Live Videokonferencer og VideoStreaming

Konferencer / Møder

Hvis du ønsker at transmittere til Youtube, Facebook, Zoom, Skype, Team Server, Twitch eller til din hjemmeside kan vi hjælpe. Det kan f.eks. værre

 • Konferencer
 • Seminarer
 • Møder
 • Gudstjenester
 • TV Programmer (din egen kanal)
 • Influcener distribution
 • Undervisning
 • ESPORT begivenheder
 • Regnskabsaflæggelser
 • Corona møder
 • Sportsstævner
 • Festivaler
 • Fester
 • Koncerter
 • Udstillinger
 • Medarbejdermøder
 • Bryllupper og konfirmationer m.v.
 • Bestyrelsesmøder
 • Offentlige begivenheder
 • Film produktion
 • Reklame produktion
 • Sæt VIDEO til din musik med musikvideo eller omvendt

Det nye ATEM Television Studio er en professionel live produktionsomskifter indbygget i et broadcast-kontrolpanel, så det kan bruges til avanceret arbejde, samtidig med at det er ekstremt bærbart. Det betyder, at du kan bruge det på små spillesteder, der ikke har adgang til udstyrsstativer eller udsendelsesvogne. Du får en kraftfuld switcher med 8 standarder konverterede SDI-indgange, aux-udgange, 4 chroma-nøgler, 2 downstream-nøgler, SuperSource, 2 medieafspillere og masser af overgange! Plus det inkluderer et helt tv-studie med funktioner såsom hardwarestreaming, optagelse, lydmixer, talkback, multiview og valgfri intern netværksdelt lagring. Der er endda en ISO-model, der registrerer alle 8 indgange til individuel redigering! Der er altså tale om en netværksversion, hvor flere kan editere samtidig og live.

ATEM Television Studio HD8
Kompakt live produktions-omskifter med indbygget udsendelses-kontrolpanel, 8 x 3GSDI-indgange, streaming, optagelse, multiview, DVE, keyers, USB-webcam, medieafspillere, talkback og valgfri skylagring.

Pris kun 19.995,- inkl. Davinci Resolve Studio Software

ATEM TelevisionStudio HD8 ISO
Kraftfuld ISO-model indeholder alle funktionerne i ATEM Television Studio HD plus tilføjer ISO-optagelse af alle 8 indgange og understøtter op til 8 fjernkameraer med kontrol og regnskab for hvert kamera!

Pris kun 21.995,- inkl. Davinci Resolve Studio Software

ATEM TelevisionStudio 4K8
Kraftig Ultra HD live produktions-omskifter svarende til ikke-ISO HD-modellen, men inkluderer 8 x 12G-SDI-indgange, 10 12G-SDI aux-udgange til eksterne optagere, 4-ports 10G Ethernet-switch.

Pris kun 29.995,- inkl. Davinci Resolve Studio Software

Bliv professionel broadcaster for kun 19.995 med verdens mest brugervenlige faciliteter

Med Blackmagic udstyret bliver du istand til at lave din egen TV kanal med de samme faciliteter som f.eks. CNN har men til kun 19.995,- Udstyret kan anvendes af private, firma og henvender sig i høj grad til AV professionelle der vil tilbyde disse faciliteter til sine kunder. Syntes du 19.995,- er for meget så se ATEM TV STUDIO HD til 1.995,-

Det er verdens første live produktionsskifter, men den er også til broadcast-, professionelle og AV-brugere med HDMI- og SDI-indgange, multi view, talkback, DVE, lydmixer, flash-medieafspillere og meget mere.

Den nye ATEM Television Studio 4K8 live produktionsomskifter, der kombinerer alle de fantastiske udsendelsesfunktioner i ATEM Television Studio HD med yderligere understøttelse af Ultra HD-standarder op til 2160p60. ATEM Television Studio 4K8 har 8 standarder konverterede 12G-SDI-indgange, 10 x 12G-SDI aux-udgange til eksterne optagere og en 4-ports 10G Ethernet-switch. Det understøtter også live streaming, talkback og valgfri intern netværkslagring samt et joystick til præcis DVE-kontrol. ATEM Television Studio 4K8 vil være tilgængelig i juli 2023.

Den nye ATEM Television Studio 4K8 er en professionel live produktion switcher indbygget i en broadcast kontrolpanel, så den kan bruges til high end arbejde, mens den er ekstremt bærbar. Det betyder, at kunderne kan bruge det på små spillesteder, der ikke har adgang til udstyrsstativer eller udsendelsesvogne. Kunderne får en kraftfuld switcher med 8 standarder konverterede 12G-SDI-indgange, 10 x 12G-SDI aux-udgange, 4 chroma-nøgler, 2 downstream-nøgler, SuperSource, 2 medieafspillere og masser af overgange. Plus det inkluderer et helt tv-studie med funktioner såsom hardwarestreaming, optagelse, lydmixer, talkback, multiview og valgfri intern netværksdelt lagring.

Et komplet transportabelt TV studie

ATEM Television Studio kombinerer en switcher og kontrolpanel i den samme enhed, så det er ekstremt bærbart. Frontpanelet indeholder knapper til valg af kilder, udløsning af overgange og opsætning af videoeffekter. Plus knapperne er den samme avancerede type, der bruges på dyre udsendelsesomskiftere. Kunderne får også en indbygget t-bar til manuel overgangskontrol. Frontpanelet har endda et innovativt kontrolområde for lydmixere med live-måling på en dedikeret LCD-skærm.

Alle kameraer og mikrofonsystemer kan bruges, med eller uden konvertere

Med 8 SDI-videoindgange giver ATEM Television Studio kunderne mulighed for at tilslutte flere kameraer for forskellige visninger af ydeevnen. Videokameraer med SDI-udgange, såsom Blackmagic Studio Camera eller Blackmagic URSA Broadcast G2, er meget bedre kvalitet, da de har bedre ydeevne i svagt lys og bruger professionelle linser. Alle videokilder synkroniseres igen med switcheren, selvom de fungerer efter forskellige videostandarder. Alt fungerer bare, så opsætning på stedet er let, og kunderne behøver ikke bekymre sig om tekniske problemer.

Kunder kan vælge mellem spændende overgange som opløsning eller mere dramatiske effekter som dip til farve, DVE squeeze og DVE push. Kunder kan endda tilføje en DVE til billede i billedeffekter med tilpasset grafik. Der er også medieafspillere, som lader kunderne gemme grafik med alfakanaler til titler og grafik, som kunderne kan indlæse som live videoindgange. Derefter kan kunderne livestreame resultaterne.

En af fordelene ved ATEM Television Studio er udvalget af professionelle indbyggede videoeffekter. T-bar fader kan bruges til at overføre videoeffekter, eller kunder kan udføre overgangen automatisk ved at trykke på auto-knappen. Der er en bred vifte af SMPTE-servietter inkluderet, plus sjove DVE-effekter, der glider eller klemmer billedet ud af skærmen, når du skifter mellem videokilder.

ATEM Television Studio 4K8 indeholder også et joystick til placering af DVE til brugerdefineret billede i billedeffekter. Med fuld 3-aksekontrol kan kunderne justere X-, Y- og Z-positioner for aftørringsmønstre og placere DVE’erne. Joysticket gør det muligt at indstille DVE-positionen præcist, og at dreje knappen ændrer DVE-størrelsen. Skaler størrelsen, placeringen op, ned eller til venstre og højre for at få det perfekte billede i billedeffekt. Plus, kunder kan også bruge joysticket til at flytte DVE og indtaste start- og slutkeyframe-skærmpositioner til deres egne tilpassede animerede DVE-bevægelser.

Den indbyggede mediepulje gemmer grafik og animationer i udsendelseskvalitet, der kan afspilles ved hjælp af de indbyggede medieafspillere. For højeste kvalitet understøtter alle medier RGB-farverum med alfakanal, hvilket giver gennemsigtighed og lagdeling. Mediepuljen kan indeholde stillbilleder i 20 HD- eller Ultra HD-opløsning. Med den nye ATEM Television Studio 4K8-model kan bevægelsesgrafikklip til animationer og stingers være op til 800 billeder i 720HD, 400 billeder i 1080HD og 200 billeder i 2160 Ultra HD. Man kan selfølgelig lave sine egne og alle gængse video programmer og filformater kan benyttes.

ATEM Television Studio er perfekt til nyheder og on-set præsentationsarbejde, fordi det har 4 ATEM Advanced Chroma Keyers til grøn skærm keying effekter. Chroma-nøglerne er utroligt kraftfulde og inkluderer funktioner såsom en farvevælger til at prøve baggrundsfarver til automatisk generering af nøgleparametrene. Kunderne får præcise kontroller til kant og flare, og der er endda en farvekorrektor i forgrunden, så kunderne kan matche forgrundslagene og baggrundslagene for problemfri kompositioner. Nøgleren kan også bruges til mønster- og DVE-nøglering.

Ud over DVE i ATEM Television Studio er der også en kraftfuld SuperSource flerlagsprocessor. SuperSource giver kunderne 4 ekstra DVE-lag plus et baggrundslag, alle lagdelt sammen som en ekstra inputkilde. SuperSource er perfekt til at lave flere billeder i billedvisninger med folk, der interviewes, fordi kunderne kan indstille effekten, så seeren kan se hver person, der interviewes, alt sammen inden for en stilfuld grafik.

ATEM Television Studio 4K8 har 8 12G-SDI-indgange. Hver SDI-indgang har en dedikeret standardkonverter, så enhver 720 HD-, 1080 HD- eller 2160 Ultra HD-indgangskilde konverteres til switcherens standard.

ATEM Television Studio inkluderer op til ni SDI-programudgange, så kunderne får nok forbindelser til at sende et separat programreturfeed til alle deres kameraer. Det er vigtigt, fordi SDI-programretur bruges til at sende optælling, talkback og kontrolinformation tilbage til kameraerne. Kunderne får også dedikerede aux-udgange til kørsel af scenemonitorer og masteroptagere. Der er også en dedikeret 3G-SDI- og HDMI-udgang til multiview.

Med en indbygget Fairlight lydmixer gør ATEM Television Studio det muligt at lave kompleks live lydblanding. Den interne mixer har nok kanaler til alle SDI-indgange samt ekstra kanaler til XLR-, RCA- og MADI-indgange. Hver indgangskanal har den højeste kvalitet 6-bånds parametrisk EQ, kompressor, begrænser, ekspander og støjport samt niveau- og panoreringskontroller. Lydmixeren er ekstremt kraftfuld, og den kan justeres fra frontpanelet ved hjælp af de dedikerede lydmixerkontroller og LCD.

ATEM Television Studio indeholder en professionel multiview, der lader kunderne se alle videoindgange, forhåndsvise og programmere på en enkelt SDI- eller HDMI-skærm. Hver kameravisning indeholder optællingsindikatorer, så kunderne ved, hvornår hver kilde er i luften, plus hver visning har brugerdefinerede etiketter og lydmålere. Kunder kan tilpasse multiview-layoutet fuldt ud med op til 16 samtidige visninger.

ATEM Television Studio har en indbygget hardware streaming motor til live streaming til et globalt publikum. Det betyder, at kunderne kan livestreame til tjenester som YouTube, Facebook og Twitch i bedre videokvalitet og uden tabte rammer. Streaming fungerer ved hjælp af Ethernet-forbindelsen til internettet, eller kunder kan tilslutte en smartphone for at bruge mobildata.

Kunder kan bruge enhver videosoftware med ATEM Television Studio, fordi USB-forbindelsen emulerer et webcam. Det betyder, at kunderne kan tilslutte en computer og bruge enhver videosoftware, der fungerer med et webcam. Det garanterer fuld kompatibilitet med enhver videosoftware og i fuld opløsning 1080HD-kvalitet.

ATEM Television Studio understøtter optagelse til eksterne USB-flashdrev. Eller hvis der er installeret en valgfri M.2-flashdisk, kan kunderne optage direkte til internt netværksdelt lager. Det interne lager plus eventuelle eksterne USB-diske vil være tilgængeligt til deling over det lokale Ethernet-netværk, så andre mennesker kan arbejde på postproduktionsopgaver såsom redigering, farvekorrektion og grafikforberedelse. Alle optagelser er i H.264-format med AAC-lyd til video i udsendelseskvalitet og små filstørrelser.

ATEM Software Control-appen låser op for den skjulte kraft i ATEM Television Studio ved at give adgang til alle funktionerne i switcheren. ATEM Software Control har en visuel switcher-brugergrænseflade med parameterpaletter til justeringer. Softwaren lader kunderne live skifte, blande lyd, farve korrekt i kameraerne og styre medier. Kunder kan også bygge og køre komplekse makroer fra softwaren.

Hvis brugere bygger et podcastingstudie, eller kunder har brug for flere mikrofoner, tillader ATEM Microphone Converter udvidelse af lydindgang. Den opretter forbindelse til ATEM Television Studio ved hjælp af MADI-porten, så der er ingen kompleks opsætning, og kunderne kan serieforbinde enheder for at tilføje flere indgange. Hver konverter har 4 analoge indgange, der kan vælges mikrofon / linje og har fantomeffekt. Designet har fantastisk kvalitet med et ekstremt lavt støjniveau på -129dBV, et dynamisk område på 131dB(A), lav forvrængning på 0,002% og ensartede tolerancer på tværs af alle kanaler. Det bruger endda 8 separate ADC’er på hver indgang til samlet at udvide det dynamiske område. Plus det har en sjov HDMI-overvågningsudgang med rullende lydbølgeformer.

“For nylig lancerede vi den nye ATEM Television Studio HD-serie, og kunderne har været meget tilfredse med dem,” “Men vi har også arbejdet på en 4K-model. ATEM Television Studio 4K8 er spændende, da det har 10 uafhængige 12G-SDI-udgange, som kan bruges til eksterne optagelser. Det er fantastisk, når kunderne ønsker en løsning af høj kvalitet til multi-cam-redigering, da alle output er synkroniseret og har matchende tidskode med fuld lydkortlægning.”

sagde Grant Petty, Blackmagic Design CEO.

ATEM Television Studio 4K8 Funktioner

 • Alt i én switcher og kontrolpanel design.
 • Understøtter tilslutning af op til 8 x 12G-SDI-kameraer.
 • Interne medier til stillbilleder og bevægelsesgrafik.
 • 8 x standarder konverterede 12G-SDI-indgange.
 • 9 x 3G-SDI-programvideoudgange og 10 x 12G-SDI aux-udgange.
 • 4-port 10G Ethernet-switch.
 • Audio mixer understøtter begrænser, kompressor, 6-bånds EQ og mere!
 • 16-vejs multiview til overvågning af alle kameraer på en enkelt skærm.
 • Live stream via Ethernet eller mobiltelefoner via USB.
 • USB-udgang fungerer som et webcam og understøtter al videosoftware.
 • Optager til USB-flashdiske eller valgfri intern skylagring.
 • Understøtter eksterne internetforbundne kameraer på ISO-modellen.
 • Inkluderer gratis ATEM Software Control til Mac og Windows.
 • Lokaliseret til 13 populære sprog.

Tilgængelighed og pris

ATEM Television Studio 4K8 vil være tilgængelig i juli for US $ 4.595, eksklusive lokale skatter og afgifter, fra Blackmagic Design-forhandlere over hele verden.

Presse Fotografi

Produktbilleder af ATEM Television Studio 4K8 samt alle andre Blackmagic Design-produkter er tilgængelige på www.blackmagicdesign.com/media/images.

Om Blackmagic Design

Blackmagic Design skaber verdens højeste kvalitet videoredigering produkter, digitale film kameraer, farve korrektorer, video konvertere, videoovervågning, routere, live produktion switchers, diskoptagere, bølgeform skærme og real time film scannere til spillefilm, postproduktion og tv-udsendelse industrier. Blackmagic Designs DeckLink-capture-kort lancerede en revolution inden for kvalitet og overkommelighed i postproduktion, mens virksomhedens Emmy-prisvindende™ DAVINCI-farvekorrektionsprodukter har domineret tv- og filmindustrien siden 1984.

Blackmagic Design fortsætter banebrydende innovationer, herunder 6G-SDI- og 12G-SDI-produkter og stereoskopiske 3D- og Ultra HD-arbejdsgange. Blackmagic Design er grundlagt af verdens førende postproduktionsredaktører og ingeniører og har kontorer i USA, Storbritannien, Japan, Singapore og Australien. Du kan finde flere oplysninger på www.blackmagicdesign.com.

Professionel TV, VIDEO og AV Produktion for live konferencer, stævner og festivaler m.v.

Du kan generere live indhold til visning på store fjernsyn eller projektorer på spillesteder, duplikere og distribuere til salg eller forbinde output til LIVE internetstreaminger på de kendte websteder LIVE.

Du behøver ikke vide noget om POSTEDIT for det laves LIVE !!! Det lyder helt utroligt, men tusindvis benytter allerede dette til madprogrammer, kirker, influencere eller til at hoste møder. Mange af vore kunder lever af at lave interviews, virksomhedsportrætter og reklamefilm.

Du kan tilslutte alt fra din computer, videospilkonsoller, andre videofeeds som kommentator og så ethvert kamera eller hvorfor ikke Blackmagic prisvindende kameraer helt op til Broadcast klassen, som ikke er så dyrt som man skulle tro.

Brugervenligheden gør at det er legende let at lave avancerede flotte overgange, titler og der er altid den bedste lyd. De tekniske data outperformer udstyr der koster op til 20 gange så meget. Stream direkte til din hjemmeside, Youtube, Facebook, Twitter eller Twitch m.fll. Vi støtter dig til en sikker oplevelse for dine kunder. Ring til os.

Chroma Keys og GreenScreen er indbygget og kan justeres både for lys og skygger.

Hvis du vil lave Film som i Hollywood så er Davinci din gratis eller i Pro versionen til 1.995,-

Og ingen kommer tilnærmelsesvis tæt på de faciliteter hele produktprogrammet tilbyder startende fra Davinci softwaren der er gratis. Og den GPU understøttende version koster 2.000,- Den version har utallige OSCAR nominerede film på sit CV. Ved seneste OSCAR uddelling var BlackMagic repræsenteret i førerfeltet med 21 gode film heriblandt den nyeste James Bond film. Du skal blot tilslutte dine videokameraer, en skærm og din bærbare computer, der der styrer softwarekontrolpanelet, så går det løs.

DaVinci Resolve er nemlig verdens eneste løsning, der kombinerer redigering, farvekorrektion, visuelle effekter, bevægelsesgrafik og lydpostproduktion alt sammen i ét softwareværktøj!

 • Dens elegante, moderne grænseflade er hurtig at lære og let for nye brugere, men alligevel kraftfuld for fagfolk.
 • DaVinci Resolve giver dig mulighed for at arbejde hurtigere og i en højere kvalitet, fordi du ikke behøver at lære flere apps eller skifte software til forskellige opgaver.
 • Det betyder, at du kan arbejde med kameraets originale kvalitetsbilleder gennem hele processen.
 • Det er som at have dit eget postproduktionsstudie i en enkelt app!
 • Bedst af alt, ved at lære DaVinci Resolve, lærer du, hvordan du bruger nøjagtigt de samme værktøjer, der bruges af Hollywood-fagfolk!
 • Mange af de mest kendte Oscar nominerede film bruger Davinci fra effekter over farvning til at skabe særprægede universer.
Scroll to Top