Kontorer, mindre virksomheder og butikker

De vigtigste grunde til, at en lille virksomhed kan drage fordel af videoovervågning

Små virksomhedsejere arbejder hårdt. Ud over at ankomme først og gå sidst, tager de ofte deres arbejde med sig hjem, for at sikre, at deres forretning er så stor succes som muligt. På grund af dette tager mange virksomhedsejere ikke ferie, og når de gør. Bruger de meget tid på bekymring om, hvordan tingene kører i deres fravær. En almindelig bekymring for små virksomheder er tyveri, da det kan have ødelæggende virkninger. Derfor er en videoovervågningsløsning af høj kvalitet, en god investering til at få ro i sindet og bevare kontrollen.

Lad os dykke ned i de vigtigste grunde til, en lille virksomhed kan drage af fordele ved en videoovervågningsløsning.

Eksempel på kamera i mindre butik

Gennemgang af hændelser

Videoovervågningssystemer af høj kvalitet, med effektiv og detaljeret dækning, giver ejere af små virksomheder mulighed for at søge tilbage, finde hændelser og gennemgå det skete. For eksempel, hvis noget forsvinder fra butikken, vil undersøgelsen af videoen, afsløre nøjagtigt hvad der skete, og hvordan emnet er forsvundet.

Videosystemer kan også være værdifulde ud fra et ansvarsperspektiv. Påstande om fald er ikke ualmindelige, men men viser nogle gange at være falske. Uden video til at verificere påstanden, kan sådanne hændelser være dyre. Et andet eksempel kunne være tilfældet med kunder, der hævder, at de var i butikken kortvarige, eller en leverandør der hævder at have leveret tre kasser med varer, men kun to er i lagerrummet. I stedet for at spilde tid på at tælle penge i kasseapparatet, eller skændes om, hvad der er leveret. Så kunne virksomhedsejeren simpelthen gennemgå videooptagelser for at afgøre, hvem der har ret.

Eksempel på live og søg på tidspunkt

Tjekker ind

For ejere af små virksomheder med videoovervågningssystemer kan ferier faktisk være afslappende. I stedet for at sidde på en strand og bekymre sig om deres forretning mens de er væk, kan en ejer bruge smartphonen til eksternt at se video live eller optaget. Den ro i sindet er uvurderlig.

Derudover, hvis der faktisk skulle ske noget, giver nogle overvågningsløsninger brugerne mulighed for at oprette specifikke meddelelser om aktiviteter. Hvis en butik f.eks. er lukket mellem kl. 22.00 og 07.00, kan der konfigureres en handlingsregel til at håndtere bevægelse uden for åbningstiden. Dette ville udløse en advarsel, der skal sendes til virksomhedsejerens smartphone. Her kan videooptagelsen gennemgås via appen, og fastslå årsagen i realtid. Dette er især nyttigt i detailsektoren, hvor kunderne konstant kommer ind i bestemte områder i løbet af dagen, men hvor ingen bør være i forretningen efter lukketid. De personer der er autoriseret til at modtage notifikationer for de enkelt hændelsestyper, kan få tilpasset notifikationerne individuelt, og i henhold til virksomhedens behov.

Adgang til flere brugere for at spare tid

Når det kommer til mindre virksomhedskæder såsom dagligvarebutikker eller restauranter, kan det være nyttigt for både ledere og ejere at overvåge virksomheden. Forskellige adgangsniveauer for forskellige brugere, giver mange mulighed for eksternt at se og administrere efter deres behov, og her igennem at øge niveauet af sikkerhed og effektivitet. Ud over ejere og ledere kan installatører også have adgang til at udføre rettidigt vedligeholdelsesarbejde, såsom en systemopdatering eller en genstart. Dette kan spare virksomhedsejere lidt tid og penge, da installatørerne ikke behøver at sende en tekniker til virksomheden.

En holdbar og fleksibel løsning

Dette er blot nogle få af de fordele, som videoovervågningsløsninger tilbyder ejere af mindre virksomheder.

Dagens løsninger er omkostningseffektive, nemme at bruge og giver fleksibilitet til at overvåge driften fra hvor som helst og når som helst – hvilket giver ejere af mindre virksomheder mulighed for at arbejde smartere, og at øge deres bundlinje. Løsninger der tilbyder fleksibilitet med hensyn til forretningsvækst, gør det også muligt for ejere af mindre virksomheder at forblive trygge og sikre, uanset deres skiftende forretningsbehov. At være i stand til nemt at tilpasse antallet af kameraer eller placeringer samt videolagerplads skaber ro i sindet for virksomhedsejere, og lader dem fokusere på deres kerneforretning.

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top