Hanwha leverer ny kameraserie med AI objektdetektion

Hanwha Techwin lancerede virksomhedens første multi-direktionelle kamera, der giver avanceret objektdetektion og brugervenlighed baseret på kunstig intelligensteknologi. Hanwha er pt. verdens eneste der konkurrerer direkte med HIKVISION og DAHUA på pris og tager meget hurtigt markedsandele fra Europa, hvor flere myndigheder private har travlt med at udskifte disse.

Hanwha Gruppen er ca. 55.000 ansatte og har været i drift i ca. 70 år i Syd-Korea. Gruppen er på Forves TOP500 liste som nr. 271 største virksomhed i verden. Hanwha samarbejder med de andre kendte koreanske brands såsom Samsung, LG, Kia & Hyundai.

Hanwha er pt. en af verdens førende på kameraer og vi tilbyder 5 års garanti. Hanwha Techwin divisionen er en af de mest innovative virksomheder der findes med ca. 5.600 patenter. Hanwha var en 4% større på verdensmarkedet i 2014, men købte aligevel Samsung Techwin i 2014.

AI baserede kameraer

Drevet af AI-algoritmer til dyb læring reducerer de multi-direktionelle kameraer forekomsten af falske alarmer gennem deres pålidelige detektion af objekter. Teknologien gør det muligt for kameraerne at skelne mellem menneskelige ansigter, identificere bestemte køretøjer og endda genkende nummerplader. Denne øgede nøjagtighed resulterer i færre falske alarmer forårsaget af dyr eller vindforårseset bevægelse af træer eller omstrejfende genstande.

Kameraerne kan prale af en række AI-baserede funktioner.  Særligt nyttigt er AI-baseret søgning på backend, som giver brugerne mulighed for at søge optagelser efter bestemte objekter. WiseNRII bruger AI til at reducere billedsløring i miljøer med svagt lys med store mængder støj, hvilket resulterer i meget klare billeder.

PNM-C12083RVD understøtter 15fps billedoptagelse og ægte 120dB WDR (Wide Dynamic Range) uden at gå på kompromis med billedhastigheden for hver af sine 6MP sensorer. Motoriserede vari-brændvidder tilbyder et brændvidde på 3,54-6,69 mm for fleksibel synsfeltjustering i hver retning. Tilsvarende understøtter den nye PNM-C7083RVD 30fps med 120dB WDR for hver af sine 2MP sensorer. Kameraets motoriserede vari-brændvidde objektiver understøtter en rækkevidde på 3,0-6,0 mm.

P AI 2CH multi-direktionelle kameraer bruger WisestreamIII til effektivt at bevare høj videokvalitet ved lav datastørrelse, hvilket betyder, at brugerne kan behandle billeder i høj kvalitet uden at skulle installere yderligere netværks- eller lagerenheder. Kameraerne har også indbygget IR, som giver brugerne mulighed for at overvåge i fuldstændigt mørke og give afkald på behovet for et ekstra kamera til natten.

Introduktionstilbud indtil 01.06.2022 på 20%.


Verdens bedste cybersikkerhedsløsning

Wisenet 7 løsninger er nu atter på førstepladser med en premieret Platinplacering hos Homeland Security. Sikkerhedskravene ændrer sig, og markedstendenserne udvikler sig, men konstant er stadig behovet for intelligente netværksovervågningsløsninger – på alle markeder, til enhver applikation. Og der er Hanwha verdens førende.

Kernen i Hanwha Techwins nye produktudvikling er Wisenet 7 System on a Chip (SoC), virksomhedens mest teknologiintensive, innovative og funktionsrige SoC, som har levende 4K-opløsning, ekstrem WDR med sceneanalyseteknologi, skarpere billeder med forbedret støjreduktionsteknologi, DIS med indbygget gyrosensor, forbedret linseforvrængningskorrektion og end-to-end cybersikkerhed. F.eks. kan du altid se ansigter klart.

Bedste IP-videoovervågningsløsning i verden

Hanwha’s PNV A9081R AI som er et 4K IR udendørs Vandal Dome AI-kamera vandt GULD her for ca. 1 måned siden.

Hanwhas AI-baserede kamera med AI Chip er en del af Wisenet P-serien  og tager uberørte billeder i op til 4K-opløsning, samtidig med at det indeholder kraftfulde deep learning-algoritmer i kameraet til avanceret objektdetektion, klassificering og fejlfri analyse. At dette er indbygget i selve kameraet yaher resourcerne væk fra VMS og Analyse Software. Der fremhæves specielt brug af objektgenkendelse versus bevægelsesdetektering der eliminerer alt andet og falske alarmer, samtidig med at det giver værdifuld forretnings- og driftsindsigt.Scroll to Top