kort-adgangskontrol

Kort til Adgangskontrol og virksomheds-ID.

Det først skridt i retning af sikkerhed er, at vise et tilhørsforhold mellem ansat og virksomhed. Virksomheds ID-kort. Selv hvis virksomheden samlet set er et mindre antal medarbejdere, måske endda kun en lille håndfuld særligt udvalgte. Kan en løsning med id-kort give mening.

Når virksomheden herefter udvides med flere ansatte, så er grundlaget på plads. ID-kortet er også netop interessant, fordi der kan tilføjes mange funktioner. En funktion som nøgle til virksomheden. Hvor kortet giver adgang til en eller flere døre ind på arbejdspladsen. En funktion for frakobling af alarmen kan tilføjes, så man ikke skal huske individuelle koder.

Findes der kopimaskine, kan kopimaskine brug, også tilføjes. Det giver mulighed for at deling af maskinen, og afregning af økonomi løbende mellem brugere der har adgang, eller tilføje det de enkelte sager hvor kopimaskinen benyttes. Kaffeautomater kan kan ligeledes kobles med, så det kun er virksomhedens egne ansatte der benytter automaten, og en konkurrence med den lokale kaffebar ikke kommer i gang.

I kantinen kan tilknyttes en funktion som betalingskort. Parkeringshus eller plads, kan også tilføjes. At samle det hele i et kort, kan give rigtigt mange fordele. Og sikkerheden er i top. Man kan alt fra bruge hovedet, give thumbs-up, kører hånden forbi en læser, til indtaste en pinkode. Naturligvis også en kombination, eller det hele. Alt efter hvad I har vurderet nødvendigt i forhold til det vurderede sikkerheds niveau.

Eksempel på ID fra template
billede-10
Eksempel 2

Når der laves en aftale med en kunde om besøg i jeres virksomhed. Så kan den besøgende få tilsendt et virtuelt adgangskort. Der giver adgang til p-plads, en kop kaffe, mens der ventes. Kortet kan kombineres med hvad I ellers ønsker gæsten skal have lov og adgang til. Kunden vil føle sig velkommen, og også have en følelse af, at der er tænkt på præcis dem.

Det virtuelle kort kan kombineres med et fysisk kort, når kunden kommer forbi receptionen. Er det en midlertidig medarbejder, eller ekstern hjælper, kan et virtuelt kort programmeres til at fungere i den periode der er aktuel, fuldkommen som et fysisk kort.

Sikkerheden øges også ved, at nøgler ikke længere kan bortkomme, og nøglecylindre derfor skal udskiftes, eller kodes om.

Der vil være mulighed for hurtigt, i akutte situationer at opretholde en høj sikkerhed, også ved pludseligt opståede begivenheder der kræver ressourcer ude fra.

I private hjem udsættes borgere i desværre stigende grad for tricktyverier. Ved at besøgende udgiver sig for at være repræsentanter for virksomheder som den besøgende har tillid til, og som har et troværdigt formål i hjemmet. Er det også en mulighed I jeres virksomhed, eller legitimerer I jer allerede med ID-kort, når I gæster et privat hjem?

Kortene kan designes efter jeres ønske og udtryk. Det vigtige er at alle medarbejdere er i besiddelse af et kort.

  • De virtuelle kort, kan udstedes så de ligner de fysiske kort. Med samme adgange osv.
  • Nye medarbejdere føler sig mere velkommen, og undgår mistænksomme blikke fra kollegaer.
  • I kan selv stå for design og print, men I kan også få assistance til de processor I ikke selv ønsker at håndtere.
  • Få lavet en skabelon til jeres virksomhed, og få nye kort tilsendt til nye medarbejdere. Så de føler sig som en del af teamet, allerede på første dag.

Ring og hør nærmere om hvad vi kan assisterer jer med, også med kort.

Vi kan levere alle RFID og NFC kort fra 10 stik. pr. levering og vi har skrive udstyr og endda printer til disse kort så det ser professionelt ud og er nemt at administere.

kort-adgangskontrol
Scroll to Top