsbranchen.

Ransomware kan ikke kryptere dine data fordi de allerede er krypteret. 99% af verdens datalagringssystemer ikke er krypterede, samt har mangelfulde procedurer for medarbejdere og hjemmearbejdspladser. Dertil kommer at mange ikke benytter SSO. Her er vi på hjemmebane med OKTA SSO. der effektivt kan udelukke hackere.

Kryptering baseret på Open Source

Det er almindeligt kendt at Open Source-kryptering er mere sikker end de lukkede systemer, som har vist sig at have sikkerhedsbrister. Vores krypteringsnøgleudveksling er unik. Vores software kan ikke kontaktes, men kontakter jer, når kontakt oprettes med vores API SSO login. Systemet installeres på servere med SAN systemer og selve systemerne, SAN eller serverne svarer med hastighed som almindelige tilsvarende.

Vores VMS VideoBackup er også unik, fordi der ikke kan opnås adgang til filer. Der er nemlig kun 1 retning der til Backup, ikke den anden vej, medmindre du beder om 1 SMS og samtidigt er logget ind via OKTA SSO Appen. Det har funder nytte for almindelige data og nu også video.

Kryptering af Video

Vi beskytter på en helt nye enkle måder

Vores software og administrationssystemer betyder at alle server-logins ikke har offentligt adgang. Vi fjerner ganske enkelt alle kendte mapper fra internettet, der har loginadgang. Dermed kan de efterfølgende ikke ses på Internettet, hvorfra 99,99% af alle forsøg sker. Adgang, der er kendte på porte via Linux og Windows Servere, er flyttet til vores SSO API eller pejet til kun at være synlige for bestemte personer. På den måde kan fremmede ikke logge ind, lave DDOS angreb eller Brute-Force angreb. Brute Force giver millioner af loginforsøg med password databaser fra andre hacks i hele verden. Ransomware banker bruger stadig Brute-force og DDOS for at forhindre login af medarbejdere, men det kan de ikke, da de ikke engang kan vide hvad linket eller IP adressen er.

Vi beskytter også webshops og WordPress

Ransomware Free Icon

Tilsvarende gælder dit CMS-system, som f.eks. WordPress. Vi fjerner alle almindelige logins og samtlige andre offentlige WordPress mapper. Det giver i sig selv mindre belastning på din server eller webshop installation. Ingen funktionalitet ødelægges, og alt vil virke som hidtil, og man går fra adskillige daglige tusinde hackerforsøg til ingen hvis man har en offentlig IP, hvilket de fleste har.

Alle disse tiltag virker hele tiden, også under opdateringer og ved nye versioner. Eftersom der ikke kan findes login og brugernavne som ‘Admin’ og ‘Administrator’, er man sikret mod hackingforsøg og mod sårbarheder i operativsystemer, plug-ins, temaer, java/css, net og ASP scripts m.v.

RAAS står for ransomware-as-a-service. Der findes flere kriminelle grupper som f.eks. Revil der kan lejes og har et affiliate netværk. Bruges det politisk, til hærvæk mod bestemte brands, eller politisk manifestation, kan det lamme infrastruktur, hospitaler og a-kraftværker. Netflix serien Recident Evil, menes at være et ideal for Revil der benytter Elliptic-curve Diffie-Hellman nøgleskift m/u RSA og Salsa20 i stedet for AES til filkryptering.

Konsekvenser ved manglende kryptering

Ca. 99,99% af alle computere er ikke krypterede, hvilket betyder at de nemt kan tilgås af andre, som dermed kan påføre deres egen kryptering for herefter at afpresse ofrene til at skulle betale for at få “låst op” til egne systemer. Ofte er det mange millioner af kroner, der forlanges i betaling, med Bitcoins eller anden kryptovaluta, der normalt ikke kan spores. Det skønnes at tusindvis af danske virksomheder allerede er blevet afpresset og har betalt. Vi oplever derfor også stor efterspørgsel på løsninger, som sikrer virksomhedernes data.

Vi kan beskytte:

Datatype:Er allerede udnyttet:
Fortrolige virksomhedsdata, login informationJA
Offentlige servere i Staten, Regionerne, Kommuner og MinisterierJA
Patientinformation og ISO udstyr på hospitalerJA
Information om tilbud på offentlige udbudJA
Kreditkort information, købsinformationJA
IP Patentinformation, Brugsmodeller, VaremærkeplanerJA
Produktlanceringer og indhold i markedsledende brand kampagnerJA
Kontrakt indhold og Lønkontrakter m.v.JA
Kundedatabaser og andet indhold der udnyttes af medarbejdere eller konkurrenterJA
Forsyningskæder såsom Vand, Gas, Elektricitet m.v.JA
VIP positioner og adfærd for Militær personale via teleselskaberJA
ForskningJA
Overvågningsdata via Video, DVR, NVR og OvervågningssoftwareJA

100% kompatible og åbne overfor samarbejde med både producenter og hardware brands

Vore systemer er baseret på API software og servere og udstyr fra HP, Super Micro, Dell, Fujitsu, IBM og Cisco. Vi lejer os ind i TIER1-3 Hosting Centre og er tilstede direkte på DIX igennem 18 år. Michael Rasmussen har igennem tiderne leveret produkter og server hosting til bl.a. Maersk, Falck, ISS, Vestas, Arla, Dong, Tryg, Novo Nordisk, Novozymes, Carlsberg, Lego, COOP, Forsvaret, Politiet, TDC, HK, DSB, Norden, Undervisningsministeriet, Statsministeriet, Beredskabsstyrelsen, SAS, Nationalbanken, Danske Bank, Nordea, SEB Bank, Telmore, Århus & Københavns Kommune o.m.a.

Herunder ses Michael Rasmussen ved en fremvisning af et Server Hosting Center i Glostrup om kryptering af SAN/Deduplikering og sikker redundant web drift med 2 parallelle servere. I øvrigt en i hvert af vores Hosting Centre, henholdsvis Glostrup og Aarhus. Systemerne er indtil videre ikke blevet hacket igennem de sidste 10 år og med fortsat fokus på at det forbliver sådan.


Michael Rasmussen, viser et af vores TIER 1 Server Hosting Center frem for pressen. VIDEO A/S har faciliteter i 10 forskellige Hosting Centre i Ballerup, Glostrup, Ejby, Skanderborg, Lyngby, Tåstrup og Århus. Herfra producerer vi bl.a. Scanninger og udfører Deduplikering og backup. Med vores redundante systemer demonstreres dette ved at tage en disk ud under drift og med det samme ringer driftsvagten og spørger om, hvad vi har gang i.

Vi bruger Server Hosting Center og ikke SKYEN

Vi bruger alene Server Hosting Centre med Cloud Computing Software og ingen data forlader Danmark. Vi ønsker at have styr på vores fibernetværk, hosting centre og de servere vi installere med krypteret SSD datalagring.

“Siden 1992 installerede jeg mine første servere og jeg har haft 6 rackskabe direkte på DIX”, fortæller Michael Rasmussen.

Fordelen ved at styre alting selv er, at vi er verdens hurtigste og undgår de mange nedetider, der er i Cloud og Office 365 miljøerne og desuden føler mange kunder utryghed ved Cloud Computing og Data over landegrænserne.

Vores systemer er baseret på kryptering af mapper eller hele disksystemer, datalagrings systemer, med Monitors og Firewall med state-of-the-art kryptering, hvad enten det er disk- eller SSD-systemer. Vi har faciliteter til backup af 600TB mobilt og vores standard enheder har en kapacitet på 48 x 2,5″ diske eller 64 SSD / NVMe på 2U. Den mest solgte model er 1U, der indeholder 32 NVMe moduler.

Kryptering på PC, Mac, Cloud, Server, mobiltelefoner og Pad computere

Vi understøtter Windows, Windows Server, Linux, Unix, MacOs, Ios og Android enheder. Der kan være Linux og Unix varianter vi understøtter.

Ring for mere…

Scroll to Top