Videoproduktion til professionelle men også til virksomheder og helt almindelige mennesker

Nu kan det for alvor betale sig, at have sit eget TV studie hvor man både kan producere film, video og LIVE transmissioner. Systemerne kan transmittere live via f.eks. Team Server, Skype, Zoom, Facebook, Youtube, Vimeo m.v. og du kan lave LIVE videokonferencer, TV-Video produktionsstudier og hvordan du kan lave hele film og afvikle store produktioner. Med Learndash har vi lavet hele undervisningssystemer i langt bedre kvalitet til f.eks. TED, Vimeo, Youtube, Facebook og websteder. Vi har også en kopisikring til videoer og et step-by-step interaktiv tidsbaseret eksamenssystem. Flere danske TV kanaler og de førende filmselskaber bruger i Danmark Blackmagic Design. Læs mere her.

Lad os starte i det små og vise hvordan du for ca. 2.000,- ex.moms kan starte dit eget LIVE TV studie og prisen inkluderer LIVE Videostreaming for 4 HD kameraer og en fuldstændig udstyret boks med specielle effekter og LIVE POST-EDIT.

Udover prisen til kameraer koster det ikke mere at komme i gang. Det er en fantastisk pris og giver dig 4 indgange og en fantastisk lyd og billedkvalitet. Der findes udstyr der kan konkurrere men det er til det 5-10 dobbelte på prisen, og ikke med helt samme faciliteter.

I Danmark er der tradition for at vælge Blackmagic, også til undervisning på filmskolerne. F.eks. bruger både Zentropa (Oscar vinderen Druk er også Blackmagic produceret), Den Europæiske Filmhøjskole, KBH Film og fotoskole samt Den Danske Filmskole. De fleste filmproducenter i Danmark har Blackmagic og mange er efterhånden gået 100% over til Blackmagic. På Software siden har Blackmagic mange softwareproducenter og haft det princip at man skal kunne bruge det gratis.

Fordelen ved det nye design kontra sidste år, det er nu at det kan indbugges i konsoller, racks og TV produktion biler m.v. Vi har f.eks. en FORD TRANSIT på gule plader og

ATEM LIVE TV for Filmproduktion, Videoproduktion, Konferencer og LIVE Streaming

Verdens bedste i kvalitet og bedst bærbare “Alt i et TV-studie”!

Det nye ATEM Television Studio er en professionel liveproduktion TV/Video produktionsenhed indbygget i et broadcast-kontrolpanel, så det kan bruges til avanceret arbejde, mens det er ekstremt bærbart. Det betyder, at du kan bruge det på små spillesteder, der ikke har adgang til udstyrsstativer eller sendevogne. 

Du får et kraftfuld TV/Video studie med indtil 8 standardkonverterede SDI-indgange, aux-udgange, 4 chroma-keyers, 2 downstream-keyers, SuperSource, 2 medieafspillere og masser af overgange! Plus det inkluderer et helt tv-studie af funktioner såsom LIVE hardware streaming, optagelse, lydmixer, talkback, multiview og valgfri intern netværksdeling. Der er endda en ISO-model, der optager alle 8 input til redigering af 8 forskellige personer hvis du ønsker det.

Systemerne er brugt i Danmark til afvikling af livestreaming konferencer, undervisning og interaktive video Learndash systemer med indtil 2.560 samtidige brugere. Og der er bl.a. Plugins til Adobe og understøttelse af alle video/tv formater herunder også alle LIVE sociale medier m.v. Som du kan se herunder er udstyrskvaliteten i top, det samme gælder alle anvendte skærme og multifunktionelle knapper m.v.

Som man kan se herunder er knapkvaliteten i top og det samme kan man sige om de mange mikroskærme.

PS: BEMÆRK ALLE DE NYE MODELLER KAN INDBYGGES I KONSOLLER, RACKS, BILAPTERING, OB VOGNE M.V. OG ER ALLIGEVEL TRANSPORTABLE.

En af de mest anvendte løsninger er 5G telefoner der transmittere til et studio hvor man live MIXER fra indtil 8 kameraer. Der kan sammensætte liveproduktion fra f.eks. årsmøder flere foskellige steder eller naturligvis samme sted. Her kan en lave samme mixning af lyd, TV, video, reklamer og effekter m.v. Men man kan også have en til lyden, en anden til Resolve, og en tredje til tekstninger og overlays samt greenscreen og atter 1 til til selv til mixning af PIP og streamkontrol m.v.

Der understøttes LIVE STREAMING og f.eks. eLearning og konferencer af brugere på f.eks. dit websted, Teams, Zoom, Skype, Facebook, Youtube og Vimeo med flere.

Hvad koster Blackmagic ATEM systemerne?

Lige nu har vi 20% rabat – så man kan spare en del. Det slutter når der ikke er mere lager, det vil sige til og med juli måned.

Til virksomhed, influencere og profesionelle videoproducenter kan du med disse lave live streaming, afvikle realtime TV produktion og samtidigt streame til mange platforme såsom Facebook, Youtube, Vimeo og mange andre. Perfekt til LIVE produktion og samtidigt produktion af f.eks. undervisningsvideoer. ATEM MINI PRO fås fra 1.995,-

Et eksempel på Filmproduktion er f.eks. filmen “Samaritan” (DIT Stuart Huggins) Der bl.a. bruger DaVinci Resolve, ATEM Mini Pro ISO live production switcher, MultiView 16 monitor, Smart Videohub CleanSwitch 12×12, DeckLinks and UltraStudios, men her er der valgt kameraet konkurrenten Arri Alexa Mini med Panavision linse.

Her er et eksempel på Superkey, hvor du fletter flere skærme, f.eks. til denne nyhedsudsendelse, eller til sportsudsendelser, hvor man live holder øje med scoring som man ser i de fleste live sportsbegivenheder.

Du kan definere et ubegrænset antal Superkeys der også f.eks. kan vise tid, rulletekster, løbetekster, aktiekurser, nyheder eller reklamer. Et lag kan f.eks. være personen med Greenscreen og et andet skiftende baggrund af f.eks. de nyheder der oplæses.

Blackmagic er som andre af de bedste kameraleverandører ophavsperson til mange af de mest sete og prisbelønnede film. Det nye er at mange film er lavet med BlackMagic URSA 4K og Pocket Cinema kameraet + de fleste spillefilm i verden har været en tur i Davinci Resolve Studio.

Her en af Blockbuster filmene Thor, der er filmet på den mindste model Blackmagic URSA 4.6 G2 kamera.

Så man behøver bestemt ikke 12K modellerne til at lave nogle af de bedst indspillende film.

Cinema Camera fra Blackmagic bliver brugt i mange kendte Holywood film

Mangler du et godt kamera til produktion af Hollywood film (SE EKSEMPLER PÅ OSCAR VINDERE) så er Cinema Camera noget for dig. Med de bedste specifikationer i verden til en utrolig lav pris, kan du med disse både producere og lave liveproduktion af TV, Shows og direkte Live Streaming udsendelser.

Hvis du ikke er til de små kameraer kan jeg anbefale de lidt større enheder til lokal produktion i et studie. De er så prisbillige at du kan bygge et helt studie uden det koster en formue. Og dertil kommer, at kvaliteten er i verdensklasse.

Disse bliver brugt i rigtig mange sangkonkurrencer og prisuddelinger samt af TV kanaler, nyhedsstudier og nationale filmselskaber m.v. Efterhånden er de fleste danske aviser også godt med på videoproduktionsfronten. Derudover er ca. 50% af danske filmproduktionsskaber i Danmark, brugere af BlackMagic produkter.

NYHED: Lad os præsentere verden mest avancerede og automatiske kamera:

Blackmagic URSA Mini Pro 12K 80 MegaPixel med Super 35 format

Introduktion af verdens mest avanceret digitalt filmkamera!

Blackmagic URSA Mini Pro 12K er en revolution inden for digital film med en 12.288 x 6480 12K Super 35-sensor og 14 trins dynamisk rækkevidde, indbygget i det prisvindende URSA Mini-hus. Kombinationen af ​​80 megapixel pr. billede, ny farvevidenskab og fleksibiliteten i Blackmagic RAW gør arbejdet med 12K til en realitet. 

Oversampling fra 12K giver dig de bedste 8K- og 4K-billeder med de subtile hudtoner og ekstraordinære detaljer fra avancerede still-kameraer. Du kan optage med 60 fps i 12K, 120 fps i 8K og op til 240 fps i 4K Super 16.

URSA Mini Pro 12K har et udskifteligt PL-beslag samt indbyggede ND-filtre, dobbelt CFast og UHS-II SD-kortoptagere , en SuperSpeed ​​USB-C 10 GB/s udvidelsesport og meget mere. DaVinci Resolve Studio er inkluderet for kreativekontrol gennem indlæg fra redigering til farve, VFX og mere! Og der kan laves LIVE POST-EDIT af en eller flere på en gang.

Super 35-sensoren har en suveræn 14 trins dynamisk rækkevidde og en indbygget ISO på 800. Den nye 12K-sensor har lige store mængder røde, grønne og blå pixels og er optimeret til billeder i flere opløsninger. Du kan optage 12K ved 60 fps eller bruge in-sensor skalering for at tillade 8K eller 4K RAW med op til 120 fps uden at beskære eller ændre dit synsfelt.

URSA Mini Pros udskiftelige objektiv fatning lader dig vælge fra det bredeste udvalg af vintage og moderne biografobjektiver, så du kan fange hvert et gramkarakter og detalje fra din yndlingsoptik. Det har betydning fordi du kan bruge de objektiver du har i forvejen, men ellers har vi de fleste kendte objektiver til en god pris og ikke mindst levering fra dag-til-dag.

Her er de vejledende priser for High-End kameraer. Der er i perioden Juli måned en 20% rabat. Der kan lejes og leases og der er inkluderet en forsikring på 250.000 kr.

Ring +45 77777770

180 eller 360 grader produktionpræsentationer

Et stadigt stigende marked er at lave nyheder på video, at lave produktpræsentationer og med vores seneste 360 grader webside præsentationer af dine produkter er du et skridt foran med præsentationer af dine produkter, der sælger bedre.

Det kan være i et nyhedsstudie som i TV Avisen hvor man har en halvcirkel til at præsentere historier eller fakta, eller bare en cirkel med 180 grader, til at lave bedre præsentationer, især i processer. Vi kan naturligvis lave 360 grader, men det kræver at kamerasporet kan flyttes tilsvarende 180 grader.

Vi er de eneste i Danmark der laver 360 graders produktfoto og det sker pt. i Herlev, og med en plan om at være parat i August i Aarhus. Vi kan endda levere 360 produktionsudstyr med laserpræcision der laver 360 graders produkt fotos så man kan se alle produkter 100% i f.eks. en webshop eller på en hjemmeside. Ring gerne 77777770 for mere information.

Mercedes reklame bliver lavet med håndholdt Cinema Camera og Davinci Resolve Studio

Se f.eks. hvordan Mercedes A35 reklamefilmen blev optaget håndholdt om natten uden nogen form for ekstra belysning. Den Lissabon-baserede TV fotograf og farvelægger, Matteo Bertoli, taler om farveklassificering af denne AMG A35-reklame. Alt blev optaget i Blackmagic RAW på et Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K og bedømt og redigeret i Blackmagics DaVinci Resolve.

Det skal lige siges at det er en ret unaturlig opgave at optage en bil uden lys, men derved opnår den sit eget udtryk. Var den optaget om dagen, var det hele et andet udtryk. 


Cintel Scanner G3 HDR+ Filmscanner

En af de mest benyttede metoder til restaurering og sikring af ældre film og TV udsendelser, er scanning til et evigheds-bevarende digitalt format. Vi kan scanner både 35 MM som er f.eks. biograffilm og 16MM videoer og udsendelser m.v.

Det hele foregår nu i Ultra HD format og der er mulighed for forbedringer i f.eks. kontrast eller anden farvekodning med Resolve Studio til 1.995,- Så større restaureringsprojekter kan vi give tilbud på. Vi sælger dette som en service også, det betyder at vi tager 1.500,- pr. time og kan nå at lave 2 timer pr. time. Priserne er ex. moms og et opstartsgebyr på 1.500,- pr. sag.

Cintel scanneren kan leases over 36-72 måneder men ikke lejes endnu. Tilbudsprisen er: 199.995,- i Juli.

Giv nyt liv til dine film

Mange film bliver indspillet på ny med Cintel scanneren f.eks. denne fil ‘Perth’, der blev optaget i Super 16 format i 2003, efter en tur i scanneren bliver filmene som man gerne vil ha dem farvemæssigt. DaVinci Resolve Studio software er inkluderet.

aistra.net

BlackMagic Design – altid vinder eller på TOP5 og TOP10 listerne med de bedste specifikationer til bedste priser

Blackmagic Design designer verdens højeste kvalitet af video produkter. Det er f.eks. digitale filmkameraer, farvekorrektorer, videokonvertere, videoovervågning, routere, live produktionsomskiftere, diskoptagere, waveform monitorer og realtidsfilmscannere til spillefilm, postproduktion og tv-industrier. Blackmagic Designs DeckLink-optagelseskort er verdens bedste kvalitet inden for postproduktion, mens virksomhedens Emmy™-prisvindende DaVinci-farvekorrektionsprodukter har domineret tv- og filmindustrien siden 1984. Blackmagic Design er lig med verdens førende innovation herunder 6G-SDI og 12G -SDI-produkter og stereoskopiske 3D- og Ultra HD. Blackmagic Design er grundlagt af verdens førende post-produktionsredaktører og ingeniører og har kontorer i USA, Storbritannien, Japan, Singapore og Australien.

Video A/S – med leje/leasing for Film, TV og videoproducenter

VIDEO A/S er en 100% danskejet forhandler og distributør af videokameraer og videosoftware til TV/Video produktion, overvågning og alarmering. Video A/S er leverandør til offentlige myndigheder samt forhandlere.

VIDEO A/S er leverandør af bl.a. Briefcam, AgentVi, Genetec, Milestone, Idemia, AdvokatVideo, Vuwall videovægge, Hanwha, Acti, Lidarer og bl.a. SFP Robotics og Viridian våbendetektions systemer.

I 2022 var vi 3 firmaer som slog os sammen, for at være stærkere sammen, end hver for sig. Vi vil være flere. Så er du i videobranchen kontakt os gerne for job eller partnerskab. Vi søger nye samarbejdspartnere, producenter og sælgere og vi sponsorerer gerne større filmprojekter med tilskud som sponsor.

3DFX-LIVE-KONFERENCER

Med de bedste hilsener

VIDEO A/S

Michael Rasmussen
Telefon: +45 77 77 77 70 + 144
Mail: mr@aistra.net

  • Telefon: +45 77777770. Vi kan ikke modtage SMS.
  • Åbningstider: Mandag-Torsdag 08:00-16:30, Fredag til kl. 14:00.
  • Lørdag og Søndag og på de hellige dage har vi lukket.
  • Udlejningen har åben fra 12-15:00 hver Lørdag og Søndag. Ring +45 77777770.
  • Husk vores Leje/Leasing fra 129,- pr. dag inkl. en forsikring der dækker indtil 250.000 kr.

Se mere om mere…

Scroll to Top