Festival, Dyrskue og høstmarkeder.

Vi kan levere flere produkter til festivaler, høstmarkeder, dyreskuer m.v.

  • Adgangskontrol og betaling
  • Tyveri via videoovervågning
  • Omsorg for gæster der ikke bevæger sig og pres bagfra ved scener m.v.
  • Mobil Mast med internet og kameraovervågning
  • HyperFiber fra 1GBIT -20GBIT fiber
  • 5G hub (for 36 simkort) for bredvånd via mobile selskaber

En Festival er en begivenhed, hvor flere arrangementer med samme tema, genre eller type, foregår over en begrænset tidsperiode, og på et begrænset område.

Uanset om det er festival for musik, øl, whisky, et dyrskue eller en høstfest.. Så er det noget der er populært, og trækker rigtigt mange gæster til. De store fælles træk er, at de er populære, der er mange besøgende, mange boder og der betales entre for at nyde hvad der er sat sammen på indersiden af hegnet.

Nogle af udfordringerne som en festival kan blive mødt af, er trængsel ved indgangen. Falske billetter. Afviste gæster der bliver aggressive. På pladsen kan opleves lommetyve, tyveri, gæster der er forbi en opløftet stemning. Gæster der nyder mad fra boderne, gæster der ikke får nok at spise. Gæster der bliver væk fra hinanden. Desværre også børn, der kommer væk fra forældre.

Festival brug hovedet

Da der ofte er mange gæster der ankommer samtidigt, fordi arrangementet starter, og de gerne vil have hele oplevelsen med. Adgangskontrol: Ved indgange, med ansigtsgenkendelse.

Det muliggør at gæsten selv uploader et billede hjemmefra, via et link sendt sammen med billetten. Så genkender systemet gæsten ved ankomst, og billetkontrollen vil blive sat væsentligt op i tempo. Som en ekstra detalje, vil falske billetter blive opdaget automatisk.

Gæster der bliver afvist grundet falske billetter eller andet, her vil en eventuel eskalering kunne følges i metadata på kameraerne. Hvor sindsstemning af gæsterne kan følges, operatøren adviseres om ændringen, hvor ved kollegaen i kontrollen kan få assistance.

På Festivaler kan vi nemt detektere våben og vold, hvilket jo ikke tolereres. Våben kan detekteres via vor skanner ved indgangen, ellers via videokameraer og tillige kan vold, skrig og skud m.v. opfattes med det samme, hvilket giver alarm til vagtteamet.

Betalingsarmbånd

Vi har tilbyder, og administrere flere betalingsløsninger. Betal for mad og drikkevarer med armbåndet. Så der ikke behøves kontanter eller kreditkort med på turen. Indbetal på forhånd, og få resten tilbage når festivallen slutter. Betaling kan også ske ved at kører hånden forbi en læser, som signatur for betaling.

Systemet er så sikkert, at selv om der er lidt smuds på fingrene, eller en finger er hævet som følge af at have været mellem pløk og hammer ved teltrejsning. Så kan systemet genkende gæsten, og betaling kan gennemføres. En sikker og positiv oplevelse, hvor salget af mad og drikke gennemføres på en hurtig og hygiejnisk måde. Tag fat i os, og hør nærmere.

Blevet-væk-station

Er du blevet væk? Kør armbåndet forbi stationen, og dine kontakter på festivalen underrettes om hvor du er. Så I kan mødes og feste videre. Det gælder også børn.

Slut med at rende rundt med telefonnumre og adresser på forældrene. Hvis en gæst kommer tilskade, eller på anden måde utidigt må forlade arrangementet, kan resten af gruppen informeres, så panik undgås.

Med vores FESTIVAL APP kan vi også se hvor en forsvunden person befinder sig, dels via videoovervågning med også via positions GPS. Det kan jo ske man får et par genstande for meget.

Hvis bandet er for godt, og publikum presser frem. Vil en presset publikumsmængde også give alarm. Så en løsning for at få dem tilbage er mulig. Security er opmærksom på episoden.

Mobil Master for Internet, Videoovervågning og LED-Lys

Med mobile master opnår man op til 5G hastighed med retningsbestemte antenner selv på 4G HUBS. Masterne er perfekte for 220 volt og kan indhegnes eller placeres bag bygninger m.v. Vore master kan have op til 48 kg tungt udstyr og er stormsikret.

Denne mindste version spænder indtil 25 meter, har solpanel option og kan have f.eks. 6 x 120 AMP batterier for natdrift.

Vi kan levere master i metermål 10, 15, 20, 25, 30, 35, 42, 48 og 60 meter master til leje eller køb og de kan apteres med solenergi, batterpakke til natdrift, videoovervågning, 5G Hub retnings bestemt antenne og LED Lys. Udstyret kan bære op til 170 kg. Bemærk at paraboler skal beregnes o forhold til stormforsikring.

HyperFiber Interim og 5G hub

HyperFiber er 2-40GBIT fiber der kan tilsuttes alle steder hvor der er fiber via TDC. Vi terminere selv på DIX, TDC, Telia eller Global Connect. På den måde får man altid den hurtigste fiber med den korteste pingtid. Vor fiber er normalt til virksomheder, men i de seneste 10 år har vi leveret fiber til områder der er lidt væk fra det hele.

Med 5G hub kan vi kombinere indtil 36 sim kort pr. række og dermed multiplexe en båndbredde der kan give indtil 1 Gbit. I de lidt større versioner er båndbredde 5 og 10 Gbit. Priser i leje fra 1.500 pr. dag.

TV og Video produktion

Vi leverer til mange forhandlere udstyr til TV og Video produktion. Du kan se vi kan lave video broadcasting, videoproduktion og live streaming bl.a.

Live Video Streaming
Konferencer / Møder
KirkeVideo & KirkeTV LiveStreaming
Hvad er AutoFollow & Auto Tracking?
Scroll to Top