Eksplosionssikre videokameraer med NDAA, IECEx og Atex certificeringer

Hanwha Techwin har for nylig lanceret tre NDAA-kompatible eksplosionssikre kameramodeller designet til at fungere sikkert, selv på industrielle steder med meget ustabile atmosfærer.

Vi har installeret disse typer af kameraer på færge parkeringspladser, underjordiske parkeringspladser og for overvågning af skibstrafik, perimeterkontrol med de termiske versioner samt for kunder indenfor sikkerhedssektoen, med overvågning af VIP og hele matrikler på store godser.


De eksplosionssikre kameraer er indeholdt i IECEx– og  ATEX-certificerede huse og leveres i rustfrit stål, som har evnen til at forhindre, at gnister, der genereres af kameraet, slipper ud af enheden og antænder gasser eller andre antændelseskilder i miljøet.

H.265 og H.264 er standard sammen med MJPEG-codec, WiseStream II formaterne. Dermed passer Hanwha til alle VMS systemer, men har du ikke set Hanwha’s eget VMS er du gået glip af en del.

Dette kan måske lyde som en facilitet der burde være standard fordi denne type kameraer ofte anvende i fabrikshaller, parkeringspladser hvor der kan lække gas, benzin og diesel og på overvågning på tankstationer og ved anlæge der distribuere flydende brændsel. Men ofte er der ikke tænkt på dette.

2MP opløsning i høj kvalitet garanterer skarp og klar billedoptagelse, og Hanwha Tecwhwins WDR-teknologi (Wide Dynamic Range) forbedrer nøjagtigheden af billeder i scener, der indeholder en udfordrende blanding af mørke og lyse områder, ved at kompensere for forskelle i lysstyrke.

Til eksterne installationer sikrer en indbygget defog-funktion, at der kan opnås klare billeder i al slags vejr, mens den langtrækkende IR-belysning, der er indbygget i TNO-6322ER– og TNU-6322ER-modellerne, muliggør overvågning om natten i en afstand på op til 200 m.

Der er også en gyrosensor, som drastisk reducerer bevægelsessløring forårsaget af vibrationer og derfor sikrer stabile billeder selv i de mest udfordrende miljøer.

Integreret WiseStreamII compression-teknologi reducerer effektivt datastørrelsen, samtidig med at den opretholder optimal billedkvalitet og derved reducerer båndbreddekravene.

Derudover er kameraerne IP67-certificeret vand- og støvafvisende og iøvrigt IK10-certificeret som Vandal/Hærvækssikrede.

Ring til os for at prøvekøre disse modeller. Senere kommer der langtrækkende versioner for f.eks. overvågning i Forsvaret og ved grænser for varmesignaturer m.v.

“Den nye lancering fuldender vores eksplosionssikre kamerasortikker”, siger Uri Guterman, Head of Product & Marketing for Hanwha Techwin Europe.  “Det sikrer robust overvågning af alle farlige miljøer, der kan være modtagelige for eksplosioner udløst af elektrisk interferens.”

Fordele ved eksplosionssikre kameraer:

 • Designet til at blive betjent sikkert i farlige områder
 • Reduceret vedligeholdelse med integreret visker og 3. parts skivepumpesystem
 • Enestående billedkvalitet med WDR
 • Billedklarhed under dårlige vejrforhold med defog-funktion
 • Forbedret båndbreddeudnyttelse med vores WiseStreamII. teknologi
 • Stabilt billede i udfordrende miljøer med indbygget gyrosensor
 • Se hurtigere og længere med højhastighedspanorering, vipning og langdistancezoom
 • Intelligent video-/lydanalyse og åben platform til tredjepartsanalyse
 • Reduceret fodaftryk og vægtdesign til fleksible installationer
 • NDAA-kompatibel

Vigtigste funktioner

 • Maks. 2MP (1920 x 1080) opløsning
 • H: 61,8° (bred)~2,19°(Tele) / V: 36,2°(bred)~1,24°(tele) synsfelt
 • Maks. 60fps@2MP (H.265, H.264)
 • H.265, H.264, MJPEG-codec, WiseStream II
 • Dag og nat (Auto ICR), WDR (120dB)
 • Panorering/vipning: 0,5°/sek. ~80°/sek., Uendelig rotation, Forudindstillet (300ea)
 • Eksplosionssikkert certifikat: IECEx, ATEX, KCs
 • Rustfri 316L, Indbygget visker
 • IP67, IK10

Verdens bedste cybersikkerhedsløsning

Wisenet 7 løsninger er nu atter på førstepladser med en premieret Platinplacering hos Homeland Security. Sikkerhedskravene ændrer sig, og markedstendenserne udvikler sig, men konstant er stadig behovet for intelligente netværksovervågningsløsninger – på alle markeder, til enhver applikation. Og der er Hanwha verdens førende.

Kernen i Hanwha Techwins nye produktudvikling er Wisenet 7 System on a Chip (SoC), virksomhedens mest teknologiintensive, innovative og funktionsrige SoC, som har levende 4K-opløsning, ekstrem WDR med sceneanalyseteknologi, skarpere billeder med forbedret støjreduktionsteknologi, DIS med indbygget gyrosensor, forbedret linseforvrængningskorrektion og end-to-end cybersikkerhed. F.eks. kan du altid se ansigter klart.

Bedste IP-videoovervågningsløsning i verden

Hanwha’s PNV A9081R AI som er et 4K IR udendørs Vandal Dome AI-kamera vandt GULD her for ca. 1 måned siden.

Hanwhas AI-baserede kamera med AI Chip er en del af Wisenet P-serien  og tager uberørte billeder i op til 4K-opløsning, samtidig med at det indeholder kraftfulde deep learning-algoritmer i kameraet til avanceret objektdetektion, klassificering og fejlfri analyse. At dette er indbygget i selve kameraet yaher resourcerne væk fra VMS og Analyse Software. Der fremhæves specielt brug af objektgenkendelse versus bevægelsesdetektering der eliminerer alt andet og falske alarmer, samtidig med at det giver værdifuld forretnings- og driftsindsigt.

Scroll to Top