Tandlæge Video for Tandlægeklinikker (brancheløsning)

Tandlæge Video for Tandlægeklinikker er en standard videoløsning for dokumentation, undervisning og til dokumentation af eventuel kriminalitet. Løsningen har været installeret i forskellige tandlægevirksomheder og benyttes i dag til flere formål end de oprindelige.

Her er ikke noget kineseri. Vi bruger kun NDAA og Onvif godkendte ACTI kamera. Der er fokus på dialogen mellem patienten og tandlægen eller dennes personale til dokumentation, undervisning og effektiv klagebehandling.

Med dets mange fordele kan du overvåge din klinik, både fra patienterne kommer ind ad døren, til dokumentation af hele behandlingen i tandlægestolen. Ønsker du ikke at optage på selve klinikken kan udstyret bruges sammen med alle kendte alarmselskaber til overvågning af din klinik og medicinbeholdning, herunder dokumentation og detektering af røveri, tyveri, råb, skrig, akuttilfælde m.v.

Systemet kører UDEN bistand, support og kræver intet vedligehold. Systemet kan ikke gå ned og genstarter blot ved strømafbrydelse. Fordele ved systemet er at du altid har en eksakt dokumentation som du samtidigt kan bruge til undervisning og i sager vedr. behandling. Datalagringer sker ved hele 2.048 bit kryptering.

Ved uoverensstemmelser kan man altid se hvad der er aftalt. Man er tryg ved dette system og det er meget hurtigere end andre systemer fordi det er baseret på tid og udviklet af Agil Udvikling A/S sammen med tandlæger.

  • Kan loft eller vægmonteres – samme pris, kravet er adgang til 220 volt og evt. netværksstik for POE montering (Power over Ethernet) hvormed ekstern strømforsyning kan udelades
  • Dokumentation for behandlinger hvor der optages både video og tale.
  • Ingen navne eller CPR numre er registreret i systemet, kun tid, og derfor ultrahurtig søgning
  • Formålet er alene dokumentation, og er derfor velegnet til hjemmeundervisning af klinikassistenter og nye tandlæger
  • Kan dokumentere 1-5 år tilbage, og indstilles på mange måder
  • 100% automatisk backup og 100% oppetid
  • Priser er ex. Moms, med forbehold for ændringer.
  • Ved månedlig fakturering tillægges 12% i de angivne priser. Vore alm. Salgsbetingelser er gældende.
  • Opsigelsesvarsel er gældende 3 måneder gensidigt til udløb af en måned. Opsiges f.eks. 28.06 i et år, faktureres til og med 30.09. i et år.

Med venlig hilsen, Michael Rasmussen, VIDEO A/S, Partner, Phone: +45 31971111 lokalnummer 144.

Scroll to Top