brief-cam-2

VideoAnalyse Software til videoovervågning

VMS, Video Management & Videoanalyse

VIDEO A/S er Danmark førende leverandør af VMS software og hos os har du specialiserede konsulenter som nemt støtter dine kunder til den succes du fortjener at have som forhandler. VIDEO A/S er samtidigt totalleverandør indenfor videoovervågning, cloud, server hosting center og adgangskontrol.

Vi har samtidigt markedets bredeste udvalg i video detektioner som f.eks. pistol, riffel, maskinegevær, knive eller slagvåben, hastighed, nummerplader, mobning, rygning, vold, skrig, røg, ild, butikstyveri, akuttilfælde, vand, temperatur, farve, gasser, laser, droner og meget mere.

Ring til os på 77777770 og høre mere om dine mange muligheder.

En måde at automatiserer processen, eller aflaste personale, er tilkobling af videoovervågning til analysesoftware. Her i kan ex. indlæses billeder af personale med adgang til et område. Der kan gives adgang til området evt. begrænset, i et valgt tidsrum, for rengøring, leverandører ex. 0600-0900.

Hvis der findes objekter, eller andet i området, som ikke forefindes i den adgangsgivende database ex. personer der har tiltvunget sig adgang for tyveri eller spionage, vil analysesoftwaren gøre opmærksom på dette via et aftalt forløb, som alarm via klokke, sirene, vagt eller andet.

Når en alarm eller detektion finder sted

Der kan tilsluttes tågegenerator, automatisk låsning af døre og porter, alarmopkald og advarselsmeddelelser hvis en person f.eks. nærmer sig et område. Det sidste har vist sig at nedsætte indbrug med 99%. Det er mest til udendørs brug hvor en rød/blå roterende blink, til sammen med en sirene og direkte højtaler opfordring skræmmer de fleste. Beskeden kan f.eks. være “Du er på et privat område. Forlad området straks. Du bliver filmet, og vagten er på vej.”

De fleste indbrud sker jo ikke kun på kontorer og fabrikker, men f.eks. også i containere eller parkerede biler, på virksomhedens område.

Vi har alarmer for berøring eller forcering af hegn, tagalarm og f.eks. personer der går fra bil-til-bil. Dertil kommer omfattende analyse omkring området, idet der her kan gives alarm hvis en person der ikke tilhører personale går ind på værksteder, lager eller leveringssluser. Mange værksteder har f.eks. oplevet at få dyre bilcomputere stjålet.

Videoanalyse går hånd-i-hånd med Biometrisk Adgangskontrol

På virksomhedens område kan på samme måde, ved genkendelse af personale eller køretøjer, lukkes porte op, for medarbejdere og leverandører. Adgang gennem døre til virksomheden, kan ske for medarbejdere og leverandører. Færden i virksomheden, og på kontorer kan defineres til kun at ske, i følge med medarbejder.

I mange udviklings-, og forskningsafdelingen er kun adgang for afdelingens egne medarbejdere. I produktioner indstiller man ofte softwaren til at lave alarm hvis en person, ikke indenfor de sidste 12 måneder har gennemgået virksomhedens interne sikkerhedskursus. Hvis der er personbiler ved læsseramperne adviseres vagten. En ikke elbil ved en lade stander kan f.eks. også give en advarsel.

Ansigtsgenkendelse

I eksempelvis motionscentre og foreninger, kan biometriske data benyttes, for at minimere brugen af “fælles kort”.

Køtælling

Tælling af kunder i kø, så personale tilkaldes når ex. 2 personer er i kø. Herved øges kundeservice, og kunden oplever en meget bedre service.

Brand i det fri. Da brandalarmer generelt kræver branddetektor der skal monteres i lofter for at lugte røgen, bruger vi videoanalyse til at se røgudvikling og brand. Kameraet ser bl.a. efter brandkendetegn, og giver alarm. Ved røg, tåge eller brand kan termokameraer se gennem dette for bevægelser af levende personer, børn eller dyr. Og hvis objekterne ikke bevæges aftegnes disse skarpt på kameraer. For droner om aftenen kan en laser pege objekter ud. F.eks. folk der er faldet om.

Undgå Corona Smitte og se Smittesporing

En afstand kan sættes mellem personer, samt et maksimalt tidsrum for kontakt. Endvidere kan man se berøring. Personer tillades passage af hinanden, medmindre afstand overskrides, men ikke længere tids kontakt.

Hvis den ene eller begge parametre overskrides, kan en højttaler i området sættes til at minde kunder og besøgende om at holde afstand. Ved søgning kan parametre indsættes, for hurtig identificering af overskridelser. F.eks. kan højtaleren sige: Hovsa du er for tæt på den anden person eller sige hvor mange personer der er i butikken.

Mundbindskontrol

Hvis der i et område skal benyttes mundbind, kan systemet detekterer personer uden, og en højtaler kan advisere at alle skal bære mundbind. På samme måde kan det detekteres hvis mundbind tages af, eller det er et forkert påsat. Som eksemplet her under.

Videoovervågning til butikstyveri og bedre service tjener sig år efter år.

Vil du mindske svind og øge service, så skal du vælge vor software.

Hvis kunder søger til områder med mindre personale, kan analysesoftwaren, via højttalere gøre kunden opmærksom på at personalet er opmærksomme på at de er der, og er på vej for at servicerer dem. Undersøgelser viser at svind falder, samt at kunden oplever bedre service. Vore præventive systemer tjener penge til butikkerne hvert år.

Lommetyve huserer ofte i butikker, og det er noget der giver omgående alarm, hvis en person berører end anden f.eks. i tasker, lommer eller denne indkøbskurv.

Efterladte genstande

Analysesoftware kan detekterer alle efterladte emner. Alt fra affald til kufferter. Det kan være for at undgå at bruge yderligere resurser på efterladt affald, til et sikkerhedsproblem som en kuffert uden ejer.

Ved en hændelse på videoovervågningen, sættes søgetiden efter personer og hændelsen ned til ofte under 1 minut. Hvilket spare tid, og effektiviserer personalet.

Alle har ansigtet med på arbejde, så sikkerheden er altid i top.

Ring til os for mere, dette er eksempler. Kun fantasien sætter grænserne og vi kan tilbyde at lave enhver adfærd, ord eller kombination for små penge, hvis du mangler noget på markedet for videoovervågning. Vi udvikler selv i forskellige API, AI, ML og DEEP LEARNING systemer.

Scroll to Top