stadium

Event sikkerhed på stadium, festivaler og markeder

Sikkerhed på stadiums, festivaler og markeder kan være en udfordrende opgave. Startende med billethåndteringen. Der er løsninger der ved bestilling inkluderer nem-id, så kun danske fans kan se kampene. Eller trykte billetter, så alle kan komme ind. Men trykte billetter giver større muligheder for falske billetter, og billet svindel i det hele taget. Der er for og imod på de eksisterende løsninger.

VIDEO A/S er specialiseret i AI og analyse i realtime. Vi kan dermed tilbyde en merværdi til steder og arrangementer af enhver karakter. Lige fra Mobile kameramaster til scanning for våben, og scanning overalt efter uautoriseret tilstedevær.

Vore systemer kan også se slag, vold, slagvåben. Vi kan i og omkring området også se handler med biletter, narkotika eller optakt til konflikter.

Da vi ikke på samme måde har muligheden for at lytte os til situationer f.eks. skrig, råben om hjælp er det i langt højere grad AI der afhjælper truende og ubehagelige situationer. Dette gælder dog alene under kampe, for det er jo klart at lydbilledet er meget mudret af tusindvis af gæster.

På selve stadion skal der skabes et trygt miljø. et miljø gæsterne kan have tillid til passer på dem hele tiden, fra de ankommer uden for stadion, til de igen forlader det, en god oplevelse rigere.

I fodbold vil det ene hold ofte have vundet, og det andet derfor tabt. Det er ikke alle fans der tager et nederlag lige let. For at oplevelsen skal være god hele vejen igennem, og uden revner, for alle deltagere og tilskuere skal der skabes et trygt miljø på selve stadion, uanset de andre gæsters måder at agere på. Det er følelser der gør det spændende, og skaber oplevelsen. Men for at kunne slappe af og nyde, skal både atmosfære og miljø være trygt.

Den trygge stemning, og de glade gæster, er kendetegnet med smil. Dem der er ude på ballade afslører sig også i ansigtet. Det er derfor en smart måde at følge en situation, ved at se hvor stemningen ændrer sig. Hvis folk kommer op at slås, kræver det også, at de er indenfor rækkevide. Det er der også software der kan detektere. Skrig og skrål er ikke ualmindeligt på et stadion, enten i glæde eller frustration. Sammen med softwaren der viser stemningen hos gæsterne, kan vi hurtigt vise hvor der skal være fokus. Så vagten kan evaluere de hændelser der vises. Vi sortere støj fra, og viser hvad der er relevant.

ændringer i gruppen

Når publikum til en koncert, et stævne eller en kamp, syntes det er spændende det der sker. Så rykker de tættere på hvor det sker. Vores kameraer kan måle ændringer i densiteten og bliver de aggressive eller presser sig frem mod banen, så indikere systemet disse ændringer.

Vi kan levere en løsning, hvor billetten via biometri, entydigt kan knyttes til en enkelt person. Det er der rigtigt mange fordele ved. Billetterne kan ikke forfalskes, et eventuelt videresalg kan låses til det oprindelige salgssted. For herefter at blive knyttet til en ny deltager.

billede-8

Yderligere kan tilknyttes en betalingsløsning, hvor deltagerne kan betale via biometri, virtuelt kort, eller armbånd. Så kontanter og de risici det indebærer bliver undgået.

Andre fordele ve at bruge hovedet er, at chek-in går hurtigere. Betaling ved boderne går stærkere. Der er ingen der kan stjæle kortet og bruge det, eller lure en pin-kode. Du kan sætte penge ind hjemmefra. Og så holder vi øje med ballademagere, så dine gæster kan nyde hvad du har planlagt for dem.

Scroll to Top