Genetec lancerer Mission Control 3.0.5

Mission Control 3.0.5

Den seneste version af vores samarbejdsbaserede beslutningsstyringssystem er nu tilgængelig, og den indeholder nogle fantastiske nye funktioner og forbedringer. Du kan nu sende hændelser til operatører mere effektivt og drage fordel af nye dokumentstyringsfunktioner. Få alle detaljerne om den seneste udgivelse nedenfor.

Send kun hændelser til tilgængelige operatører

Effektiv responstid er afgørende for at håndtere hændelser. Operatører løber lejlighedsvis ind i problemer, der forhindrer dem i at håndtere hændelser, eller nogle gange er de nødt til at træde væk fra deres skriveborde i et stykke tid. Version 3.0.5 indeholder en brugerstatusknap, som operatører kan indstille til “ikke tilgængelig”, så hændelser kun sendes til dem, der kan reagere på dem med det samme.

Skift nemt hændelsestyper, efterhånden som situationerne udvikler sig

Hændelser kan udvikle sig, når du undersøger dem. En advarsel om et offlinekamera kan vise sig at være en aktiv indtrængen. Du skal tilpasse dig hurtigt, når situationer udvikler sig. Version 3.0.5 hjælper med at fremskynde tingene ved at give dig mulighed for at skifte hændelsestype på farten. Det letter også undersøgelser senere, da alt vil blive fanget i en rapport, herunder det arbejde, der blev udført før ændringen af hændelsestype.

Vedhæft dokumenter under hændelser

Tilføjelse af referencedokumenter er en vigtig del af oprettelsen af procedurer for reaktion på hændelser. Du kan f.eks. medtage en liste over nødkontakter, når du opretter instruktioner til indtrængningsrespons.

I visse situationer er dokumenter kun tilgængelige under den aktuelle hændelse. For eksempel gives et foto af en savnet person kun, når hændelsen rapporteres. Genetec Mission Control™ 3.0.5 gør det muligt at vedhæfte dokumenter når som helst under hændelsen, så nye oplysninger kan deles med resten af teamet.  

Du kan også udnytte denne funktion til at vedhæfte eksterne formularer, der skal udfyldes under hændelser. Dette reducerer informationssiloer, samtidig med at der tilføjes yderligere artefakter til hændelsesrapporter.

Klar til at opgradere?

Hvis du gerne vil vide mere eller gerne vil opgradere dit nuværende system, skal du kontakte os eller din forhandler din Genetec-repræsentant i dag.

Kilde: Genetec.com
Fotokredit: (C) Copyright 2022 by genetec.com


Verdens bedste cybersikkerhedsløsning

Wisenet 7 løsninger er nu atter på førstepladser med en premieret Platinplacering hos Homeland Security. Sikkerhedskravene ændrer sig, og markedstendenserne udvikler sig, men konstant er stadig behovet for intelligente netværksovervågningsløsninger – på alle markeder, til enhver applikation. Og der er Hanwha verdens førende.

Kernen i Hanwha Techwins nye produktudvikling er Wisenet 7 System on a Chip (SoC), virksomhedens mest teknologiintensive, innovative og funktionsrige SoC, som har levende 4K-opløsning, ekstrem WDR med sceneanalyseteknologi, skarpere billeder med forbedret støjreduktionsteknologi, DIS med indbygget gyrosensor, forbedret linseforvrængningskorrektion og end-to-end cybersikkerhed. F.eks. kan du altid se ansigter klart.

Bedste IP-videoovervågningsløsning i verden

Hanwha’s PNV A9081R AI som er et 4K IR udendørs Vandal Dome AI-kamera vandt GULD her for ca. 1 måned siden.

Hanwhas AI-baserede kamera med AI Chip er en del af Wisenet P-serien  og tager uberørte billeder i op til 4K-opløsning, samtidig med at det indeholder kraftfulde deep learning-algoritmer i kameraet til avanceret objektdetektion, klassificering og fejlfri analyse. At dette er indbygget i selve kameraet yaher resourcerne væk fra VMS og Analyse Software. Der fremhæves specielt brug af objektgenkendelse versus bevægelsesdetektering der eliminerer alt andet og falske alarmer, samtidig med at det giver værdifuld forretnings- og driftsindsigt.

Scroll to Top