geovision

GeoVision

geovision-vms
goevision-vms2
geovision-vms3-1

GeoVision VMS

GV-VMS V17 er et omfattende VideoManagementSystem, der registrerer op til 64 kanaler med GeoVision og tredjeparts IP-enheder. Live View- og afspilningslayoutet kan nemt justeres med den intuitive træk-og-slip-funktion. GV-VMS V17 leveres med en række intelligente videoanalyser, der giver præcis overvågning og reducerer behovet for manuel overvågning.

Den indbyggede webcamserver giver brugerne mulighed for eksternt at få adgang til live visning og optagelser hvor som helst ved hjælp af webbrowsere, mobilapp og Remote ViewLog. Kompatibilitet med GeoVisions centrale overvågningssystemer og understøttelse af et bredt udvalg af tredjepartskameraer gør GV-VMS til en alsidig og effektiv overvågningsløsning. Geovision er ONVIF certificeret, hvilket gør at alle kameraer kan benyttes, undtagen en del kinessiske.

Vigtigste funktioner:

 1. FishEye dewarping til GeoVision og 3. parts FishEyekameraer
 2. H.265-afkodning og smart streaming for at reducere filstørrelse og båndbredde
 3. Detailvideoanalyse: Optælling af mennesker, Heatmapping.
 4. Generel videoanalyse: Indtrængningsalarm, Crowd Detection, Scene Change Detection, Privacy Mask, Uovervåget og Manglende objektregistrering
 5. Avanceret videoanalyse: Ansigtsgenkendelse
 6. Dual stream til overvågning og optagelse for at gemme CPU-brug
 7. Hurtig søgning: Tidslinjesøgning, objektsøgning efter område
 8. Flere skærme til live view og afspilning på forskellige skærme
 9. E-kort; IO-enhedskontrol; PTZ Automatisk sporing
 10. GeoVision Dynamic DNS-server til registrering af et domænenavn, hvis der ikke er nogen faste IP-adresser
 11. Understøttelse af Microsoft SQL- og Access-datatyper
 12. Central adgangskodeadministration med Windows Active Directory
 13. Understøttelse af ONVIF-kameraer, PSIA- og RTSP-protokoller
 14. Understøttelse af centrale overvågningssystemer: GV-Center V2, GV-Vital Sign Monitor, GV-Dispatch Server, GV-Control Center
 15. Mobil fjernvisning: GV-Eye til iOS og Android
 16. GPU understøttelse

Overblik:

billede-11

Geovision firmaprofil

image-20-2

GeoVision Inc. er en børsnoteret producent af intelligente videoovervågningssystemer, der blev grundlagt i 1998 i Taiwan. I næsten 20 års forskning og udvikling akkumuleret i videoovervågningsprodukter er GeoVision nu førende digital og netværksforbundet videoovervågningsvirksomhed, der har kunder i 110 lande verden over.

Som en af de 50 største sikkerhedsvirksomheder i verden har GeoVision specialiseret sig i F & U og fremstilling af DVR-systemer i professionel kvalitet, NVR-systemer og IP-kameraer. Vores prisbelønnede GV-serie megapixel IP-kameraer har en bred vifte af modeller og funktioner fra 1,3 megapixel til 12 megapixel, der giver suveræn videokvalitet og videoanalyse til professionelle brugere.

GeoVisions kerneværdi ligger i den internt designede videostyringssoftware, der kan fungere problemfrit på GeoVision IP-kameraer, NVR-systemer og DVR-systemer. Den indbyggede videoanalysesoftwareplatform udfører forskellige opgaver, der er inkluderet, men ikke begrænset til ansigtsgenkendelse, manipulationsalarm, uovervåget objektdetektion, manglende objektdetektion, smart søgning, sporing af enkelt PTZ-objekter, optælling af mennesker og crowd detection. Brugere vil også drage fordel af valgfri funktionsforbedringer, herunder panoramavisning, defog, videostabilisering og crowd detection. GeoVisions er også udstyret med sin tekniske kant på totalløsninger af videoovervågning.

Virksomhedens videoovervågningsløsninger omfatter centrale overvågningsstationssystemer, adgangskontrolsystemer, point-of-sales-integration, GIS-integration, nummerpladegenkendelsessystemer og digitale skiltningssystemer. For at imødekomme behovene hos sine multiregionale kunder over hele verden understøtter GeoVision 31 sprogversioner af software i alle sine produktlinjer. GeoVision har regionale datterselskaber i Tokyo Japan, Californien USA, Prag Tjekkiet, Vendôme Frankrig og Sao Paulo Brasilien. Det amerikanske datterselskab har 4 kontorer i New York, Indianapolis, Dallas og Montreal Quebec.

GeoVisions produkter sælges til kommercielle slutkunder af distributører, systemintegratorer og installatører over hele verden. Produkterne fra GeoVision-mærket er blevet anvendt på et bredt felt af industrier som detailhandel, kommerciel, regering, transport, hospitaler, spil og bopæl. GeoVision er blevet tildelt i forretningsresultater og patenteret i produktinnovation siden etableringen. Priser og patenter omfatter, men ikke begrænset til, Frost & Sullivan-prisen i 2007, Taiwan Business Award i 2008, Verdens 200 bedste under en milliard af Forbes Asia, Top Security 50 af A & S Magazine siden 2004, Taiwan Excellence Award, International All-Over IP Award, red dot Award, det amerikanske patent på GV-PPTZ7300.

image-21

GeoVision tilbyder Brancheførende teknologier

 • Digitale overvågningssystemer, der spænder fra de omkostningseffektive 20 fps til de førende 480 fps-modeller, valg lige fra BNC til D-Sub, indbyggede til enkeltstående I/O-moduler
 • Kontinuerlig forbedring af S/W, H/W kompressionsteknologi for at holde konkurrencefordelen
 • Produktlinje til IP-overvågning
 • Integration af it-teknologi i overvågningssystemet
 • Videoanalysefunktioner til overvågningssystem
 • Digitale overvågningssystemer med udvidelige understøttelser til POS, Central Monitoring Station
 • Systemer til genkendelse af nummerplader
 • Adgangskontrolsystem
 • Et komplet udvalg af sikkerhedstilbehør, der hjælper sikkerhedsfagfolk med at levere tilpassede tjenester til brugerne

GV-VMS V17 er et omfattende VideoManagementSystem, der registrerer op til 64 kanaler med GeoVision og tredjeparts IP-enheder. Live View- og afspilningslayoutet kan nemt justeres med den intuitive træk-og-slip-funktion. GV-VMS V17 leveres med en række intelligente videoanalyser, der giver præcis overvågning og reducerer behovet for manuel overvågning. Den indbyggede webcamserver giver brugerne mulighed for eksternt at få adgang til live visning og optagelser hvor som helst ved hjælp af webbrowsere, mobilapp og Remote ViewLog. Kompatibilitet med GeoVisions centrale overvågningssystemer og understøttelse af et bredt udvalg af tredjepartskameraer gør GV-VMS til en alsidig og effektiv overvågningsløsning.

Videoer fra Geovision

Note:

 1. Note: For at fjernvise fra 33 til 64 kanaler på GV-Edge Recording Server (Windows-version) skal du købe en ekstra licens. I øjeblikket understøtter GV-Edge Recording Server (Mac-version) kun fjernforbindelse med op til 32 kanaler.
image-22

Scroll to Top