Server Hosting Center PCI ISO27001

Server Hosting af kameraer

Vi hoster kameraer, nye som eksisterende:

I en hosted løsning er sikkerheden hele tiden helt i top. Vi hoster dine optagelser i et datacenter, med højeste sikkerhed. Skulle uheldet være ude, så kan data ikke gå tabt, hverken pga indbrud eller brand. Der er adgang til optagelserne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen via software og webinterface.

Appen og webklienten, giver adgang til kameraer og optagelser. Det er også fra webklienten at optagelser hentes, for at give videre til myndighederne om nødvendigt. Skal personer sløres, kan vi være behjælpelige. Med software, eller ManPower.

Vi laver den administrative del af arbejdet. Opretter dit site, tilknytter kameraer og brugere, med de rettigheder vi har aftalt. Sender et link, så du og dine brugere, kan komme i gang med at bruge det. Alt du skal, er at installere kameraet og koble til det udstyr du modtager fra os til, så er det hele oppe og køre.

Hvis du ikke har kameraer opsat på nuværende tidspunkt, så har vi en tekniker ledig til at råde og vejlede omkring det optimale kamera og placering af hvert enkelt kamera. Så området dækkes bedst muligt, med færrest mulige kameraer.

Vi kan tilpasse os dit behov. Er dit behov at optagelserne bliver hos dig, så tilbyder vi en on-premesis løsning. Er du blot interesseret i kameraerne, adgang til dem og at optagelserne er super sikre. Så har vi en hosted-cloud-løsning der passer perfekt til dig. Vil du have en spejlet server, med optagelser hos os, så er det løsningen med redundant recordingserver du ønsker. Skal kasseapparaterne med, så du kan søge på varer der er solgt, og se på optagelserne om salget stemmer. Så gør vi det. Skal vi holde dine kameraerne opdateret med den sidste nye firmware, for bedste billede kvalitet, og cybersecurity etc så gør vi også dette. Skal alle kameraerne på et landkort, for hurtigt overblik, så har vi også prøvet dette før.

RapidView er herunder, gør det hurtigere at gennemgå optagelser. Licenserne er pr. kamera. Optagelsen flyttes fra vms over i en server der samler optagelsen for det enkelte kamera. RapidView startes inde i VMSen via en software knap, i både Genetec og Milestone. Noget du også kan få, både on-premesis og i cloud.

Vi prøver at holde prisstrukturen simpel og gennemskuelig. Vi tager et fee, for at sætte dit site op på vores servere, koble kameraerne på, og lave individuel adgang til dine brugere. Herefter lejer du licenser til kameraerne vi skal optage fra. Licenserne tilpasses hvad du har af behov. Du lejer dem i den periode du har brug for. Vi har forskellige løsninger. Fra ex. Milestone. Vores priser starter ved Kr. 35,- / mnd. ex. moms. / kamera. Hvis du vil have optagelserne hos sig.

Har I max 8 kameraer. Kan Xprotect Essential+ være løsningen. VMS´en er gratis, og skal du have løsningen hos dig, starter ved Kr. 644,- / måned. ex. moms. Dette er inklusive installation for og opsætning af 8 stk 5MP Hanwha – Wisenet kameraer.

Se i skemaet herunder, og find ud af hvad der er vigtigt for jer.

Er der spørgsmål, eller hvis I vil have et tilbud så ring 77 77 77 70

billede-13
billede-14
Scroll to Top