Milestone og XProtect VMS

Det sikre og pålidelige valg er XProtect VMS

Når du investerer i et videoovervågningssystem, investerer du i meget mere end hardware og software. Du investerer i sikkerhed for dit hjem, din virksomhed, mennesker og aktiver. Så du kan beskytte det, der betyder mest. At vælge XProtect som fundament betyder, at vælge en VMS udviklet af innovative overvågningseksperter, der arbejder for at løse de udfordringer, du har i dag og i fremtiden. Med mere end 20 år på markedet har XProtect vist sig at være det rigtige svar for mere end 500.000 kundesider verden over. Fra blomsterbutikker til universiteter, stadioner og byer.

DETTE ER XPROTECT

Uanset om du har en lille blomsterbutik med et par kameraer, eller en lufthavn med 1.000+, så har vi en løsning til dig. Vores produktsortiment giver dig mulighed for at bygge den bedste løsning til dine nuværende forretningsbehov. Samt nemt opgradere eller tilføje funktionaliteter, efterhånden som din virksomhed vokser. Byg dit overvågningssystem på et solidt fundament. Byg det med Milestone XProtect.

Pålidelig

 • 24/7 med ro i sindet
 • Virksomheder med 24/7 drift er afhængige af konstant, pålidelig overvågning hele dagen, hver dag. Det er et kæmpe ansvar.

Pålidelig

Her er hvorfor XProtect er det pålidelige valg:

En højtydende, indbygget 64-bit Microsoft Windows-tjenesteoptagelsesserver® med en dokumenteret optagekapacitet på mindst 3,1 Gbit/s.

Tre fleksible visningsklienter, der giver dig kontrol når som helst og hvor som helst.

Et alsidigt regelprogram, der øger driftseffektiviteten som standard sikkerhedsopgave, kan automatiseres.

Tilpasselig

Vores software. Din løsning.

Vi forstår, at der ikke er nogen one-size-fits-all, når det kommer til videoovervågning, og at hver operation er forskellig. Derfor tog vi en Open Platform-tilgang, da vi designede XProtect.

Her er grunden til, at XProtect er det valg, der kan tilpasses:

 1. Support til mere end 8.500 kameraer og enheder, så du kan vælge dem, der passer til dine behov og dit budget. Se selv på vores liste over understøttede enheder her.
 2. Adgang til et fællesskab af integrerede applikationer, hardware og tjenester, der tilføjer ekstra værdi og funktioner til dit system. Se alle mulighederne på Milestone Marketplace.
 3. Mulighed for at bygge dit system med den overkommelige server, opbevaring og netværksudstyr, du har brug for.

Skalerbar

Software bygget til i dag og i morgen

Videoovervågning findes i alle former og størrelser, fra et par lokale kameraer til tusinder spredt over hele kloden. Når du har brug for at justere eller udvide din oprindelige opsætning, er XProtect skalerbar.

Her er hvorfor XProtect er det skalerbare valg:

 1. En enhed, en licens, en pris. Vores enkle licensmodel pr. enhed giver dig mulighed for at vælge det antal enhedslicenser, du har brug for, og giver dig friheden til at tilføje kameraer og andre enheder i fremtiden.
 2. De fleste XProtect-produkter understøtter et ubegrænset antal optageservere, så du kan skalere systemet problemfrit.
 3. Forbind flere større websteder med Milestone Federated Architecture, der gør det muligt at forbinde individuelle XProtect Corporate- og Expert-systemer i et overordnet/underordnet hierarki af fødererede websteder.
 4. Betjen videoovervågning centralt, der er spredt over flere steder med Milestone Interconnect.

Brugervenlig

Avanceret system men enkelt i brug

XProtect er designet med både enkelhed og raffinement i tankerne, hvilket giver operatørerne mulighed for øjeblikkeligt at have kontrol over enhver situation. XProtect er designet til at være enkel at lære og nem at bruge uden at gå på kompromis med avancerede funktioner.

Derfor er XProtect det brugervenlige valg:

 1. Brugervenlige grænseflader, der kan tilpasses individuelle brugere baseret på sikkerhedsniveauer og ansvarsområder.
 2. Interaktive kort, der giver dig et komplet overblik over hele installationen.
 3. Centraliseret søgning, så du kan søge efter videosekvenser, alarmer, hændelser, bogmærker og bevægelse på ét enkelt sted.

Sikker krypteret transport til Cloud, DanCloud eller Server Hosting Center A/S med 99,9999% oppetid

SERVER HOSTING CENTER A/S med 99,9999% oppetid med direkte fiber til Amazon, Azure & Google

Sikkerhed, du kan regne med

XProtect blev skabt med tre vigtige standarder i tankerne, sikker ved design, som standard og ved implementering. Derfor leveres det med en række sikkerhedsmekanismer, der holder dit system og dets data beskyttet mod interne og eksterne trusler.

cuda-udvikling

Her er hvorfor XProtect er det sikre valg:

 1. Sikker systemadgang. Når flere brugere har brug for at få adgang til systemet, skal du effektivt kontrollere hver brugers adgangstilladelse på visningsklientniveau.
 2. Sikker end-to-end bevishåndtering. For at sikre, at beviser ikke ender i de forkerte hænder, kan du beskytte videofilerne med adgangskode, og begrænse adgangen til autoriserede brugere.
 3. Sikker kryptering på optagelse af severe og administrationsservere. Høj grad af kryptering og sikkerhed (HTTPS) af web- og mobilbrugeradgang. Og mulighed for fysisk adskillelse af kameranetværk og klientnetværk.
Scroll to Top