IDEMIA adgangskontrol fra VIDEO A/S

Identitet er kernen i vores løsninger

Hos IDEMIA er identitet kernen i alt, hvad vi gør. Når vi designer vores markedsledende løsninger, er vi afhængige af de mest naturlige, pålidelige og permanente funktioner, til at kontrollere identiteter. Kroppens egne biometriske data.
Herunder ansigt, iris og fingeraftryk.

Hvor andre bruger 1 finger man skal placere på en scanner med den tilhørende smittefare, så bruger vi 4 fingre uden berøring.

Vore berøringsfrie løsninger er fra alt til fitness centre over Forsvaret til kommuner og enhver virksomhed der blot ønsker smart adgangskontrol med automatisk oplåsning af døre m.v.

IDEMIA gør meget ud af forskning med 3.000+ ingeniører og AI eksperter der har skabt 1.500 patenter der er aktive i 84 lande. Det er resultatet af 5 års forskning med mere end 1B € investeret.

Idemia bruger kunstig intelligens (AI) og Deep Learning-algoritmer, til at forbedre ydeevnen for biometrisk identifikation og godkendelse. Herunder fjernelse af bias og liveness-detektion.

Disse algoritmer er nøje designet, testet og valideret af vores teams og anerkendte myndigheder, for at sikre nøjagtighed, retfærdighed og effektivitet i virkelige situationer.

Etisk tilgang til algoritmeudvikling og effektive biometriske løsninger til regeringskvalitet

Som en verdensledende producent inden for identitetsløsninger, tager IDEMIA biometrisk etik og standarder meget alvorligt. De data, der bruges til at sikre ydeevnen af vores produkter og løsninger, indhentes fra forskellige kilder.

For det første fra vores kunder i overensstemmelse med lokale og internationale regler om beskyttelse af personlige oplysninger. For det andet fra vores egne medarbejdere, der frivilligt bruger deres biometri.

Og endelig ved at skabe syntetiske billeder ved hjælp af et Generative Adversarial Network (GAN). Dette gør det muligt for os at generere kvalitative syntetiske ansigtsbilleder og fingeraftryk, der er helt fiktive, men perfekt effektive, til at teste vores systemer i stor skala i fuld overensstemmelse med GDPR-reglerne.

Derudover deltager IDEMIA også regelmæssigt i US National Institute of Standards & Technology (NIST) benchmarktest for iris-, ansigts- og fingeraftryksbiometri. Og vi er stolte af at sige, at vi altid har rangeret i toppen for disse benchmarks.

I 2021 opnåede vores algoritme til ansigtsgenkendelse 1:N de bedste resultater for nøjagtighed blandt 75 testede systemer, og 281 deltagere, under Face Recognition Vendor Test (“FRVT“, som måler nøjagtigheden af en-til-mange identifikations-algoritmer, der søger i tilmeldte gallerier, der indeholder mindst 10 millioner identiteter).

Rapporten bemærker også, at demografiske skævheder ikke kan påvises i vores ansigtsidentifikationsalgoritmer. Vi er stolte af at bidrage og lede branchen på retfærdighed i biometriske algoritmer.

Vores løfte: kun du kan være dig

I dag bruger IDEMIA sin biometriske ekspertise til at sikre adgang til følsomme virksomhedsaktiver, skabe berøringsløse rejse i de travleste lufthavne, automatisere grænsekontrol, sikre onlinegodkendelse, give en juridisk identitet til underforsynede befolkninger, validere betalingstransaktioner og støtte retshåndhævende myndigheder i deres missioner.

Og når vi ser mod en fremtid, hvor vores identitet vil være hjørnestenen i en stærkt forbundet verden, opretholder vi et simpelt løfte. Med vores teknologi og innovationer i hånden er det kun dig, der kan være dig.

Beskyttelse af fysiske placeringer og digitale aktiver

Evnen til effektivt at verificere brugeridentiteter er afgørende for, at beskytte fysiske placeringer og digitale aktiver. IDEMIAs berøringsfrie løsninger udnytter biometriske teknologier og smartkortteknologier, til at sikre praktisk og pålidelig adgangskontrol. Dette på virksomhedskontorer, offentlige lokaler eller store offentlige steder. De er også medvirkende til at beskytte virksomhedens digitale ressourcer og brugerdata.

  • 5 millioner+ biometriske læsere leveret over hele verden
  • Mere end 15.000+ kontaktløse fingeraftrykslæsere solgt over hele verden.
  • 5 årtiers erfaring med biometriske teknologier i government-grade.

Berøringsfri adgangskontrol til virksomhedens aktiver

Over hele verden leverer vores adgangskontrolløsninger en uovertruffen brugeroplevelse, til styring af både fysiske og digitale identiteter. Som en globalt førende virksomhed inden for identitetsløsninger, tilbyder IDEMIA et komplet udvalg af løsninger. Fra klassiske badges, til fysisk og logisk adgangskontrol til innovative biometriske enheder.

Godkendte personer drager fordel af en berøringsfri brugeroplevelse for at få adgang til sikre områder. Der gør det muligt for organisationer at øge effektiviteten af arbejdsstyrken. Vores tilbud integrerer fremragende funktioner såsom kontaktløst fingeraftryk og 3D-ansigtsgenkendelse eller videoanalyse. Nogle af de mest avancerede og prestigefyldte bygninger i verden bruger vores produkter.

Verifikation af identiteter i den offentlige og private sektor

Biometri er langt det mest bekvemme og pålidelige middel til at identificere og autentificere enkeltpersoner. Vi udnytter vores ekspertise inden for biometri af offentlig kvalitet og banebrydende datafangst til at imødekomme vores kunders behov for offentlig sikkerhed, grænsekontrol, civil tilmelding eller onboarding og godkendelse af kunder – listen fortsætter.

Idemia AugmentedVision

Se også vores side om adgangskontrol

Idemia er førende indenfor biometriske adgangslæsere.

Ring og hør nærmere, eller få en pris på det I skal bruge.

Scroll to Top