Nummerplade genkendelse i en helt ny version

Vejplanlæggere, håndhævende myndigheder for trafikregulering og politi er nu i stand til at drage fordel af AI-teknologi til at identificere køretøjers mærke, model og farve samt genkende bilnummerplader med indtil 99,9% sikkerhed.


Verdens bedste cybersikkerhedsløsning

Wisenet 7 løsninger er nu atter på førstepladser med en premieret Platinplacering hos Homeland Security. Sikkerhedskravene ændrer sig, og markedstendenserne udvikler sig, men konstant er stadig behovet for intelligente netværksovervågningsløsninger – på alle markeder, til enhver applikation. Og der er Hanwha verdens førende.

Kernen i Hanwha Techwins nye produktudvikling er Wisenet 7 System on a Chip (SoC), virksomhedens mest teknologiintensive, innovative og funktionsrige SoC, som har levende 4K-opløsning, ekstrem WDR med sceneanalyseteknologi, skarpere billeder med forbedret støjreduktionsteknologi, DIS med indbygget gyrosensor, forbedret linseforvrængningskorrektion og end-to-end cybersikkerhed. F.eks. kan du altid se ansigter klart.

Bedste IP-videoovervågningsløsning i verden

Hanwha’s PNV A9081R AI som er et 4K IR udendørs Vandal Dome AI-kamera vandt GULD her for ca. 1 måned siden.

Hanwhas AI-baserede kamera med AI Chip er en del af Wisenet P-serien  og tager uberørte billeder i op til 4K-opløsning, samtidig med at det indeholder kraftfulde deep learning-algoritmer i kameraet til avanceret objektdetektion, klassificering og fejlfri analyse. At dette er indbygget i selve kameraet yaher resourcerne væk fra VMS og Analyse Software. Der fremhæves specielt brug af objektgenkendelse versus bevægelsesdetektering der eliminerer alt andet og falske alarmer, samtidig med at det giver værdifuld forretnings- og driftsindsigt.

WISENET Road AI for ID af bilers fabrikat og model, farve samt nummerplader

Vi har fået den nye software på lager. Det er den Edge-baserede Wisenet Road AI-baserede løsning, der kører indbyggede udvalgte 4K-kameraer i Wisenet P-serien, bruger AI-videoanalyse til at identificere over 600 køretøjsmodeller fremstillet på tværs af 70 bilmærker. Af kameraer har VIDEO A/S en version med hærvækssikrede kameraer for versioner med standere i f.eks. problemområder med farten.

Genkendelser af bilproducent, bilmodel og bilfarve for at imødese stjålne nummerplader

Denne version kan genkende hvis der sidder en forkert nummerplade på en BMW M5 f.eks. Wisenet Road AI kombinerer ANPR-teknologier (Automatic Number Plate Recognition) og MMCR (Make, Model, Colour Recognition) for at give lokale myndigheder og retshåndhævende myndigheder data, der kan bruges til nøjagtigt at identificere køretøjer, der er involveret i trafikovertrædelser. På tests har 99,7% godkendelser selv i høj fart med 130 KM i timen. Men hastigheden er ihvertfald tjekket op til en 17 graders vinkel 250 KM/T via vort kontor i Hamborg.

Vi kan udvide løsningen med genkendelse af f.eks. antallet af personer i bilen, hvis kamera vinklen er fra siden.

Bevissikring på en helt ny måde

Da øjenvidneberetninger ganske ofte er unøjagtige eller ufuldstændige, og især med hensyn til nummerplader på køretøjer, vil muligheden for at søge efter køretøjer efter mærke, model og farve sandsynligvis være til stor hjælp for efterforskningsholdene, når de søger at finde optagelser af et køretøj, der er involveret i en hændelse. På samme måde kan politiet, når kriminelle ofte bytter nummerpladerne på køretøjer for at undgå, at ANPR identificerer, at de er stjålet, bruge kriterierne for mærke, model og farvesøgning til at krydsreferere mod anmeldelser om stjålne køretøjer.

En smart søgefunktion, der bruges via Wisenet Road AI’s intuitive grafiske brugergrænseflade, understøttes af Wisenet WAVE, Wisenet SSM og andre VMS fra førende softwareudviklere som Genetec og Milestone. Som sådan er operatørerne i stand til hurtigt at søge i optaget video efter køretøjer, der kan være blevet stjålet eller involveret i en ulykke.

Dette er den mest perfekte løsning for Politiet da man kan meget mere med denne løsning

Den Edge-baserede Wisenet Road AI-baserede løsning, der kører indbyggede udvalgte 4K-kameraer i Wisenet P-serien, bruger AI-videoanalyse til at identificere over 600 køretøjsmodeller fremstillet på tværs af 70 mærker.

Wisenet Road AI kombinerer ANPR-teknologier (Automatic Number Plate Recognition) og MMCR (Make, Model, Colour Recognition) for at give lokale myndigheder og retshåndhævende myndigheder data, der kan bruges til nøjagtigt at identificere køretøjer, der er involveret i trafikovertrædelser.

Da øjenvidneberetninger ganske ofte er unøjagtige eller ufuldstændige, og især med hensyn til nummerplader på køretøjer, vil muligheden for at søge efter køretøjer efter mærke, model og farve sandsynligvis være til stor hjælp for efterforskningshold, når de søger at finde en video af et køretøj, der er involveret i en hændelse. På samme måde kan politiet, når kriminelle ofte bytter nummerpladerne på køretøjer for at undgå, at ANPR identificerer, at de er stjålet, bruge kriterierne for mærke, model og farvesøgning til at krydshenvise mod rapporter om stjålne køretøjer.

En smart søgefunktion, der bruges via Wisenet Road AI’s intuitive grafiske brugergrænseflade, understøttes af Wisenet WAVE, Wisenet SSM og andre VMS fra førende softwareudviklere som Genetec og Milestone. Som sådan er operatørerne i stand til hurtigt at søge i optaget video efter køretøjer, der kan være blevet stjålet eller involveret i en ulykke.

Vigtigste funktioner

  1. Wisenet Road AI er i stand til at genkende de fleste britiske og fastlandseuropæiske nummerplader samt dem på canadiske, amerikanske og russiske CIS-køretøjer.
  2. Der genereres varslingsmeddelelser, når køretøjer på sortlister registreres, mens adgangen til parkeringspladser kan begrænses til hvidlistede køretøjer.
  3. Åbn API til integration.

Wisenet Road AI kan også bruges til at gennemføre undersøgelser for at få en større forståelse af vejbrug, hvor planlæggere er i stand til at tage højde for eventuelle tendenser, når udvidelse af veje eller oprettelse af nye bus- og cykelstier overvejes. I den forbindelse giver løsningens dashboard et overblik over centrale statistikker som antal og type af køretøjer, f.eks. biler, busser og lastbiler, identificeret pr. dag eller uge i cirkeldiagram og andre visningsformater.

De 3 kameraer i Wisenet P-serien, der understøtter Wisenet Road AI, er som følger:

  1. PNV-A9081RLP kuppelkamera: Dækning af 2 trafikbaner, når køretøjer bevæger sig med op til 45 mph (70 km / t)
  2. PNO-A9081RLP kuglekamera: Dækning af 2 trafikbaner, når køretøjer bevæger sig med op til 45 mph (70 km / t)
  3. PNB-A9001LP fast kamera: Dækning af 2 trafikbaner, når køretøjer bevæger sig med op til 90 mph (140 km / t)

“Wisenet Road AI er et glimrende eksempel på, hvordan vi udvikler nye, innovative løsninger, der leverer praktiske fordele i den virkelige verden til brugerne, samtidig med at vi skaber nye forretningsmuligheder for systemintegratorer og vores forretningspartnere”, sagde Uri Guterman, Head of Product & Marketing for Hanwha Techwin Europe.

“Med meget nøjagtig AI-videoanalyse i hjertet af denne løsning kan systemdesignere være sikre på, at deres slutbrugerklienter vil være i stand til at drage fuld fordel af den ultrahøje opløsningsvideo, der er optaget af 4K-kameraerne”.

Få et system på prøve… og et specificeret tilbud. Ring til os…

Scroll to Top