KirkeVideo & KirkeTV LiveStreaming

Få fremgang i din kirke

Kom i kontakt med op til 100.000 nye mennesker, og forkynd ordet på en ny og automatisk måde. Det er jo ikke kun i Corona tider, at Gudstjenester skal være på video og podcast. Vi hjælper gerne med det praktiske.

“Kirker er skatkamre af historier – fortæl om præsterne, kirken, menighedsrådet, kirkegården, kunst i kirken og grupperne under kirken – det giver pote.”

SIGER MICHAEL RASMUSSEN FRA VIDEO A/S

Nye tider kræver nye metoder

pixem-left

VIDEO A/S tilbyder live streaming til dagligt brug. Vi har overtaget produkterne KirkeVideo og KirkeTV® og udbreder disse systemer til kirker i Danmark, Tyskland og Norden.

I dag er det blevet nødvendigt for kirker og andre institutioner, at udsende gudstjenester. At forkynde ordet, det gode budskab, men også at tale om problemer, er noget som den enkelte kan forholde sig til. Men så kommer der jo ingen i Kirkerne siger nogle. Det er ikke helt sandt for der kommer flere. Dengang TV startede med at sende fra fodboldkampe sagde man også, at det var fodboldens død. I håndbold blev antallet af tilskuere til kampene ude i hallerne 20 doblet. Noget tilsvarende er en mulighed i kirkerne. Og vi tror på ordet, på prædikerne og det at tale om kendte problemer i sig selv er nøglen.

Vi i Danmark var de første i verden til at kalde os Folkets Kirke, deraf navnet Folkekirken. Det er derfor naturligt at kirkerne breder sig, at ordet deles og bredes ud, og at Kirken stadfæster sit midtpunkt i menneskers liv.

KirkeVideo tilbyder et nemt system der sender video til din hjemmeside, Facebook og Youtube. På den måde bliver ordet forkyndt for flere mennesker og der kommer flere mennesker i Kirken. I en tid med sammenlægning kan det ligefrem være nødvendigt med Video for at bevare og forsvare Kristendommen. Og så tager menigheden dermed hensyn til de svage og de unge som måske ikke kommer så tit. Eller blot dem som er nysgerrige og dermed bliver kirkegænger sammen med sin familie.

Vort system er komplet, også til podcast, og vi udsender til 820 video streaming- og podcast tjenester. Man bør ikke overse Podcast (ren lyd uden billede) da mange motionerer eller træner fitness mens der lyttes, og det efterhånden konkurrerer med musik på alle streaming tjenesterne såsom Spotify, Youtube, iTunes m.v.

For få kroner pr. sogne medlem, giver flere mennesker i Kirken

Studier fra de Kirker som anvender video, oplever at det bliver brugt. Fra USA kender man det som en omsorg for de syge og svage der ikke kommer i Kirken og for dem som er rejsende. Her er de kirker som har video, dem som har fremgang.

Desuden er der stort fokus på Kirken igennem året, f.eks. konfirmationer, bryllupper og dåbs gudstjenester. Ikke kun fra familien, men mange både unge og ældre benytter det løbende og genser disse centrale begivenheder i vores liv.

KirkeVideo anvendes også til de mange andre tiltag i Kirken

Med de mange aktiviteter ved siden af Gudstjenester m.v. kan KirkeVideo(R) anvendes til f.eks. indspilning af kor, udgivelse af Organistens Orgelmusik fra din Kirke, fortællinger om Kirkegården, gravpladser og udenoms arealer, eller hvad laver en Kirketjener eksempelvis.

Det kan også være optagelser fra de omkringliggende lokaler og fra de mange ungdoms- og ældregrupper. Alt sammen er dette med til at støtte fremgangen i din Kirke, og du kan selv følge med i hvor mange der ser på dine video og HVOR de kommer fra.

Hvad får du for pengene udover et brugervenligt og prisbilligt Video & TV-system? 

Det er brugervenligt, da man netop kan holde pause, og i pausen indsættes automatisk Fade mellem det billede du sluttede på og det billede du starter med. På den måde, med denne praktiske opfindelse, kan du altid holde pauser. Man kan også bagefter klippe sekvenser ud meget nemt og der indsættes så samme effekt. Så det endelige produkt fremstår æstetisk smukt.

I løsningerne med flere kameraer er standard tiden indstilles til f.eks. 3 minutter pr. skift, der fader mellem 2 forskellige vinkler. Det giver en dynamisk oplevelse, og er en stor forbedring for det endelige resultat. Det svarer til at have 4 kamera M/K til hver optagelse, men det hele er automatisk, med den bedste lyd du kan forestille dig.

pixio-right

Som en udvidelse kan du også bestille AutoFollow, hvis du hører til typen der går meget rundt under en prædiken. Kameraerne vil så følge efter dig rundt i Kirkerummet, akkurat som hvis du havde professionelle kamera folk på. Det kan f.eks. være du vil vise noget i Kirken og medtage dette i din prædiken.

Det er ret smart, det virker altid og det giver fantastiske nye muligheder for at menigheden vokser, ikke kun i Kirken, men også med antallet af visninger. Det er en synergi som de fleste gerne vil have i en moderne menighed.

Systemet tager endda højde for HVOR du er i Kirken, f.eks. i den hævede talerstol eller foran alteret eller ved Døbefonten. Disse indstillinger lægges ind en gang for alle og kan skiftes hvis udstyret flyttes til en anden Kirke.

Det er også nemt at skifte kamera, med en fjernbetjening fra lommen, hvis du selv vil styre systemet.

Man kan udover andagter også tale til, ja hele verdens befolkning via vort system. Du kan f.eks. tale om eksistens, tilgivelse, håb, kærlighed, næstekærlighed eller bestemte passager i biblen. Sådanne udsendelser kan bringe trøst og håb hos mange. Mange lider eksempelvis under skænderier i ægteskabet.

Systemerne er udviklet på bases af Sony, Pixem og Pixio produkter af INNOVATION SUPPORT A/S ved Michael Rasmussen, på baggrund af henvendelser fra kirker der ville producere kirkeundervisning.

KirkeVideo er udviklet til Kirker men kan bruges til grupperne under Kirken og til koncerter, foredrag, bibelundervisning, webredaktør og meget mere…

Du beholder selv alle rettigheder, og der er ingen som bliver optaget uden at de giver samtykke hertil, og det er kun under vielser eller barnedåb eller ved begravelser når kisten skal bæres til bedemanden. Systemet overholder således GDPR regler for det offentlige rum og således undgår man at ingen bliver vist uden samtykke.

I en tid med stor ensomhed blandt mennesker er det godt at knytte bånd og række ud. Disse vil få en stærkere følelse af fællesskab og samhørighed. Det er noget alle mennesker dybest set leder efter. Her er Kirken jo det bedste tilbud med alle dens aktiviteter. KirkeTV og KirkeVideo er en måde at række ud efter dem som er nysgerrige, og måske kun kommer i højtiderne. Eller dem som aldrig har været i Kirken.

Vi har nedenstående tilbud for live videoredigering, lovsangstekster og KirkeTV og Bilbelskole produktion for kun 1.995,-

Med en simpel investering kan du komme igang med at streame til Facebook, Youtube, Vimeo m.fl. og samtidigt udgive på PODCAST eller VIdeoCast på Apple, Spotify, Google, facebook, Amazon og mange flere
music-distribution-global-artist-management

VIDEO A/S tilbyder de bedst anmeldte og mest solgte løsninger i verden. Robotkamera løsningerne med Sony og Pixem er nr. 1 i de fleste tests og inkluderer AutoZoom og AutoFollow. Vore løsninger er samtidigt den eneste løsning der kan benyttes både indendørs og udendørs.

Med en igennem 10 ÅRS gennemprøvet teknologi kan afvikling af Gudstjenester og undervisning gennemføres med en hidtil uset brugervenlighed. Med perfekt lyd og en uovertruffen billedkvalitet, der overgår alle mobilkameraer i lyd og billedkvalitet. INNOVATION SUPPORT A/S har lavet løsninger til transmissioner af generalforsamlinger, store virksomhedskonferencer og ordinær undervisning. Få automatisk TV, Video og Lyd Produktion til kirker med SONY Live-Streaming for Gudstjenester, kirkeportrætter, menighedsråd, koncerter, foredrag, temaer og mærkedage m.v.  Robotkameraer er kommet for at blive.

Kirke Web Streaming og TV produktion for hele Kirken

  • Med verdens nemmeste, hurtigste og automatiske videoproduktionsmetode, kan du nå ud til mange flere i sognet, og i hele verden. Der er mange faciliteter og muligheder og vi hører til de billigste på markedet. Priser fra 150,- pr. måned eller 6.995,- for et fuldt funktionelt AutoFollow, AutoZoom sæt med stativ og fjernbetjening.
  • Med op til 4 samtidige kameraer kan præsten følges med kameraskift, så produktionen bliver levende og spændende.
  • Du kan udvide med et display systemer til f.eks. salmetekst, organist, kor, døbefond m.v. eller blot en anden vinkel på Præstens tale på storskærm.
  • Alle kan installere, ellers kommer vi. Der er tillige omfattende 24 timers support fra producenter, og lokal dansk tilkaldevagt, foreløbig kun på Sjælland, også i weekends.
  • Udstyret kan flyttes til f.eks. præstegård, kor, optagelser, koncerter og foredrag.
  • Vore systemer er verdens eneste der kan anvendes både udendørs og indendørs.
  • Der medfølger gratis APPS der er placeret på IPHONE (APP Store) og ANDROID (Google Play)
  • Der er 2 års garanti og 14 dages fuld ombytningsret. 

Gratis webdesign og webhotel til kirker som en frivillig tjeneste

Foruden professionelle streaming løsninger til deling til sociale medier, leverer vi gratis webdesign og webhotel Hosting til kirker. Vi har planer om at introducere droneflyvning, og allerede lavet vor første kirkeportræt video med dronevideo. Gratis webdesign gælder kun til kunder der køber vore ydelser. Endvidere er vi ved at implementere en automatisk søgbar bibel på hvert websted.

Se mere om LIVE VIDEO STREAMING

Scroll to Top