billede-24

MOBOTIX opnår EU’s første “CNPP-certificeret” en ny produktcertificering for videokameraer

CNNP mærkninger og tilsvarende mærkningsordninger indenfor cybersikkerhed er noget du skal lægge mærke til fremover. Det er nemlig at producenten forpligter sig til at modstå elektroniske cyberangreb.

Vort søsterselskab ICARE SECURITY A/S tester og beskytter de fleste af vore kunder og installationer i Danmark. Se mere om iCare Cybersecurity.

Det er klart at alle vore NOC, SOC og alarmcentraler m.v. skal være optimalt beskyttede og det samme har de fleste af vore kunder gjort, både med intern beskyttelse og ekstern penetrationstest. Det gælder både for AI, 360 og termokameraer.

CNNP handler om Cybersikkerhed og om hvad rollen er med videoovervågning, hvad vi gør som branche og hvordan man styrker cybersikkerheds-strategierne. Hvordan udrulles softwareforbedringer og den fysiske sikkerhed?

Kritiske infrastruktur trusler spænder fra enkle til komplekse

MOBOTIX er den første producent i Europa, der modtager den “CNPP-certificerede” produktcertificering, der tilbyder en forpligtelse til at modstå IT og elektroniske cyberangreb.

“Denne anerkendelse er et bevis på kvalitet, ydeevne og også på vores kunders tillid på et tidspunkt, hvor digital sikkerhed bliver et centralt spørgsmål for alle interessenter,”

siger Patrice Ferrant, Regional Sales Manager.

Videobeskyttelse Bevissikring og telefoni

Formålet med dette initiativ er at fremme cybersikkerhed inden for videobeskyttelse og videotelefoni”

“Formålet med dette initiativ er at fremme cybersikkerhed inden for videobeskyttelse og videotelefoni. En integreret del af vores strategi er at udvikle en række produktintegrerede værktøjer og funktioner, der gør det muligt for it-sikkerhedsadministratorer at beskytte deres systemer. Nu hvor vi har bestået en række tests, der er valideret af CNPP, er det virkelig givende at annoncere vores certificering i dag,”

tilføjede Ferrant

“Vi er særligt stolte over at være den første europæiske producent, der modtager CNPP-certificeringen. Det bekræfter vores bestræbelser på at tilbyde cybersikre produkter og løsninger til vores kunder over hele verden,” understreger Thomas Lausten, CEO for MOBOTIX AG.

Ekspert i brand-/eksplosionssikkerhed

CNPP er en nøglespiller i Frankrig inden for risikoforebyggelse og -kontrol inden for brand-/eksplosionssikkerhed, sikkerhed/ondsindede handlinger, cybersikkerhed, miljøspørgsmål og erhvervsmæssige risici.

 “Efter flere års F&U og konfronteret med stigende trusler om cyberangreb udviklede CNPP en metode til at vurdere robustheden af sikkerhedsprodukter mod cyberangreb. Denne tilgang giver os mulighed for at tilføje modstand mod cyberangreb til de funktionelle sikkerhedsegenskaber, der allerede er certificeret. Denne nye anerkendelse, repræsenteret ved @-symbolet kombineret med vores certificeringsmærker, giver mulighed for at tilføje en tredjepartsvurdering af produkternes ‘sikkerhed ved design.'”

siger Nathalie Labeys, chef for CNPP Certificering.
billede-25

CNPP-ANSSI-partnerskab

Cybersikkerhedsarbejdet blev ledet af CNPP i samarbejde med ANSSI”Nathalie tilføjer: “Cybersikkerhedsarbejdet blev ledet af CNPP i samarbejde med National Cyber-security Agency of France (ANSSI) med det formål at tilvejebringe passende validering af sikkerhedsprodukter, der er fuldstændig kompatible og supplerer specifikke ANSSI-anerkendelser (FLSC *, fælles kriterier osv.).”

Hun udtaler endvidere: “I dag tilføjer disse nye CNPP-certificerede tillidspas, der leveres til videoovervågningskameraer, en cybersikkerheds-dimension til listen over elektronisk sikkerhedsudstyr, der allerede er certificeret @ (NF & A2P @, A2P @, CNPP Certified), hvilket gør det muligt for CNPP generelt at medtage cybersikkerheds-dimensionen, med integration af bedste praksis for installation og IP-tilsluttet sikkerhedsvedligeholdelse og med referencerammen APSAD D32 gennem APSAD-tjenesten  certificeringer.”

billede-26

Høre mere fra VIDEO A/S på 77777770 lokal 240.

Scroll to Top