Uddannelsesinstitutioner

Den internationale skole

Uddannelse

En integreret sikkerhedsløsning fra VideoAnalyse A/S giver dig maksimal beskyttelse af studerende, personale og bygninger. Den giver også operationelle og uddannelsesmæssige fordele, for at få skolebudget til at strække sig lidt længere.

Smartere sikkerhed for skoler og campusser

VideoAnalyse A/S hjælper med at sikre din skole, så undervisere kan undervise, og eleverne kan lære. Vores forbundne videoovervågnings-, lyd- og adgangskontrolteknologi giver dig bedre synlighed, bedre kontrol og bedre kommunikation på tværs af skolen eller campus. Med intelligent analyse, der giver tidlig trusselsregistrering, hjælper vi dig med at forhindre og afbøde sikkerhedshændelser, før de udspiller sig. Ud over sikkerhed, understøtter vores teknologi også fjernundervisning og forbinder samfundet med skoleaktiviteter på nye og innovative måder.  

Fokusområder

Trusselsforebyggende løsninger for at holde skolerne sikre

Fra SFO til universiteter hjælper VideoAnalyse A/S´s teknologi med at forhindre uautoriseret adgang døgnet rundt. Beskyt dine studerende, medarbejdere og ejendom. Fra klasseværelse til kollegieværelse og overalt derimellem. Vores integrerede videoovervågnings- og adgangskontrolløsninger er skalerbare og fleksible, hvilket giver dig klare klare billeder med detaljer og maksimal dækning. Med sikre vestibuler til besøgsstyring og automatiseret adgang til fritidsaktiviteter bestemmer du, hvem der kan komme ind i dine bygninger. Ikke alene validerer vores løsninger, hvem der går ind på din skole, de sporer også, hvem der går ud – hvilket hjælper med at sikre, at intet barn eller elev forsvinder.

Registrer og reager på hændelser i realtid

VideoAnalyse A/S´s løsninger hjælper dig med at forberede dig på en bred vifte af sikkerhedstrusler – fra mobning, slagsmål og adfærdsmæssige opblussen, til legeplads ulykker, vejrsituationer og endda den sjældent aktive overfaldsmænd. Når det kombineres med kraftfuld lyd- og videoanalyse, giver vores videoovervågningskameraer dine sikkerhedsteams tidlig varsel og situationsbevidsthed. Trusler kan derefter isoleres ved hjælp af automatiseret adgangskontrol til fjernlåsning af skoledøre. Og netværkshøjttalere kan hjælpe dig med at udsende vigtige sikkerhedsinformationer via tilsluttede samtaleanlæg i klasseværelset eller mobile enheder.

Forsvar skolens lokaler og ejendom

Intelligent overvågningsteknologi kan bruges til at tackle alt fra småhærværk, til mere alvorlige forbrydelser som indbrud og indtrængen og brandstiftelse. Beskyt skolens ejendom ved bedre at administrere køretøjsadgang, mistænkelig adfærd og adgang til begrænsede områder, såsom hustage og sportsområder. Vores teknologi hjælper dig med at fjern overvåge din yderområder og identificere syndere, hvis der opstår en hændelse. Ud over at beskytte skolens ejendom, kan tidlig advisering om voldelig eller truende adfærd, også hjælpe dig med at beskytte eleverne mod utilsigtet skade – og spare skolen for dyre ekstraudgifter i forbindelse med hærværk og tyveri.

Pålidelig teknologi, til en verden i forandring

Vores live streaming-kameraer understøtter mulighed for fjernundervisning, til praktiske demonstrationer i laboratorier. De kan også sender undervisning, skoleaktiviteter og ceremonier til dem der ikke kan deltage personligt.

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top