%e7%94%a3%e6%a5%ad%e3%83%bb%e3%82%a4%e3%83%b3%e3%83%95%e3%83%a9

IRISITY AB køber AGENT Vi

billede-108

Videoanalyseudvikleren Agent Vi meddelte torsdag, at den har indgået en aftale om at blive erhvervet af sverige-baserede Irisity AB for en modydelse på $ 67,5 millioner, hvoraf $ 8 millioner vil blive betalt kontant, mens de resterende $ 59,5 millioner vil blive betalt i aktier i Irisity.

I en erklæring sagde virksomhederne, at fusionen vil resultere i oprettelsen af

“en af de største og mest betydningsfulde globale udbydere af avancerede AI-baserede videoanalyseløsninger”, der tilbyder en bred vifte af software og software-as-a-service (SaaS) løsninger til automatisk analyse af overvågningsoptagelser og videostreams i realtid.

“Vi er meget glade for at byde dette succesfulde hold velkommen til Irisity. Agent Vi har opbygget et virkelig markedsledende brand og global tilstedeværelse. Vi er imponerede over både teamet og teknologien,”

siger Irisitys administrerende direktør, Marcus Bäcklund, i en pressemeddelelse.

“Vi er ekstremt stolte af og begejstrede for udsigterne for den kombinerede Irisity-Agent Vi-fremtid, og vi ser frem til vores fælles rejse med udvidet geografisk dækning og stærkere eksekveringskraft,”

tilføjede Agent Vi CEO Itsik Kattan.
billede-107

Irisity blev grundlagt i 2008 og udvikler og markedsfører videoanalysesoftwareprodukter og er børsnoteret på Nasdaq First North Growth-markedet i Stockholm. Så sent som sidste år implementerede vagttjenestegiganten G4S, som for nylig blev erhvervet af Allied Universal, et af Irisitys videoanalyseværktøjer kendt som IRIS.  

Med hovedkvarter i Israel med kontorer i USA og Singapore har Agent Vi et stort antal forhandlere og tusindvis af udstationeringer i mere end 90 lande samt partnerskabsaftaler med sikkerhedsgiganter, herunder Securitas. Virksomhedens samlede omsætning i 2020 2020 var $ 6.1 millioner.

I betragtning af begge virksomheders komplementære kundegrundlag og geografiske fodaftryk forventes fusionen også at skabe synergier inden for produktudvikling, teknologi, markedsføring og salg.

“Dette opkøb er i tråd med vores strategi og ambition om at opbygge en markedsleder. Vi mener, at begge virksomheder supplerer hinanden i alle vigtige dimensioner, ledelse, produkt og marked samt teknologi. Sammen har vi en endnu stærkere position, der betjener en accelererende international efterspørgsel efter analyser med høj præcision, der løbende opbygger aktionærværdi,”

siger Lennart Svantesson, der er bestyrelsesformand i Irisity AB

“Kombinationen af Irisity og AgentVi vil skabe et AI-aktiveret kraftcenter for videoanalyse med uovertrufne funktioner og rækkevidde. Jeg er stolt over at gå sammen med et så dygtigt og erfarent team ledet af Irisitys CEO, Marcus Backlund, og dets formand, Lennart Svantesson. Jeg forventer, at vores kunder og aktionærer vil få stor gavn af dette opkøb,” siger Bestyrelsesformand Dorian Barak.

Transaktionen forventes afsluttet i løbet af 4. kvartal 2021 med forbehold for sædvanlige lukkebetingelser.

VIDEO ANALYSE A/S er en 100% danskejet value added distributør af Video Analyse software. Som distributør kan Video Analyse A/S dog også sende autoriserede specialister ud til installation, support og service for forhandlernettet der pt. tæller 2.500 forhandlere i Nordeuropa. Video Analyse A/S er en fusion af 3 selskaber indenfor videoovervågning og adgangskontrol, som netop er de 2 forretningsområder. Koncernen bestræber sig på at være Europas førende distributør indenfor 3 år.

kameratyper-2
Scroll to Top