vuwall

Samlet visualisering og videovægskontrol på tværs af campusområder på videregående uddannelser

Konsolidering af visualiseringsstyring på tværs af højere campusser med TRx Centraliseret platform

De fleste skoler, lige fra Folkeskoler, over gymnasier til universiteter og efterskoler kan have gavn af VUWALL’s unikke teknologi. VIDEOANALYSE A/S har 30 års erfaring med storskærme til præsentationer, mødelokaler, kontrolrum og alarmcentraler m.v. Det selv at kunne bestemme hvad man vi se på tværs af skærmene, eller med et enkelt billede fra et enkelt kamera er en dejlig frihed at have. Og det er nemt at designe og nemt at styre.

VUWALL’s POE ControlVU, så blir det ikke nemmere.

Teknologien, der understøtter videregående uddannelse, udvikler sig hurtigt for at imødekomme de voksende behov hos studerende og fakulteter, både personligt og uden for campus. Det mest visuelle eksempel på denne transformation er vedtagelsen af digitale skærme. Det er omformningsmetoder til indholdsdistribution og visualiseringsoplevelser på tværs af mange campusapplikationer. Udfordringen er problemfri deling, distribution og visualisering af indhold på tværs af forskellige skærme, enheder og videovægge på tværs af en universitetscampus.

En centraliseret samlet visualiseringsløsning giver skærmstyring og indholdsrouting på tværs af et økosystem med flere rum og flere applikationer med den samme brugeroplevelse til alle visualiseringsbehov. En centraliseret platform kan bruges i mange forskellige applikationer på tværs af campus, såsom campussikkerhedscenter, visualiseringsstudier, klasseværelser og auditorier, laboratorieovervågning, sportssteder, e-sport og fleksible læringscentre.

VuWall leverer samlede visualiserings- og videovægstyringsløsninger til den mest effektive distribution af visuel information fra enhver kilde til enhver skærm. Videregående uddannelsesfaciliteter drager fordel af en fleksibel, alsidig og interoperabel løsning.

Fokus i denne artikel vil dække 3 videregående uddannelsesapplikationer, hvor VuWall-systemer kan bringe værdi til implementeringerne:

1 – Campus Security Operations Center

Campus Security Officer har et integreret og proaktivt ansvar for at skabe et sikkert miljø – forberede sig på alle farer og aktivt fremme et sikrere sted at studere, arbejde og besøge. Campus Security Operations Center overvåger og reagerer på sikkerhedshændelser. VuWalls TRx Centraliserede Styringsplatform giver operatører de visuelle oplysninger til at overvåge, vurdere og reagere i overensstemmelse hermed.  

UDFORDRINGER

 • Høj personaleudskiftning kræver konstant behov for uddannelse
 • Masser af information fra mange forskellige systemer
 • Flere brugere fra forskellige afdelinger
 • Evne til at dele oplysninger med statslige, lokale og føderale embedsmænd, når det er nødvendigt
 • Behov for at dele information med campuspersonale og ledelsesteam
 • Mulighed for nemt at behandle beskeder og meddelelser

KRAV

 • Intuitiv slutbrugerbetjening
 • Mulighed for at automatisere brugerarbejdsgange og opgaver
 • Let for brugerne at tilpasse uden programmeringsevner
 • Evne til direkte integration med videostyringssystemer
 • Granularitet af brugerrettigheder

ANBEFALET LØSNING

VuWalls TRx Central Management Platform giver mulighed for nem kontrol af kilder, og hvordan de præsenteres på en videovæg. Takket være VuWalls VMS-plug-in kan videovæggen styres direkte fra Genetec – eller Milestone-brugergrænsefladen, så operatørerne kun har brug for træning på én grænseflade. VuWall tilbyder andre funktionsrige forbedringer såsom Color Detection Server til automatisering af arbejdsgange ved at være i stand til at registrere ændringer i overvågede systemer og derefter automatisk udløse arbejdsgange for at håndtere hændelser eller opkald, når de opstår. VuWall TRx-softwaren indeholder også User Rights Management med Active Directory og kan endda være en del af en digital skiltning og et meddelelsessystem, der hjælper med at advare personale, studerende og besøgende.

2 – Sportsfaciliteter

Campus sportsfaciliteter, såsom gymnastiksale, auditorier og esports, er designet til en bred vifte af sportslige og store gruppebegivenheder. Den teknologi, der understøtter sportsfaciliteter, skal være åben og alsidig. Ideelt set ville en enkelt AV-løsning blive brugt til alle visuelle applikationer, der kræves til sportsarenaer, herunder offentlig sikkerhed, AV-kildedistribution, visualisering og digital skiltning.

UDFORDRINGER

 • Campusser understøtter ofte mange sportssteder såsom fodbold, baseball og basketball, hver med ekstra rum såsom sponsorsuiter, multifunktionsrum og fan engagementområder
 • Overlappende behov for live videoproduktion, skærmkontrol og campussikkerhed
 • Visning og styring af masser af skærme med forskellige opløsninger
 • For mange systemer, der krydser applikationer, men ikke opfylder alle behov

KRAV

 • Systemer skal integreres i et blandet miljø med broadcast, AV og IP/IT
 • Skal understøtte ikke-standard skærmopløsninger og storformat display lærreder
 • Centralt styret løsning til systemidriftsættelse, indholdsvisualisering, deling af indhold til flere steder og overvågning af enheder
 • Let at bruge og kan tilpasses fuldt ud af slutbrugeren uden programmering
 • Realtid, næsten nul latenstid af live indhold er et must.

ANBEFALET LØSNING

TRx giver en centralt styret løsning til systemidriftsættelse, indholdsvisualisering og indholdsdeling til flere steder og overvågning af enheder. TRx er ideel til livebegivenheder og distribuerer indhold i realtid med næsten nul latenstid. VuWalls TRx giver en meget enkel HTML-webbaseret kontrolgrænseflade til hurtige systemændringer. Denne ene løsning kan bruges til offentlig sikkerhed, AV-distribution, displaykontrol, skiltningskontrol og kildeindhold til og fra en live produktionspakke. Sammen med VuWalls VuStream 500-serie af kodere og dekodere får du AV-distribution i realtid omkring et anlæg. Disse videostreams kan også deles med andre steder, hvilket hjælper med at reducere duplikerede head-end kildebehov. TRx-systemet giver også en Kontrolpanel Designer, der giver slutbrugeren en “PowerPoint” -stilgrænseflade til at oprette og tilpasse systemet til specifikke behov uden programmering.

Indholdet af alle videovægge, individuelle skærme og grupper af skærme kan ændres med et enkelt tryk på en knap eller baseret på tidsplaner. Understøttelse af tids- og datoure, RSS-tickere og andre vigtige oplysninger kan deles rundt om et sted for bedre fanengagement. Offentlige sikkerhedsteams kan bruge det samme system, men med særlige brugerrettigheder, der forhindrer andre i at se og kontrollere deres ressourcer og holde dem adskilt fra andre operationelle behov. Alt er sikret, granulært og under et komplet økosystem.

3 – Multifunktionelle rum og auditorier

Teknologien i multirum skal være fleksibel og nem at bruge til at rumme forskellige applikationer. Visualisering skal muliggøre hyppige ændringer baseret på applikationen i rummet, såsom campusture, præsentationer, esportsbegivenheder, campusklub- og organisationsmøder og andre begivenheder. Brugere skal være i stand til at oprette deres eget kontrolpanel, layout med flere vinduer og systemtilpasninger.

UDFORDRINGER

 • Masser af forskellige brugerniveauer, ikke nødvendigvis uddannet på teknologien
 • Mange forskellige afdelinger/brugere bruger disse rum. Konstante ændringer er påkrævet
 • Mange forskellige kildekrav: lokal, fjernbetjening, trådløs og applikation
 • Visualiseringsbehov ændres baseret på anvendelsen af rummet, såsom præsentationer af campusture, avanceret multi-source vindue, E-Sports spilovervågning osv.

KRAV

 • Ønsker effekt, WOW-faktor og høj ydeevne. Skal have “high tech” føler
 • Systemet kan styres via interaktiv berøringskontrolindstilling
 • Skal være super intuitiv og nem at bruge med minimal eller ingen træning
 • Skal understøtte stort lærred med ikke-standardopløsninger

ANBEFALET LØSNING

VuWalls PAK-videovægnoder og

af kodere og dekodere, alle drevet af TRx-softwaren, passer perfekt til denne applikation. TRx giver en brugervenlig og intuitiv træk-og-slip-grænseflade, der inkluderer et Kontrolpanel Designer-værktøj, der giver alle med grundlæggende “PowerPoint” -viden mulighed for at oprette deres egen brugerdefinerede brugeroplevelse. Tilføjelse af VuWalls ControlVu-berøringspanel giver brugerne mulighed for at bringe enhver kilde på enhver skærm eller videovæg, der præsenteres i ethvert ønsket layout. TRx, bygget på en åben arkitektur, er interoperabel ved design, hvilket gør den kompatibel med forskellige mærker og formater, hvilket letter harmonisk og problemfri drift, når du bruger forskellige produkter og systemer i et enkelt AV-miljø. PAK-videovægnoderne kan også prale af ekstrem alsidighed og fleksibilitet, så værelserne hurtigt kan tilpasses deres behov og give en pålidelig løsning til sådanne rum, der ofte trækker et stort publikum. VuStream 500-serien giver høj opløsning med næsten nul latenstid AV-distributionsmulighed med USB-routing og nem multi-view-styring.

VuWalls unikke alt-i-en højere Ed Campus-løsning

VuWall har skabt en fleksibel, skalerbar og interoperabel løsning til at styre og kontrollere det hele. Offentlig sikkerhed / campussikkerhed, sportsfaciliteter og multifunktionsrum er blot nogle få nøglemiljøer for denne løsning. Vores løsninger kan bringe enhver kilde ind i det audiovisuelle økosystem og nemt give nogen mulighed for at administrere og kontrollere indholdet.

Vores TRx er en enkelt softwareplatform, der kan distribuere AV-over-IP-indhold og levere avanceret videovægstyring og kontrol. TRx er en centraliseret styringsplatform til konfiguration og drift af flere videovægge, multiviewers, encodere og dekodere. Denne ene løsning kan bruges til offentlig sikkerhed, AV-distribution, displaykontrol, skiltningskontrol og kildeindhold til og fra enhver kilde til enhver skærm. Løsningen forenkler AV-over-IP-projekter med nemme træk-og-slip-muligheder og uden behov for programmering.

Få mere at vide om optimering af din campusvisualiseringsløsning. Tal med en videovægekspert hos VuWall i dag eller endnu bedre, få en demo og se, hvordan det fungerer.

Kilde: (C) 2022 bu Maryse Montagne, VUWALL, Videoanalyse.dk
Fotokredit: VUWALL, stocks.adobe.com
Scroll to Top