Konferencer / Møder

Uanset om du er en tv-station, eller endda en studerende, underviser, videograf eller web-tv-station, er TELEVISION STUDIO perfekt til at oprette kvalitetsprogrammer i højeste kvalitet, fra kopier eller af livebegivenheder. Du kan generere live programmering til visning på store fjernsyn eller projektorer på spillesteder, duplikere og distribuere til salg, eller forbinde output til LIVE internetstreaming! Bedst af alt, får du nok input til at arbejde med, alt fra forbrugerkameraer, computere og videospillekonsoller, helt op til avancerede broadcast-kameraer!
Brugervenligheden gør at det er legende let at lave avancerede flotte overgange, titler og der er altid den bedste lyd. De tekniske data outperformer udstyr der koster op til 20 gange så meget. Stream direkte til din hjemmeside, Youtube, Facebook, Twitter eller Twitch m.fl.

Vi støtter dig til en sikker oplevelse for dine kunder. Ring til os.

Og ingen kommer tilnærmelsesvis tæt på de faciliteter hele produktprogrammet tilbyder, startende fra Davinci softwaren der er gratis. Den GPU understøttende version koster 2.000,- Denne version har utallige OSCAR nominerede film på sit CV. Ved seneste OSCAR uddeling var BlackMagic repræsenteret i førerfeltet med 21 gode film, heriblandt den nyeste James Bond film. Du skal blot tilslutte dine videokameraer, en skærm og din bærbare computer, der styrer softwarekontrolpanelet, så går det løs.

oscars-logo-trophy

Udsend Live og lav postproduktion Live

Opret multikamera programmer i realtid! Med ATEM Television Studio, klipper du dit show mens det sker, så du ikke behøver at bruge tid på postproduktion! Det er ideelt til live koncerter, konferencer, sport, studieoptagelser, kirker, skoler, seminarer, kursusrækker og meget mere! Slutproduktet er med flotte overgange, zoom, kameraskift og picture-in-picture m.v. Live legende let. Med Chromakeys og Greenscreen.

streaming-diagram-sm

Konferencer og seminarer

Skift øjeblikkeligt mellem et kamera på højttaleren og din computer med dias. Tilføj billede i billedeffekter og overgange, samtidig med at du optager konferencen til en HyperDeck Mini i realtid! Du kan også tilføje en Blackmagic Duplikator 4K, så deltagerne kan gå der fra med en kopi af den konference, de lige har deltaget i! i ULTRA HD kvalitet.

hero-en-lg
streaming-md

Gaming Konkurrencer

Nu kan du fange et hvert spændende øjeblik i spilkonkurrencer, med flere spillere tilsluttet via HDMI-indgangene. Bruge billedet i billedeffekter og headset mikrofon, til at overlejre en live kommentator. Det er virkeligt nemt at mixe og lave effekter live, helt uden postproduktion.

music-en-md

Internet udsendelse Live Streaming, mix mens du er live

Opret din egen konference eller dit eget internet talkshow! Producer et professionelt multikamera show med Zoom, Teamserver eller Skype-video af gæsteinterviews, tilføj brugerdefinerede logoer og titler, og klip det hele sammen i realtid!

hero-en-lg

Live bryllupper

Opret smukke bryllupsprogrammer! Nu kan du filme og redigere på samme tid. Hvilket sparer dig tid i indlægget, så dine kunder får deres video hurtigere! Plus, hvis du tilføjer en Blackmagic Duplikator 4K, kan du endda have kopier klar til gæster, når de forlader begivenheden!

conferences-md

AV-integratorer

Med rent skift af 8 videokilder, direkte fra frontpanelet er ATEM Television Studio. Den perfekte frontend-løsning til komplekse AV-opsætninger. Du skal blot forbinde din klients kilder. Derefter vise dem, hvor let det er at skifte med et tryk på en knap! F.eks. har vi lavet konference setups for virksomheder, fra 3 samtidige lokationer i Danmark. Eller fagforeningers årsmøder, samt store C20 selskabers præsentation af årsregnskaber m.v.

Universitets- og Skole-arrangementer

ATEM Television Studio er perfekt til studerende og lærere, der har brug for at oprette programmer til skoleproduktioner, eksamensceremonier og endda klasseforelæsninger!

amateur-sports-md

Live sport

Det er nu nemmere at opsætte flere kameraer omkring et felt, for at skabe live-skift i udsendelseskvalitet! Tilføj brugerdefineret holdgrafik, eller få endda sportscastere til at stå foran en grøn skærm og indsæt dem på et virtuelt sæt!

worship-en-md

Kirker LIVE produktioner til Live Video

Tilslut ATEM Television Studio til flere kameraer i dit tilbedelseshus for at skabe programmer, der er langt bedre end opsætninger med et enkelt kamera. Du vil være i stand til at fokusere på detaljerne, skifte kameraer og zoome ind, på det helt rigtige tidspunkt. Så du kan fange ånden og lidenskaben i prædikenen som aldrig før!

Se mere på KirkeVIdeo.

professional-features-md

BlackMagic Prisliste 2022

ATEM Tv Studio HD

Verdens første live produktionsskifter til broadcast-, professionelle og AV-brugere med HDMI- og SDI-indgange, multi view, talkback, DVE, lydmixer, flash-medieafspillere og meget mere! Pris kun 1.000 kr.

ATEM Television Studio Pro HD

Verdens første alt i én live produktionsskifter til broadcast- og AV-fagfolk med integreret hardwarekontrolpanel, 4 SDI- og 4 HDMI-indgange, DVE, keyers, talkback, multi view og meget mere! Pris kun 2.295 kr.

ATEM Television Studio Pro 4K

Verdens mest avancerede alt-i-en Ultra HD live-produktionsskifter med 8 uafhængige 12G-SDI-indgange med gensynkronisering og fuld standardkonvertering, DVE, Fairlight-lydmixer med parametrisk EQ og kompressor/begrænser, mediebutik med bevægelsesklip, talkback, multiview og meget mere. 14.000 kr.

ATEM Mini

Overkommelig live switcher med 4 standardkonverterede HDMI-indgange, USB-webcam-ud, lydmixer med EQ og dynamik, 2D DVE, overgange, grøn skærm chroma-nøgle, 20 stillbilleder til titler og meget mere! Tilbud 1.999 kr.

ATEM Mini Pro

Kraftfuld model, tilføjer optagelse til USB-diske i H.264-format, en indbygget hardwarestreaming motor til YouTube Live, Facebook, Twitch og mere, samt multi-view for at se alle kameraer på en enkelt skærm. Pris kun 2.995,- kr.

ATEM Mini Pro ISO

Denne model har funktionerne i ATEM Mini Pro, plus 5 poststrømme til rene feeds af alle indgange. Et DaVinci-projekt gemmes til redigering og genlinkning til Blackmagic RAW-filer til Ultra HD-efterbehandling. Pris kun 4.999 kr.

ATEM Mini Extreme

Ægte professionel model, tilføjer i alt 8 HDMI-indgange, 16-vejs multiview, 4 ATEM Advanced Chroma-nøgler, SuperSource med 4 ekstra DVE’er, 2 HDMI-udgange, 2 USB-porte og et mere kraftfuldt kontrolpanel. Pris kun 6.850 kr.

ATEM Mini Extreme ISO

Få funktionerne i ATEM Mini Extreme, plus 9 record streams for rene feeds af alle input. Et DaVinci-projekt gemmes til redigering og genlinkning til Blackmagic RAW-filer til Ultra HD-efterbehandling. Pris kun 8.850 kr.

ATEM Streaming Bridge

Ny videokonverter, der giver dig mulighed for at modtage en H.264-stream fra enhver ATEM Mini Pro og konvertere den tilbage til SDI- og HDMI-video. Så du kan sende den til eksterne placeringer omkring på dit lokale LAN, eller via internettet, globalt! Pris kun 1.700 kr.

ATEM 1 M/E Avanceret panel 10

Denne model har en enkelt M/E-række, med 10 indgangsknapper og 1 LCD-skærm med systemstyring med farver, der kan tilpasses, og etikette-LCD’er. Der er også et joystick til DVE og Tbar fader. Pris kun 19.992 kr.

ATEM kamera kontrolpanel

Styr op til 4 kameraer ad gangen, herunder iris, lukkertid, hvidbalance, masterforstærkning, piedestal, RGB og meget mere! Pris kun 19.992 kr.

Ring gerne for mere information…

Scroll to Top