vuwall-kontrolrum

Genetec & VuWall strømlinet administration af videovægindhold i sikkerheds- og overvågningsmiljøer

Det handler om øget effektivitet i overvågnings- og kontrolrum

Kontrolrum er afgørende for, at organisationer effektivt og effektivt kan overvåge informationsstrømme og træffe informerede beslutninger. Kontrolrumsoperatører er afhængige af flere informationsstrømme for at træffe nøjagtige missionskritiske beslutninger. Det stadigt stigende antal indholdskilder og applikationer, der er tilgængelige for kontrolrumsoperatører, har skabt en unik udfordring med at administrere indhold hurtigt og effektivt.

vuwall

UDFORDRINGEN i sikkerhedsovervågningsmiljøer og kontrolrum

billede-105
Vuwall er atter kåret som det bedste produkt

Kontrolrum, der er unikke for sikkerhedsbranchen, bruger typisk en softwarebaseret systemadministrationsløsning (VMS – Video Management System) til at styre sikkerhedsinfrastrukturen, såsom kameraer, videoservere og andre sikkerhedsressourcer. Sikkerhedsvideostyringssoftwaren er det værktøj, operatørerne bruger hele dagen lang og er optimeret til skrivebordsarbejde på operatørstationen, men er ikke designet til at styre indhold på videovægge, hvor operatører skal dele information med kolleger i kontrolrummet. Videovæggen bruges også til at vise generelle oplysninger, der er værdifulde for alle operatører, men som ikke er en del af VMS, som feeds på sociale medier, vejrinformation, kort osv…

Videovæggen i et kontrolrum styres typisk via en separat softwareapplikation, hvilket betyder, at operatørerne skal skifte mellem deres VMS og videovægstyringssystemet, hvilket kan blive besværligt, især i krisesituationer. Det endelige resultat fører til en kompleks ikke-intuitiv løsning, der kræver, at slutbrugeren betjener to forskellige softwareapplikationer, hvilket fører til kompleks styring og øget beslutningstid.

genetec-vuwall

LØSNINGEN med en centraliseret styringsplatform som Genetec uden programmering

billede-101

VuWall fjerner de traditionelle begrænsninger for videovægsstyring i kontrolrum med vores centraliserede administrationsplatform TRx. TRx bruges til at konfigurere, administrere og distribuere stort set enhver kildetype til enhver skærm med let træk-og-slip og ingen programmering. TRx har et integreret plug-in, der gør det muligt for sikkerhedscenteroperatører at administrere videovægge direkte fra deres sikkerhedsgrænseflade, dvs. deres VMS.

VuWall har opnået certificering af Genetec Development Acceleration Program til at køre med Genetec Security Center 5.10. Pluginet sikrer VuWalls funktionalitet inden for Genetec-økosystemet, så operatører kan styre indhold uden at skulle skifte applikation inden for den allerede velkendte Genetec-software.

WE DO ID SMARTER er vort slogan i VIDEO ANALYSE A/S. Det betyder at vi betjener statslige kunder og 2.500 forhandler i Norden med markedets stærkeste teknologier. Hør mere på +45 77777770.

VIDE ANALYSE A/S tilbyder både GENETEC & VUWALL leverandør og kan derfor tilgodese dine behov som Danmarks stærkeste VIDEO distributører.

Dette Genetec plugin gør at du kan se det hele i et større perspektiv

VuWalls plugin giver operatører mulighed for at styre alle enheder fra en softwareapplikation for at skabe en problemfri løsning, der giver samlet visualisering af alle videoaktiver. Operatører kan nemt vise og styre layout fra enhver indholdskilde på videovægge. De har fleksibiliteten til at udnytte VuWalls forprogrammerede layouts eller oprette brugerdefinerede layouts, der er specifikke for deres behov. Operatørerne har fuld kontrol over videoindholdet på videovæggen. Pluginet kan administrere IP-indhold, kontrollere data, HDMI og lokale applikationer, såsom kort og websider. Indholdet kan vises på videovæggen for at give en komplet, end-to-end netværksløsning.

billede-102

STYRKEN ligger i Interoperabiliteten

VuWall mener, at fleksibiliteten i kontrollen skal være i brugerens hænder. VuWalls TRx-løsning har en åben arkitektur, der nemt understøtter tredjepartsteknologi, hvilket skaber en skalerbar, interoperabel og fremtidssikret løsning. Brugere kan få adgang til forskellige applikationskomponenter for at strømline og forenkle deres arbejdsgange for at give det højeste niveau af fleksibilitet. Kontrolrumsoperatører kræver en løsning, der understøtter hurtig reaktion, især i nødsituationer, når miljøer overgår fra overvågning til respons. VuWalls TRx forenkler implementeringen af komplekse AV-over-IP-projekter, hvilket reducerer risikoen og implementeringstiden på stedet.

Få mere at vide om optimering af dit sikkerhedsovervågningsmiljø. Ring til din forhandler eller os i dag og vi finder en passende partner til os og få en demonstration evt. onsite og bliv overbevist som 3.000 andre kunder.

Vi laver videovægge i kontrolrum og datacentre og til f.eks.:

VIDEO ANALYSE A/S er distributør af Vuwall via forhandlere til:

billede-99
 1. Virksomheders mødelokaler og auditorier
 2. Lokaler til videoovervågning og situationsrum
 3. AV, TV og Videoproduktions virksomheder
 4. Kursuscentre og undervisningsvirksomheder
 5. Skole og Universiteter
 6. Hospitaler
 7. Institutter og organisationer
 8. Ventearealer
 9. Receptioner og ankomsthaller
 10. Kommuner, Ministerier og offentlige Myndigheder
 11. Netværk Overvågnings Centre (NOC)
 12. Overvågning af transporter (lastbil, fly og kurertransport)
 13. Post produktion for AV virksomheder, TV og Videoproducenter
 14. Ankomsthaller for information om trafik, forsinkelser og reklame
 15. Styring af offentlig transport (Tog og Metro)
 16. Styring af kraftvarmeværker, rensningsanlæg, gasopbevaringsanlæg
 17. Styring af taktiske enheder indenfor Politiet og Forsvaret
 18. Messer, udstillinger og festivaler
 19. Havne og Lufthavne samt monitorering af bustransport
 20. Indkøbscentre og butikker for Indoor Reklame
 21. Hoteller og Restauranter f.eks. billeder af akvarie og tilbud
 22. Kirker
 23. Sportshaller og Sportsevents
 24. Casinoer og Tivolier
 25. Alarmcentraler og situationsrum for Politiet og Forsvaret

VuWall udvikler løsninger til nemt at administrere visuel information på videovægge og skærme i alle faciliteter. Deres state-of-the-art interoperable økosystem af videovægcontrollere, encodere og dekodere administreres af deres unikke TRx Centralized Management Platform.

video_overvaagning

vuwall-kontrolrum
 • Ansvarlig udgiver: VIDEO ANALYSE A/S, Denmark
 • Fotokredit: Videoanalyse.dk, Vuwall & Genetec
 • Forhandler og Pressehenvendelse: +45 77777770
 • Nærmeste forhandler anvises
Scroll to Top