Jobs hos Video A/S

Følgende er de stillinger der mangler ansættelser pt.

Vi har kontor i København og Aarhus og du er velkommen til at komme forbi.

Send CV til info@videoanalyse.dk.

DEEP FIELD ENGINEER / PROGRAMMØR (ØST SJÆLLAND)

Vi søger en deepfield engineer der har forstand på metadata og videoanalyse. Du har en baggrund som ingeniør eller uddannet på ITU og har 10 års erhvervserfaring.

Hos Video Analyse A/S beskæftiger vi os naturligt med software til analyse af hvad der sker og vi udvikler hele tiden nye felter f.eks. er det nu mobning, afpresning, skub og trusler vi er ved at færdiggøre. Det er en fordel at du er certificeret i en af følgende agile og ledelsesmæssige teknikker: Prince2, SCRUM Master, ITIL eller LEAN/SIX SIGMA. Du skal kende til hvad adfærd er på video og omsætte denne viden til algoritmer.

SALGSKONSULENTER (ØSTSJÆLLAND, NORD OG SYD JYLLAND

Vi søger 4 salgskonsulenter der vil være med til at få VIDEO A/S ind de mange virksomheder. Du skal primært finde kundeemner. Kundemener skal faktureres via vore forhandlere der derfor skal kende i det område hvor virksomheder/det offentlige. Du har en baggrund med 5 års mindst salgserfaring.

Hos Video Analyse A/S beskæftiger vi os med distributør-salg af video overvågning og adgangskontrol. Vi bruger også laser, infrarød, radar, drone detektion og IOT og Edge Computing udstyr til video og analyse.

NVIDIA JETSON NGC / JETPACK SDK / CUDA

Vi søger en udvikler der kan udvikle i NGC-Ready™ servere og især JETPACK SDK. Vi udvikler genkendelser f.eks. ansigtsgenkendelse og/eller voldsepisoder mv. Softwaren benyttes som EDGE COMPUTING på videokameraer hvor man ønsker at benytte AI til at f.eks. detektere handel, mobning eller rygning. Du kommer til at arbejde rimeligt alene, der er ikke kurser eller andet vi kan sende dig på, så du skal kunne dine ting allerede nu.

Hos Video Analyse A/S beskæftiger vi os med distributør-salg af video overvågning og adgangskontrol til det offentlige og forhandlere. Vi bruger også AI/ML, Deep Learning, laser, infrarød, radar, drone detektion og IOT og Edge Computing udstyr til video og analyse.

Send gerne dit CV til os på info@videoanalyse.dk eller ring til os.

SALGSKONSULENT SYD JYLLAND

billede-35

Vi søger en salgskonsulent til fra grænsen til og med vejle/esbjerg aksen. Du skal have bopæl i området og have mindst 15 års salgserfaring med videosystemer.

Vi søger alene personale med praktisk erfaring i salg, og derfor ikke til installationer, elektriker, netværk m.v.

Du skal have erfaring med CSR systemer, AI og ML og videoovervågning generelt.

Lønnen er fast, med en attraktiv bonus- og provisionsordning. Du skal have kørekort og benytte egen bil, hvilket kompenseres efter statens takster.

Send gerne dit CV til os på info@videoanalyse.dk eller ring til os.

Øvrige stillinger

billede-34

De stillinger via Jobindex og via rekrutteringsfirmaet der har været opslået er blevet besat, men du kan sende et CV til os uopfordret og skrive hvilken jobfunktion du kunne ønske dig til info@videoanalyse.dk

overvaagning-2

Scroll to Top