eagle-eye-networks-logo

Cloud VMS

Omdan dit videoovervågningssystem til en kritisk Business Intelligence-platform

image-21

VIRKELIG INTELLIGENT

Åben platform, uendelige muligheder

Udnyt Eagle Eye’s åbne, ægte cloud-platform og kunstig intelligens (AI) til dramatisk at omdanne dit videoovervågningssystem til et endnu mere kraftfuldt værktøj. Med video-AI er mulighederne ubegrænsede for at holde lokalsamfund sikre og engagerede, hjælpe virksomheder med at forbedre driften og kundeservicen og gøre det muligt for producenter at bygge produkter af højere kvalitet i sikrere miljøer.

devices

MERE VIDEN END NOGENSINDE FØR

Business Intelligence og operationelle forbedringer

Brug af smarte data, der er indsamlet af din VMS, giver dig mulighed for at få synlighed på tværs af din virksomhed, reagere hurtigt på muligheder og forbedre de overordnede processer og ydeevnen.

KUNSTIG INTELLIGENS

Eagle Eye Cloud VMS lærer, hvad der er normen for din virksomhed, så du kan skære igennem støjen og fokusere på det, der betyder mest.

ADVARSLER OG MEDDELELSER

Kend altid status for din virksomhed med bevægelsesadvarsler i realtid. Opret ubegrænsede, personlige registreringsområder for hvert kamera, og modtag advarsler, når de går offline eller vandaliseres.

ANALYTICS

Opdag nye muligheder for at forbedre den daglige drift ved at opdage tendenser og mønstre samt analysere aktivitet og rapportere resultater.

CLOUD VMS

Nummerpladegenkendelse (LPR)

Administrer nemt adgang til porte og barrierer, og søg i billeder, videoer og oplysninger med et centraliseret system.

een_blue_bridge

FLEX OPBEVARING

  • Skaler nemt lagerplads på kamera-for-kamera-basis.
  • ÅBEN API-PLATFORM

Adgangskontrol

Fokuser på hændelser i realtid med strømlinet adgangskontrol og videoovervågning fra en enkelt brugergrænseflade

VÆR OVERALT PÅ ÉN GANG

Lille enhed,
uendelig synlighed

Se hele din verden, på farten, fra enhver mobil eller bærbar enhed. Uanset hvor du er, eller hvilket tidspunkt på dagen det er, kan du se live cloud-video, søge i historisk video, justere kameraindstillinger, e-mail-videoer og mere.

SIKKERHEDSDESIGN ER INDGYGGET

Konstrueret til perfektion

Traditionelle videosikkerhedssystemer kræver betydelige mængder hardware, komplicerede installationer og konstant softwarevedligeholdelse og -styring. Eagle Eye Networks er her for at ændre det med ligetil ydeevne i virksomhedsklasse, der er let at implementere, fjernstyre og problemfrit integrere med dine tredjepartssystemer.

ØRNEØJE BROEN

Slankt udseende, et lille miljømæssigt fodaftryk og høj ydeevne

Få fuldt udstyret, cybersikker videooptagelse lokalt og i skyen, mens du overvinder netværkets krav til transmission af video via internettet. Eagle Eye Bridge implementerer sikkerhedsforanstaltninger både i det lokale miljø og i cloud-transmissionen for at sikre, at videoen er sikker og krypteret med den højeste pålidelighed.

SKALER UBEGRÆNSET

Enterprise udstyret

Brug mindre tid på at administrere dit videoovervågningssystem og mere tid på at køre og optimere din virksomhed. Vores kraftfulde analyser giver dig oplysninger, du rent faktisk kan handle på, såsom at bringe medarbejdernes uddannelseshuller frem i lyset, advare om potentielle sikkerhedsforpligtelser, give de nødvendige revisionsspor og forenkle rapportering om overholdelse.

IKKE ALLE SKYER ER SKABT ENS

CloudVMS bygget til video

Offentlige skyer henvender sig til et stort antal brugere, der betaler efter behov, men er underlagt prisstigninger og politikændringer implementeret af cloududbyderen. Eagle Eye Cloud er specialbygget til at gemme og administrere video. Fordi det er specialbygget, er Eagle Eye Cloud mere effektiv og hurtigere til video, designet til at minimere latenstid og give omkostningsbesparelser ved at eliminere mellemmanden.

MAKSIMER DIN INVESTERING

Valgets magt

Udnyt din eksisterende infrastruktur, da Eagle Eye Cloud VMS fungerer med tusindvis af digitale og analoge kameraer fra alle de førende producenter. Der er ingen grund til at spilde din tekniske investering ved at rippe og erstatte det, du allerede har.

PARTNERSKAB MED GLOBALE LEDERE

Problemfri adgangskontrol

Uanset om du beskytter en individuel virksomhedsadresse, en facilitet i hele virksomheden eller en flerfamiliebolig, har vi dækket dig med en problemfri integration af adgangskontrol fra vores partner Brivo. Brivo er verdens førende inden for cloud-adgangskontrol og forenkler sikkerhedsinteraktioner for millioner af ejendomsadministratorer, lejere, medarbejdere og besøgende over hele verden.

Kilde: Eagle Eye Networks

Scroll to Top