augmented

Augmented Vision

nummerplader

IDEMIA er en multinational teknologivirksomhed med hovedkontor i Courbevoie i Frankrig. Der er ca. 15.000 ansatte og en repræsentation i ca 180 lande. Idemia leverer identitetsrelaterede sikkerhedstjenester og sælger ansigtsgenkendelse og andre biometriske identifikationsprodukter og software. Kendetegnet er store anerkendelser, certificeringer og fuld overholdelse og europæisk lov.

Sideindhold: (tryk på links)

Hvorfor er VIDEO A/S og IDEMIA den ideelle partner for dig?

Med over 40 års erfaring og mere end fem milliarder biometriske optegnelser, der forvaltes over hele verden, er IDEMIA den ubestridte leder inden for biometriske sikkerhedssystemer. Vores algoritmer – konsekvent toprangeret af NIST –  og sensorteknologier  kombineret med vores ekspertise inden for  slutproduktdesign  og produktion gør os til  den foretrukne partner for de mest prestigefyldte organisationer.

Vi skaber skræddersyede løsninger til hylden for at imødekomme vores kunders komplekse og stadigt skiftende krav. Vi samarbejder med verdens førende retshåndhævende myndigheder  og leverer de mest avancerede d-værktøjer og vejledning, der findes på markedet. Vi forsyner virksomheder over hele kloden med sikker adgangskontrol ved hjælp af biometrisk teknologi   samt løsninger til at lette deres daglige aktiviteter, hvilket givermere sikkerhed og ro i sindet.

Vi udvikler produkter og løsninger i overensstemmelse med  principperne  Privacy-by-Design og Privacy-by-Default.  Vi er stærkt engagerede i at hjælpe med at  beskytte og sikre borgernes privatliv med det højest mulige niveau af databeskyttelse  for identitetsbekræftelses- og godkendelsesteknologier. Idemia’s mål vores mål er at holde  verden så sikker  som muligt.

Augmented Vision – en platform du kan vokse med

Videoanalyse for at sikre et sikrere miljø

Med Idemia kan man hurtigt og nemt få løst de opgaver som er kendtegnet i større installationer, det kan være i lufthavne, stadiums og til større festivaler og markeder m.v. En del af disse opgaver er:

 • Køretøjsklassificering
 • Genkendelse af nummerplader
 • Delvis biometri
 • Farvefiltrering af objekter
 • Genkendelser af silhuetter (personer set fra siden)
 • Opdag og identificer en person og dennes rute
 • Sikker adgang for autoriseret personale
 • Registrer mistænkelige objekter og afgivelse advarsler for f.eks. person der sidder eller ligger, lyde såsom skud, skrig, råb, slag m.v.
 • Registrer og genkend en person, og identificer tøj ved hjælp af et farvefilter
 • Registrer og advar om en indtrængen også kaldet Perimeterkontrol
 • Fremskynd undersøgelser efter begivenheden

I dag er der en enorm mængde videoer og billeder på grund af udbredelsen af CCTV-streams, smartphones og mere. Augmented Vision er en videoanalyseløsning, der hjælper med at undersøge og beskytte bygninger, infrastruktur og interesseområder ved at give mening om alle tilgængelige data, samtidig med at borgernes og forbrugernes privatliv beskyttes med det højeste niveau af databeskyttelse. Idemia overholder fuldt ud

Det kan bruges til at forhindre sikkerhedshændelser i meget besøgte offentlige eller private rum, men også til at sikre gnidningsløs adgang til områder med restriktioner.

Takket være sine kraftfulde algoritmer kan den også fortolke og tagge timer og dage med CCTV-streams og tusindvis af fotos for at hjælpe med at finde emner og objekter af interesse i undersøgelser efter begivenheden.

Denne kraftfulde videoanalyseløsning kan konfigureres til tre hovedapplikationer:

 1. Øge operatørernes effektivitet til at finde kundeemner på en hurtigere og mere automatiseret måde
 2. Tilvejebringe handlingsrettede efterretninger og hjælpe med at overvåge videoflow og advare sikkerhedspersonalet om udseendet af personer af interesse
 3. Tillad sikker og gnidningsfri adgang til autoriseret personale: Ved at opdage og identificere flere personer, der nærmer sig et adgangspunkt, bringer det et kraftfuldt lag oven på eksisterende video- og adgangskontrolsystemer.
image-21

Augmented Vision øger resultaterne, sparer tid og øger sikkerheden

Det kan bruges til at forhindre sikkerhedshændelser i meget besøgte områder f.eks. kendte områder for vold, hærvæk, mobning, drilleri, handel med narkotika m.v.

Systemet der bruges af Politiet i mange lande er det nemmeste til f.eks. bevissikring og dokumentation af begivenheder og materialets karakter er i meget høj kvalitet hvis man bruger vores højtopløselige kameraers selv med zoom som du kan se herunder hvor en almindelig kendt parkeringsplads overvåges.

image-21

Offentlige eller private rum, men også for at sikre berøringsfri adgang                           

Augmented Vision til områder med restriktioner for autoriseret personale, samtidig med at borgernes privatliv beskyttes med det højeste niveau af databeskyttelse.

Augmented Vision analyserer timer og dage med videostreams og tusindvis af fotos, der hjælper med at finde emner og genstande af interesse i undersøgelser efter begivenheden. Augmented Vision er designet til at give mening om alle tilgængelige video- og billeddata, så operatører hurtigt kan oprette kundeemner til at løse forbrydelser.

 • Regering/ offentlig sektor
 • Lufthavne og offentlig transporation
 • Videoanalyse efter begivenheden

IDEMIAs videoanalyseværktøjer og algoritmer hjælper efterforskere med at finde og kvalificere oplysninger fra videokilder hurtigere ved hjælp af automatiseret teknologi.

Live videoanalyse

Denne løsning overvåger overvågningskameraer og advarer sikkerhedspersonalet, hvis det er nødvendigt. Identifikationen af personer af interesse er baseret på biometriske og ikke-biometriske attributter (ansigt, silhouett es, køretøjer og genstande af interest).

image-21
Øjeblikkelig ansigtsgenkendelse for berøringsfri adgangskontrol

Videoanalyse på optagelsesstedet

Løsningen identificerer slutbrugere via et standard IP-kamera. Identifikationsresultatet skubbes til adgangskontrolsoftwaren for at godkende adgang.

Denne videobehandlingsløsning er bygget på verdens førende indlejrede Artificial Intelligence Edge computing platform.

Stadioner og arenaer

Indenfor adgangskontrol til Spil og underholdning er VIDEO A/S stærke på området “Berøringsfri Adgangskontrol” fordi det det netop er den berøringsfrie løsning der kan forhindre smittespredning af f.eks. Covid-19. Video A/S har erfaring i adgangskontrol og vi laver løsninger individuelt, f.eks. både ansigt, berøringsfri håndgenkendelse og RFID adgangskort eller kun f.eks. ansigtsgenkendelse.

Det at vi kan tilpasse løsningerne er der ikke mange der kan. Men det kan jo ikke nytte noget at købe noget, hvis man ikke kan få det som man ønsker.

Server Hosting Center A/S

Server Hosying Center A/S er vort binavn fordi vi leverer egne løsninger der er PCI og ISO certificerede. Dermed har vi kontrol over alle systemer og tilbyder derfor 99,9999% oppetid. Se mere om Server Hosting Center & DanCloud eller HyperFiber med direkte forbindelse udenom internettet til de kendte cloudleverandører.

Vi kan øge effektiviteten til alle operatører, ansat samt Alarm- og Video Overvågnings Centre der skal bruge Videoanalyse

En person der undersøger en mistænkt, skal kunne udnytte alle kilder, herunder behandling og analyse af et stort udvalg og kvantitet af video og billede formater.

Når Augmented Vision er blevet fodret med video- og billeddata, genkender, registrerer og klassificerer den personer og genstande af interesse såsom silhuetter, ansigter, køretøjer og nummerplader. Dette forbedrer automatisk en mistænkts sporbarhed og forbedrer foreninger, der tidligere var ukendte.

Det er sådan at intelligente systemer bliever mere intelligente. Man behøver ikke vide noget om AI, ML eller analyse for man kan sige blot vælge at man f.eks. gerne vil have alle elbiler vist, eller f.eks. alle gule biler i den sidste time, og systemet kan også sige HVOR den er nu, såfremt bilen stadig er indenfor videoovervågningen. Det samme gælder med personer. Man kan vælge alle kvinder der har et barn i hånden eller går sammen med et barn, eller f.eks. alle voksne der ikke har baggage eller tasker.

Andre dele vedrører sammensatte forespørgsler der vises LIVE mens du indtaster dine søgeparametre, f.eks. en kvinde med grøn nederdel og en håndtaske eller rene objektbaserede ting som ikke bevæger sig, f.eks. efterladt baggage.

Løs en sag hurtigere

Med Augmented Vision behøver du ikke bruge endeløse timer på at se videooptagelser eller se på billeder. Dette banebrydende værktøj identificerer normal baggrundsstøj i en scene og registrerer, udtrækker og klassificerer fodgængere, ansigter, køretøjer og nummerplader og identificerer potentielle spor hurtigere og mere effektivt.  Som et resultat maksimerer du ressourcerne for at opnå handlingsrettet intelligens hurtigere. Det er ikke uden grund at VIDEO A/S hævder at have verdens hurigste arbejdsgange, og det er fordi vi indenfor adgangskontrol og videoanalyse kender hele markedet og tillige kan lave tilretninger efter dine ønsker så man blot skal trykke på en knap for at se f.eks. børn der er alene og derfor er blevet væk.

image-21

Alloker dine ressourcer bedre og uendelige mænder af tid

Tidligere ville det have taget flere mennesker og ugers arbejde at se 500 timers videooptagelser for at studere en halv million ansigter. Augmented Vision kan gennemføre dette på næsten en dag på et lille arbejdsstationssystem med en enkelt officer.

Videobeskyttelse kan handle på AI helt selv.

Når man opbygger systemer til overvågning er den vigtigste del de data man allerede har, derved lærer systemet hvis noget ikke set før opstår. Altså noget der er usædvanligt. F.eks. at der kommer en person med en anden voksen siddende på skuldrene af en anden person, hvorimod det kan være normalt hvis det er et barn.

Det kan også være personer der kommer med skjult indhold f.eks. skjulte våben, drikkevarer eller f.eks. virker meget opmærksom på hvor videoovervågningskameraerne sidder henne. En sådan person kunne måske være en man vil følge og dermed udskilles denne og alt andet forvinder på skærmen så man kan følge kun denne ene person og dennes interaktion med andre f.eks. hvis han modtager noget, slår andre eller f.eks. handler med stoffer.

De meget besøgte offentlige eller private rum, bruger CCTV Kameraer til at forhindre potentielle Trusler og Forhindrer Situationer fra at eskalere. Dette er prcæsy definiatione sikkerhed, at holde mængden sikret. Det er dog ikke altid let at forstå kompleksitet af mange CCTV Streams samtidigt indsamlet over mange timer. Fastlæggelse af dine nøglepersoner af interesse (POI) er vigtig samtidigt med at man gerne vil have besked og usædvaligheder. Men hvordan kan du se alle samtlige begivenheder, trusler og misænlige på flere hundrede eller tusindvis af kameraer.

Augmented Vision fra VIDEO A/S er svaret. Augemented Vision udfører nemlig live overvågning på tværs af tusindvis af CCTV-kameraer, der skelner mellem enkeltpersoner baseret på biometriske og ikke-biometriske funktioner for at identificere potentielle POI og automatisk advarer sikkerhedspersonalet ved et match. Dette giver officerer mere tid til at følge op på handlingsrettede efterretninger i stedet for at gennemgå endeløse videostreams.

Det gør også at man kan finde en forsvunden person hurtigere eller f.eks. personer der ikke er hvor de skal være. Vi er ved at bygge en APP der fortæller hvor du skal hen f.eks. på stadion eller i en lufthavn. Hvis du skal til GATE 10 indenfor 30 minutter fordi der er en flyafgang, vil APP’en sige at du skal gå til GATE og vise hviken vej det er.

Identificering af højrisikopersoner og sårbare personer

Følg en POI på tværs af flere kameraer

 • Alarmering af officerer om målrettede begivenheder af interesse
 • Identificering af nummerplader, ansigter, silhuetter og meget mere

Eksempler på hændelsesanalyser:

 • Registrering af indtrængen
 • Persontælling til f.eks. social distancering og automatisk højtalerkald
 • Registrering af overholdelse af maskepåbud
 • Nummerplade genkendelse til forhold til både bilmærke, farve og om nummerplade matcher den registrering som Motorregisteret har
 • Identifikation af køretøjer f.eks. cykler, busser, ladsbiler, biler med trailer eller elbiler.
 • Bløde biometriske data: butikstyveri, baggage, tasker, køn, højde og alder

Adgangskontrol fra verdens største og mest anerkendte leverandør

Augmented Vision kan let integreres med enhver eksisterende adgangskontrolsoftware, der udnytter IP-kameraer til at administrere adgangsfaciliteter. Ansigtsgodkendelser er nemt at transmitere til andre VMS softwares også de mere ukendte eller direkte til dør controller. Ikke mere kort der glemmes eller fingeraftryk der kan smitte eller at du bliver smittet af andre.

Denne teknologi kan nemt identificere besøgende og samarbejdspartnere på afstand og skabe en problemfri biometrisk identifikationsoplevelse.  IDEMIAs avancerede algoritmer muliggør genkendelse i bevægelse, samtidig med at de sikrer den højeste nøjagtighed.

Brug af ansigtsgenkendelse betyder, at der ikke er behov for direkte kontakt med udstyret, et hygiejnisk alternativ til andre systemer, der er tilgængelige på markedet.

Løsningens styrke ligger i dens evne til at analysere hele situationen omkring adgangspunkter. Det er i stand til at muliggøre gruppeadgang og opdage mistænkelig adfærd. Det øger sikkerheden ved at spotte forsøg på tailgating og derefter låse en dør, når en uautoriseret person identificeres i synsfeltet.

Førende integreret kunstig intelligens Edge computing

Augmented Vision består af behandling af GPU baseret multiprocessor højhastighedscomputer der er bygget på den verdenskendte NVIDIA Jetson teknologi. Jetson er en indlejret ARM64 Multiprocessor computer med GPU og SoC.

Med dette i tankerne giver Augmented Vision dig fleksibiliteten ved små implementeringer til skjulte undersøgelser og til distribuerede løsninger, hvor infrastrukturen er sparsom, og kommunikationen er begrænset.

Med software og hardware i én meget lille pakke er Edge Embedded-apparatet en højtydende computerenhed med lav effekt, optimeret til IDEMIAs næste generations videoanalyse- og computervisionsløsninger.

Augmented Vision kan bruges som en selvstændig eller som en hybridløsning og er derfor kompatibel med alle eksisterende kameraer. Det kan installeres hurtigt for hurtig og nem implementering.

Edge Embedded-løsningen understøtter forskellige operationer – fra flere kameraer og høj persongennemstrømning til implementeringer med et enkelt kamera og skjulte eller isolerede applikationer.

Hvordan arbejder Augmented Vision?

Augmented Vision analyserer scener i behandlingstjenesten fra et CCTV-kameras synsfelt (et billede eller en optaget video), live og/eller efter begivenheden. Data konverteres derefter til matematiske modeller og analyseret med hensyn til kendte objekttyper f.eks. ansigter, personer, køretøjer, nummerplader mv. og sammenligner (hvor det er relevant) med en kundes database. Resultaterne af denne analyse præsenteres for operatøren i forskellige dashboards, som du selv kan opsætte alt efter hvad du ønsker. F.eks. kan du han et view af al baggage og et andet view af uledsagede børn

Cloud Computing, Dansk Server Hosting Center eller datalagring i det lokale miljø

Augemnted Vission giver naturligvis valget mellem datalagring hvor du ønsker det. Vi har normalt datalagring lokalt og spejling af data til et dansk Center eller en international Cloud udbyder.

Ansigtsgenkendelse med Augmented Vision

NIST-testet, ansigtsgenkendelse og signatur/silhuet genkendelse af høj kvalitet

Registrering af fodgængere

Registrering og genkendelse af person og top/bund farvefilter evt. aldersbestemt og kønsbestemt m.v.

Genkendelse af nummerplader

Registrering og genkendelse af nummerplader, herunder delplader, model/mærke og farve.

Registrering af køretøjer

Påvisning, Vejning, klassificering og identifikation af flere køretøjstyper, trafikstatistik.

Sammenkædning af objekter

Automatiske og manuelle tilknytninger for hurtigere sagsbehandling, samt bevissikring of efterforskning eller statistik.

Meta-tagging

Automatisk tagging og tilpasningsdygtig tagging af IP-data , der skaber søgbare TAGs.

Farvefilter

 Filtrering af IP og objekter for farver, fin f.eks. en pige med rød nederdel, hat og solbriller.

Geo-tracking og kortlægning

Lokalisering og placering af kameraer og POI på tværs af kort og videoinstallationer. Video A/S håndterer pt. op til 125.000 kameraer.

 Analyse af begivenheder

 • Advarsler om registrering af indtrængen
 • Advarsler om registrering af masker
 • Personregistreringer
 • Adgangskontrol der er berøringsfri
 • Personer, der har normafvigende adfærd

Prioritering af begivenheder

 • Analytics-behandling starter på et hvilket som helst tidspunkt og behandler på tværs af streams
 • Forespørgsler og automatiske AI alarmer kan benyttes til at have færre ansatte i alarms og video-overvågningscentrene
 • GPU baseret lokal og ikke lokal parallel behandling i  hele systemet for hurtigere analyse af data
 • Edge Computing med GPU enheder sikrer verdens hurtigste systemer, som IKKE kan opnås med servere eller mange computere, regnekraften er ekseptionel

International Video CoWork overalt i verden

Gør det muligt for lokale og eksterne teams at arbejde sammen om en enkelt sag eller på  tværs af flere sager

Designet til CCTV’er

Vores løsning er designet til at forbedre mulighederne i alle eksisterende standard CCTV-systemer

cuda-udvikling

Integreret Parallel GPU med 128 processorer

NVIDIA Jetson Nano

NVIDIA Jetson Nano er verdens førende AI EDGE computer platform. ideelt til undervisning, læring og udvikling af AI og robotteknologi. Takket være et aktivt udviklerfællesskab og byggeklare open source-projekter har du alle de ressourcer, du skal bruge for at komme i gang.

Jetson leverer utrolig AI-ydeevne til en lav pris og gør AI og robotteknologi tilgængelig for alle ved at give adgang til den samme software og de samme værktøjer, der bruges til at skabe banebrydende AI-produkter på tværs af alle brancher og lande.

VIDEO A/S www.aistra.net sælger færdige løsninger for under 2.000 kr.

For de teknik interesserede består denne computer af Quad-core ARM® A57 processor med 128-kerners NVIDIA Maxwell GPU modul og der udnerstøttes grafik kodeks: 4Kp30 | 4 x 1080p30 | 9 x 720p30 (H.264/H.265) hvor dekodning er: 4Kp60 | 2 x 4Kp30 | 8 x 1080p30 | 18 x 720p30 (H.264/H.265). De mekaniske mål er: 100 mm x 80 mm x 29 mm.

Ring gerne + 45 77 77 77 70 for mere info eller skriv til info@aistra.net

videoovervaagning-jetson

Proprietære neurale netværk

IDEMIAs neurale netværk udvikles og trænes internt.

Skalerbarhed

Skalerbarhed  af  løsningen i hele  systemet til virksomhedens ydeevne.

 Hybride udrulninger

Cloud,  hardware  i det lokale miljø og Edge-teknologier, der arbejder sammen.

Alsidig plug-in-mulighed

Tredjeparts  algoritme-plug-in på lavt niveau til  hurtig integration fra hele økosamfundet omkring VIDEO A/S producenter og leverandører.

0.1%

Falske alarmer om dagen

5 milliarder dollars

Biometriske optegnelser, der forvaltes over hele verden

NIST

Bedst rangeret på tværs af flere biometri leverandører. NIST står for National Institute of Standards and Technology og er en amerikansk offentlig institution, som er underlagt USAs Handelsdepartement. NIST blev etableret 3. marts 1901 under navnet National Bureau of Standards, som blev anvendt indtil det i 1988 blev ændret til det nuværende National Institute of Standards and Technology. Kilde: Wikipedia


pngegg-45

De produkter, der er beskrevet i dette dokument, er underlagt  løbende udvikling og forbedring.  Alle varemærker og  servicemærker,  der henvises til heri, uanset om de er  registreret eller ej i bestemte lande, tilhører deres respektive ejere. VIDEO A/S er ikke ansvarlig for evt. afvigelser herfra.

adgangs-kontrol
Scroll to Top