Advokat Video – Overvågning for advokater og advokathuse

Grundig dokumentation helt automatisk, er en af de ting vor videoløsning tilbyder. Med vor løsning til advokatkontorer og selvstændige advokater, opnås præcis dokumentation og kan herved undgå sager i advokatnævnet. Dertil kommer en præcis indsigt i dine møder, dokumenter hvad der er sket, hvornår og under hvilke forhold. Vi alle ved jo at det kan være svært at huske hvad der blev lovet og sagt på et møde tilbage i tiden. Det er slut nu med Advokat Video Overvågning. Alle data er krypteret og hos jer eller i Dansk Hosting Center. Kom igang for 4.760,- for et helt år.

VIDEO A/S er distributør af Advokat Video Overvågning. Siden 1994 har løsningerne været tilgængelige og de udemærker sig ved ikke at være på Internettet og kan derfor ikke hackes hvis du gemmer dine data lokalt. Videokameraer er ovenikøbet NDAA og ONVIF godkendte. Og passer de ikke lige ind i interiøret kan de fås i flere farver og modeller, og også for skjulte installationer samt udendørs modeller der er hærværkssikrede.

Systemet bruges ofte ved uoverensstemmelser, fordi du kan dokumentere en præcis dialog med billede og lyd og hvad der blev aftalt. Systemet er meget hurtigere end andre systemer, fordi det ikke baseret på CPR numre og Due Diligence papirer, men baseret på tid. Det er udviklet og testet sammen med advokater i Amaliegade 9. Og så giver det tryghed. Hvis du skal finde en optagelse søger du bare på mødestart og du kan se et helt forløb fra start til slut.

Vore NDAA ONVIF kameraer kan leveres i hvid og sort eller en tilpasset farve der passer til interiør med et tillæg pr. kamera på 495,-

Bemærk at alle kameraer kan monteres i loft eller på væg. Det er en fordel, hvis der ikke er forsænkede lofter.

Dertil kommer at strømmen trækkes via POE (Power Over Internet) hvilket gør at den eksisterende netværksinstallation giver både strøm og data hvilket er bekvemt fordi du ikke skal trække ekstra strøm til hvert kamera.

Advokat Videoovervågning i særklasse for advokathuse med 5 års total garanti

Advokat Video Overvågning er sikre på sine produkter, hvorfor vi giver 5 års total garanti på hele løsningen. Med Advokat Video kan vi dokumentere aftaler indgået i mødelokaler, receptionen og på kontorer. Man kan altså følge besøgende klienter, fra de kommer ind ad hoveddøren og til de igen går ud af den igen. På den måde fuldt dokumenteres aftaler.

Advokat Video kan udvides, så det tillige optager præventivt mod kriminalitet. Der hvor der skal tages referat, vil referatet bliver 100% korrekt. Det lover vi og det holder vi, og der hvor noget er fjernet, kan vi vise hvem der har fjernet det.

Alarmsystemer og overfaldsalarm

Advokat Video Overvågning kan også kobles op mod alle kendte vagtcentraler, så kameraerne behandler uvedkommende udenfor arbejdstid, på samme måde som en tyverialarm vil gøre. Dog er der mulighed for at sende Politi, når uvedkommende er verificeret i lokalerne. Vi kan også detektere og alarmere ved råb, skrig, overfald eller akut-tilfælde m.v. afhængigt af individuelle behov. Systemet understøtter således også med dokumentation ved overfald og trusler.

Af andre fordele er muligheden for undervisning af eget personale i fremtræden og kommunikation. Se hvordan andre oplever dig, din måde at tale på og dit kropssprog.

Advokat Video fungere uden bistand og kræver intet vedligehold. Systemet er altid i drift, og genstarter automatisk efter en evt. strømafbrydelse. Du bestemmer selv om datalagring skal være lokalt, eller på et af vore 10 datacentre, hvor du får 100% kryptering og beskyttelse af dine data.

Til støtte for dine klienter, kan tilkøbes stand-alone kameraer for f.eks. optagelse i virksomheder eller private hjem, samt at kameraer evt. kan være skjulte. Dette kan anvendes til bevissikring m.v. og data kan overføres direkte som bevissikring på vore servere, i et vor 10 danske datacenter hos vor søstervirksomhed Server Hosting Center A/S.

Publicer online på Facebook, YouTube, LinkedIn og i de mange Facebook grupper hvormed du opnår at blive placeret højere i Google

Vi ved alle, at video overgår alt, til at få nye kunder. Derfor kan du med vore systemer optage videoer med op til 4 kameraer og publicere live eller publicere efter du har rettet fejl. De bliver så samtidigt publiceret på de grupper, sider og medier du ønsker, inklusive jeres eget website. Nogle kalder det også SEO fordi Google belønner og indekserer videoer selvstændigt.

Opret aktive effektive reklamer på Internettet med videoer og ram kun den målgruppe du ønsker

Med Advokat Video Overvågning kan du oprette videoer som du kan annoncere via Google Ads (tidligere Adwords), Facebook, LinkedIN og tusindvis af andre websteder f.eks. faglige websteder indenfor JURA. Og de bestemmer selv aldersgruppe, køn og lokale data f.eks. alle mænd i Nordsjælland der er over 62 år og benytter IMAC.

Advokat Video Overvågning med mange fordele

 • Formålet med optagelse er, at tilvejebringe præcis dokumentation, at forbedre kundeservice og for at forhindre kriminalitet og hvidvask jf. Datatilsynets regler og fortolkninger. Ingen navne eller CPR numre registreres i systemet. Angivne oplyste navne anvendes alene til due diligence tilsammen med udleveret ID.
 • Husker alt det du ønsker indenfor den periode du ønsker det. 30 dage – 60 dage – 180 dage – 365 dage eller 5 år (1.825 dage).
 • Sekretæren kan efterfølgende skrive breve på vegne af instrukser under møder
 • Data tvinges ikke til vort højt iso certificerede datacenter. NUL CLOUD i udlandet. Du bestemmer om du vil gemme data i vort sikrede krypterede datacenter og/eller hos dig selv. på den måde har du også backup.
 • Giver 100% dokumentation for møder, hvor der optages både lyd og billede, og naturligt tidsforbrug.
 • Videokameraer har en dokumenteret kriminalpræventiv virkning og giver tryghed for ansatte.
 • 100% præcise referater af møder, hvor dette er påkrævet. Dette efter ønske (kan slås fra eller til).
 • Velegnet til hjemmeundervisning af sekretærer, advokatfuldmægtige og nye advokater
 • Kan lave videoer for sociale medier, hjemmeside og grupper/sider på Facebook for bedre rangering i Google m.fl.
 • Kan dokumentere 1-5 år tilbage i tiden eller 30 dages løkke med 100% automatisk backup og 100% oppetid.
 • Ingen åben dataforbindelse til kameraer og derfor er hacking ikke mulig, til gengæld skal firmware opdateres løbende (ca. 1 gang årligt)
 • Løsningen sparer Advokater og advokatsekretærer for meget tid og besvær

Hvorfor Video A/S

Video A/S er distributør af markedets bedste software og videokameraer, men det er mere softwaren og de faciliteter vi kan tilbyde der er attraktivt, sammenlignet med enhver anden forhandler. Vi sælger direkte til forhandlere, el-installatører og IT forhandlere i 13 lande. Kontakt os for nærmeste forhandler. Alle forhandlere bruger aut. el-installatører, ofte også fra os. Dertil kommer at du bedre stillet med 5 års garanti, end 1 år fra vore konkurrenter, når det er tale om salg til erhverv.

AdvokatVideo Overvågning prisliste

Prisliste pr. 01.09.2022:Pris:
Advokat Video overvågning Oprettelse (engangspris)2.995,-
Advokat Video Overvågning med 1 kamera på kontor eller indgang pr. mnd.199,-
Advokat Video Overvågning pr. ekstra kamera i indgang, reception, kontor eller mødelokale (max 9) pr. mnd.199,-
Advokat Video Overvågning pr. ekstra kamera udendørs eller indendørs ved mere end 10 styks pr. mnd.99,-
Advokat Video Overvågning Backup Server placeret på advokatkontoret 5TB Kapacitet pr. mnd.199,-
Advokat Video Overvågning Backup Server placeret hos DANSK IS0 certificeret hosting udbyder pr. mnd.199,-
Advokat Virtual Server hos danske Server Hosting Center A/S med 99,9999% oppetid. pr. mnd.499,-
Komplet løsning med en engangsbetaling inkl. service, garanti og opdateringer i 5 år med 3 kameraer19.995,-
Advokat Video montering og fysisk installation pr. enhed1.995,-
Årspriser pr. år pr. kamera exclusive installation og oprettelse:Pris pr. år:
Advokat Video Overvågning Startpakke med 1 kamera 199x2x124.760,-
Advokat Video Overvågning Startpakke med 2 kameraer 199x3x127.164,-
Advokat Video Overvågning Startpakke med 3 kameraer 199x4x12.9.544,-
Advokat Video Overvågning Startpakke med 4 kameraer 199x5x1211.924,-
Advokat Video Overvågning Startpakke med 5 kameraer 199x6x1214.304,-
Advokat Video Overvågning Startpakke med 9 kameraer 199x10x1223.880,-
Herefter pr. kamera pr. år eller efter tilbud1.480,-


Tekniske data for Advokat Video Overvågning

 • 5 års garanti fra installationstidspunktet
 • 2 vejs intercom audio som f.eks. receptionen kan tale med dig på kontor eller i møderum eller din sekretær kan skrive breve fra dikat (kan slås fra)
 • Opløsning 2-5 Mpixels med indbygget H.264-265 kompression (verdens højeste)
 • AdvokatVideo sættes typisk til lav opløsning, og lav billede behandling, da der er fokus på dialog og aftaler, dermed ikke på billedkvalitet. Den direkte fordel heraf, er muligheden for at lagre op til 400% mere data.
 • AI Smart Video Streaming med kompression for at optimere båndbredde.
 • Indbygget natbelysning så billeder står skarpt, også uden lys (virker op til 30 meter fra kameraet)
 • Optager naturligvis kun når der er bevægelse eller lyd i billedet eller audiosmart (reducerer 99% af alle alarmer)
 • Kan tilsluttes til dit standard VMS eller alarmcentral som så giver alarm ved bevægelse på dit kontor uden for åbningstider eller arbejdstid
 • Mulighed for indbygget MicroSD/SDHC/SDXC kort der kan optage også selvom dit Internet er nede
 • Du kan også vælge udendørs hærværkssikrede kameraer for + 40 kr. på måned.
 • Hver løsning har kapacitet op til 256 kameraer – rabat ved mere end 9 kameraer – få et specificeret tilbud.
 • De juridiske vilkår ved TV overvågning er udformet i TV overvågningsloven
 • Husk at tilmelde til POLCAM hvis du overvåger offentlige vej, eller f.eks. din opgang eller med et dørkamera
 • Er 5G, Wifi6, NDAA og Onvif certificeret og virker perfekt med f.eks. Genetec, Milestone Avigilon og alle VMS der er ONVIF

Generelle betingelser: Priser er ex. Moms ved 1 års brug og årlig fakturering. Man kan fortryde købet i 14 dage hvorefter kreditnota udstedes på det hele undtagen installation (elektrikere). Vore alm. salgsbetingelser er gældende. Der indeksreguleres med 3% årligt. Pakkerne leveres med nødvendige klistermærker / streamere, for advarsel om videoovervågning til vinduer, døre, adgangsveje. Kan faktureres månedligt ved +10%.

I vort Hosting Center er der faciliteter og certificeringer som f.eks.: Ransomware sikring, Backup og Backuppen, A+, PCI DSS, ISO45001, ISO 50001, ISO 22301, ISO 27001, ISO 9001:2015, NEN 7510, TÜViT/TSI.EN50600, TVRA, ISAE 3402, SOC 1 Type II, SOC 2 Type II, OSPAR, SS507, SS564, NIST 800-53/FISMA, Uptime Institute & HIPAA certificering.

Med venlig hilsen, Michael Rasmussen, Partner i VIDEO A/S, Telefon: +45 31951111 lokalnummer 144.

Copyright og kilde: VIDEOANALYSE A/S. ADVOKATVIDEO er et varemærke for VIDEOANALYSE A/S i Danmark som er et 100% dansk selskab der alene benytter NDAA og ONVIF godkendte producenter. VIDEOANALYSE A/S er en af Nordeuropas førende distributører af videoteknologi.
Fotokredit: (C) Copyright 2022 aistra.net og stocks.adobe.com

Scroll to Top