Finans sektoren

Finans og Bankvirksomheder

VideoAnalyse A/S tilbyder dig end-to-end-løsninger til maksimering af banksikkerhed og kundeloyalitet. Ved hjælp af integrationen af intelligent videoanalyse, digital skiltning, alarmsystem og adgangskontrol, kan du styrke medarbejdersikkerheden samt forbedre effektiviteten.

Sikkerhed og forretningsstyring, er altid de største udfordringer inden for bankvirksomhed. Da transaktioner med store summer af penge sker i banker hver dag, er røveri, tyveri, underslæb og uautoriseret adgang de største trusler mod sikkerhedsstyring.

Da der er behov for at forskellige banktjenester kører i banker, er effektiviteten afgørende. Det påvirker kundestrømmen og selve bankvirksomheden.

Hvordan man kan holde aktiver og medarbejdere sikre. Hvordan man forbedrer bankeffektiviteten, og gør kundestrømmen glattere, det er de vigtigste problemer vi skal løse.

VideoAnalyse A/S tilbyder dig den bedste end-to-end overvågningsløsning. Med vore IP-kameraer med høj opløsning kan enhver bevægelse optages.

Intelligent videoanalyse, integration med alarmsystem og adgangskontrol, kan forhindre hærværk, tyveri og uautoriseret adgang. Digital skiltning kan også hjælpe dig med at kommunikere med kunder og medarbejdere mere effektivt.

VideoAnalyse A/S har leveret en bred vifte af komplette specialiserede IP-kameraløsninger i formfaktorer, der er både diskrete og kan tilpasses ethvert miljø.

Penge automat

Specialenheder og kamerasæt til finansvirksomhed

VideoAnalyse A/S specialenheder omfatter diskrete kamerahuse og kits designet til at passe problemfrit ind i bankmiljøer, samtidig med at de optager kritisk information. Wisenet ATM kamera Kit, inkluderer et universelt objektivbeslag til vores skjulte kameraserie, der er kompatibelt med de mest populære ATM-modeller og tager skarpe billeder af ATM-brugere og deres omgivelser uanset miljømæssige lysforhold. Wisenet 4 kanals Multi-head kamera er omkostningseffektivt. Her integreres 4 objektivmoduler på et enkelt kamerahus, og herved overvåges op til 4 forskellige områder.

Sikkerhedscentret

Indbygget video-/lydanalyse for øjeblikkelig respons

IP-kuppelkameraer i flush og mikrokuppel formfaktorer giver dig fuld arealdækning, uden at gå på kompromis med miljøæstetik.  Wisenet fiskeøjekamera tilbyder 360° panoramaudsigt med et enkelt kamera i detaljer.

VideoAnalyse A/S’s licensfrie intelligente video- og lydanalyseteknologi fungerer effektivt, og advarer operatører om unormale aktiviteter i realtid. Denne stigning i situationsbevidsthed kan bidrage til at forhindre, eller minimere skade under en begivenhed, ved at tilskynde til en hurtig og effektiv reaktion.

Sikkerhedschip

Robust cybersikkerhed

VideoAnalyse A/S tilbyder end-to-end cybersikkerhed, med branchens højeste niveauer af cybersikkerhedspolitik.

Vi har avancerede kameraer der anvender UL CAP (Cybersecurity Assurance Program) certificering, en international cybersikkerhed standarder.

Som brancheførende inden for overvågningsteknologier, har VideoAnalyse A/S taget flere skridt for at sikre, at de producerede hardware- og softwareprodukter er udstyret med beskyttelse mod cybersikkerhedstrusler. Både når de implementeres internt og eksternt.

  • Komplekse adgangskodekrav
  • Godkendelse og kryptering
  • Netværk ”Hardening” Guide.

Ring og hør mere på 77 77 77 70 – eller få et konkret tilbud…

Scroll to Top