Genetec siger: Gør dit kamera til en radar

Modtagelse af en advarsel om et sikkerhedsbrud er det første skridt til at identificere mistænkelig aktivitet, men dine kameraer opfanger også yderligere data, der kan hjælpe dig med at foretage korrigerende handlinger.

For at beskytte omkredse er der to forskellige funktioner, der almindeligvis administreres separat:

  1. Dedikerede sensorenheder som radarer og lidarer kan indsamle geo-koordinater for ubudne gæster og vise deres bevægelser på et kort.
  2. Ved hjælp af ekstreme kameraer kan vi bruge videoanalysefunktioner til at se videostreams af en ubuden gæst på et dashboard. Gennem videoanalyse alene kan den nøjagtige placering af indtrængen være vanskelig at spore. Utilsigtede variabler såsom manglende synlighed, okklusioner eller andre forhindringer i kameraets synsfelt kan begrænse sådanne værktøjers evne til at påpege præcise placeringer.

Den nye positionelle kamerasporingsfunktion i Security Center giver dig mulighed for at udnytte eksisterende kameraer lagdelt med KiwiVision-videoanalyse™ til både at registrere og spore indtrængen på et interaktivt kort. Når en advarsel er blevet slået fra, kan du finde de nøjagtige koordinater for den ubudne gæst og streame deres billede for at få en mere detaljeret og handlingsorienteret visning af aktiviteten.

genec-distributor
genetec-vuwall

Her er 3 fordele ved at gøre dit kamera til en radar:

1. Udnyt fordelene ved radar ved hjælp af IP-kameraer

Perimeter intrusion detection sensorer såsom radarer og lidarer bruges typisk til at advare og lokalisere det øjeblik, der er en aktivitet, der krydser et hegns omkreds. Radarsensorer, der leverer geo-koordinater for en indtrængen, forbedrer en operatørs synlighed og nøjagtighed af en hændelse, selvom denne type præcision kan være dyr.

I stedet kan de samme funktioner føjes til dine eksisterende kameraer, der allerede er monteret på førsteklasses steder. Ved at kombinere dit kamerafeed til at have en understøttende GPS-kilde kan du spore mål på et kort uden at skulle investere i et nyt radarsystem.

2. Få situationsbevidsthed for at træffe korrigerende foranstaltninger hurtigt

Hver indtrængningsdetekteringszone kan være helt anderledes, selv på tværs af flere websteder. Baseret på dit websteds operationelle krav er det vigtigt at være i stand til at styre indtrængen i forhold til falske alarmer, så snart de sker.

I en lufthavn kan der for eksempel være byggearbejde til stede i et bestemt område af asfalten, og du ønsker måske ikke at modregne falske alarmer, men vil stadig holde styr på, hvad der sker. Det er muligt at oprette en vedligeholdelsestilstand for at kalibrere bestemte variabler, der er unikke for et websteds tilstand.

Den samme idé til et forsyningsanlæg – hvis der var en nødevakuering af et bestemt område, ville din operatør blive underrettet, hvis nogen var til stede i denne zone.

3. Foren flere frakoblede systemer

På ethvert kritisk sted er det typisk almindeligt at udnytte flere forskellige indtrængningsdetekteringssensorer til at beskytte omkredsen. Imidlertid er disse forskellige detektionssensorer (radar, Lidar, videoanalyse, PIDS og lasere) normalt forskellige systemer, der ikke kommunikerer med hinanden. Men du kan se det store billede ved at flytte dine systemfunktioner til perimeterovervågning i stedet for at fokusere på flere individuelle indtrængningsdetekteringsscenarier.

Når du har en samlet fysisk sikkerhedsplatform, kan du kombinere indsigt på tværs af alle dine sensorer problemfrit og administrere indtrængningssporing på et kort, samtidig med at du har kontinuerlige øjne på målet. Tilføjelse af et lag af intelligens til overvågningskameraer med videoanalyse kan låse op for nye funktioner og forbedre sikkerheden og forbedre driftseffektiviteten.

Parret med Security Center Restricted Security Area (RSA) Surveillance kan du overvåge bevægelse ud over din hegnslinje samt tælle og kategorisere indtrængen. Disse funktioner kan hjælpe med at reducere falske alarmer og fremskynde undersøgelser med nem videoafspilningsstyring, og du vil være i stand til at se en ubuden gæsts sti på et kort, alt sammen inden for en enkelt grænseflade.

En samlet fysisk sikkerhedsløsning er bygget fra bunden for at konsolidere alle de data, du indsamler, så du nemt og effektivt kan administrere videoovervågning, adgangskontrol, nummerpladegenkendelse, perimeterovervågningsradarsystemer og meget mere. For mere info, læs vores blogindlæg om forskellene mellem ensartede vs integrerede fysiske sikkerhedsløsninger.

  • Se mere om KIWIVISION
  • Se mere om GENETEC
  • Ansvarlig udgiver: VIDEO ANALYSE A/S, Denmark
  • Fotokredit: Videoanalyse.dk, Vuwall & Genetec
  • Forhandlerhenvisning og Pressehenvendelse vedr. KIWIVISION: +45 77777770
Scroll to Top