Hvad er Ansigtsgenkendelse?

Rangeret som nr. 1 i verden af NIST i nøjagtighed for ansigtsgenkendelse

Som den førende amerikanske leverandør af offentlige AFIS- og ansigtsgenkendelsesprogrammer har IDEMIA en lang historie med at udvikle meget nøjagtige, skalerbare og hurtigt installerede biometriske teknologiløsninger der bare virker.

Idemias ansigtsgenkendelsesalgoritmer har vist sig at overgå andre amerikanske regeringsagenturudbydere og rangerer uden sidestykke.

Vi kombinerer en af de mest omfattende algoritmer på markedet med brancheførende service for at sikre, at vores partnere opnår nøjagtig og friktionsfri biometrisk adgangskontrol og identitetsbekræftelse.

Videoanalyse A/S er Danmarks førende og Danmarks største leverandør af software indenfor ansigtsgenkendelse. Ring til os og hør hvad der er bedst til din situation. Især indenfor adgangskontrol der er berøringsfri er IDEMIA rigtig smart.

I dag er det ikke nok at være nr. 1 på ansigtsgenkendelse. Som Danmarks største leverandør af software til ansigtsgenkendelse kender vi svagheder og styrker ved hvert enkelt produkt. F.eks. skal ansigtsgenkendelse virke i periode med maske påbud.

Træning i ansigtsgenkendelse

Automatiserede ansigtsgenkendelsessystemer er almindelige i både retshåndhævende og civile applikationer, men uddannelse af korrekturlæsere har ikke holdt trit med omfanget af ansigtsbilleder, der er tilgængelige fra offentlige og private kilder. 

IDEMIA tilbyder retsmedicinsk ansigtstræning for at træne og holde eksaminatorernes færdigheder ajour med bedste praksis og viden om ansigtsgenkendelse.

Forensic Face Training er et teknologiagnostisk program, der udforsker emner som billedvidenskab og behandling, principper for fotografisk sammenligning og rapporteringsretningslinjer. Det hjælper eksaminatorer med at forbedre deres færdigheder i både ansigtsgennemgang (en-til-mange) og ansigtsidentifikation (en-til-en) scenarier og få ny indsigt i ansigtsanatomi, dermatologi, aldring og ansigtsændring.

 • Praktiske kompetencer – Baseret på scenarietræning dækker Forensic Face Training-kurset både ansigtsgennemgang – en 1: N-sammenligning ved hjælp af output fra et ansigtsgenkendelsessystem – og ansigtsidentifikation, en retsmedicinsk 1: 1-sammenligning, der skal præsenteres i retten.
 • Dybdegående analysefunktioner – Forensic Face Training lærer eksaminatorer ikke kun at sammenligne ansigter i detaljer, men også få en dyb forståelse af, hvad de ser på, herunder hvordan de specifikke optagelsesforhold påvirker ansigtsbilledet.
 • Teknologiagnostisk viden – Forensic Face Training er ikke baseret på brugen af et bestemt ansigtsgenkendelsessystem, og kurser er omhyggeligt udviklet i overensstemmelse med Facial Identification Scientific Work Group (FISWG) standarder.

Selfie-tjek

Selfie Checks giver hurtig registrering og onlinegodkendelse til enkeltpersoner og organisationer, der har brug for hurtigt at bekræfte en persons identitet. IDEMIA’s udtænkte løsning, Selfie Check, bruger din telefons kamera og ansigtsgenkendelsessoftware til at kontrollere, at det faktisk er ejeren, der holder telefonen. På hvilket tidspunkt der gives adgang.

Når du beder om godkendelse, vil IDEMIA’s innovative softwareløsning bede dig om at godkende din identitet ved at flytte dit hoved til venstre, højre eller nedad; eller en kombination af de tre. Ved at anmode om tilfældige hovedbevægelser sikrer selfie-checken, at brugeren er en ægte og en levende person og ikke bare et stillbillede. Brugere kan nu eksternt og sikkert bekræfte deres identitet i en central biometrisk database eller mod et identitetsdokument, f.eks. et pas fra stort set hvor som helst.

 • Ekstra sikker – Vores opgraderede teknologi genkender billedets liveness, så ikke engang den bedste ansigtsgengivelse kan narre kameraet.
 • Tilpasningsdygtig og fleksibel – Teknologien udnytter det indbyggede kamera på en smartphone, tablet eller computer og er kompatibel med større operativsystemer.
 • Brugervenlig – Den brugervenlige grænseflade gør det muligt for selv den største teknofob at have biometrisk sikker adgang til deres telefon når som helst.

Hvad er Augmented Vision som betyder forstærket syn?

I dag overalt, hvor du går, er der kameraer, der bruges via CCTV-streams, smartphones og meget mere. Dette efterlader en enorm mængde digitale data at gennemgå, når det er nødvendigt for retshåndhævelse eller af andre grunde. Augmented Vision hjælper med at forstå alle disse tilgængelige data, samtidig med at borgernes og forbrugernes privatliv beskyttes med det højeste niveau af databeskyttelse.

Augmented Vision kan bruges til at forhindre sikkerhedshændelser i meget besøgte offentlige eller private rum, men også til at sikre friktionsfri adgang til begrænsede områder. Det kan også fortolke og tagge timer og dage med videostreams og tusindvis af fotos for at hjælpe med at finde emner og genstande af interesse i undersøgelser efter begivenheden. Denne kraftfulde videoanalyseløsning kan konfigureres til tre hovedapplikationer:

 • Øg operatørernes effektivitet for at finde kundeemner på en hurtigere og mere automatiseret måde
 • Levere handlingsrettede efterretninger og hjælpe med at overvåge videoflow og advare sikkerhedspersonale om udseendet af personer af interesse
 • Tillad sikker og problemfri adgang til autoriseret personale: ved at registrere og identificere flere personer, der nærmer sig et adgangspunkt, bringer det et kraftigt lag oven på eksisterende video- og adgangskontrolsystemer.

FACE EXPERT ? Ansigtsekspert

Face Expert kan hjælpe retshåndhævende myndigheder med at placere et navn på et ansigt ved at gøre det muligt for uddannede retsmedicinske efterforskere, analytikere og detektiver at løse forbrydelser takket være automatisk ansigtsfinding og sporing af fotos eller videoer. Ansigter fra billeder eller videoer kan matches med en database for at identificere en eftersøgt eller savnet person. Når ansigtsbilleder er matchet, kan analytikere knytte en mistænkt til en forbrydelse. Applikationen giver mulighed for at navigere i databasen for at udnytte oplysninger fra tidligere søgninger. Det kan også hjælpe med at matche nyligt bookede lovovertrædere med uopklarede sager.

Systemet er let at bruge og kraftfuldt og giver brugerne mulighed for at håndtere sager ved hjælp af stillbilleder, videoer og vanskelige at behandle billeder. Dens 3D-modelleringsværktøj rekonstruerer et ansigtsbillede fra flere delvise visninger, mens billedbehandlingen forbedrer billeder af dårlig kvalitet og ikke-frontale visninger.

 • Let at bruge – Face Experts nydesignede webgrænseflade er enkel og intuitiv at bruge.
 • Hurtig og pålidelig – Face Expert giver hurtige og nøjagtige ansigtssøgninger med automatisk ansigtsfinding og sporing af fotos og videoer i flere formater.
 • Behandling med høj effekt – De kraftfulde behandlingsværktøjer, der leveres af Face Expert, inkluderer pose- og belysningskorrektion sammen med billed-3D-modellering og sagsdokumentationsstyring.

MFACE™ Flex

MFACE Flex er en friktionsfri ansigtsbiometriløsning , der strømliner oplevelsen for enkeltpersoner på steder med høj trafik, herunder lufthavne, sportsarenaer, forlystelsesparker og andre begivenhedssteder, hvor der forventes en stor trafikmængde. MFACE Flex er i stand til at genkende flere ansigter i branchens førende tid uden at kræve, at enkeltpersoner stopper, rører ved eller interagerer med identifikationssystemet.

Fordi MFACE Flex-løsningen gør det muligt for enkeltpersoner at fortsætte med at bevæge sig gennem hele identifikationsprocessen, er løsningen især effektiv til sikker og effektiv behandling af store grupper. Ved design minimerer MFACE Flex implementeringsomkostningerne ved at eliminere behovet for specialiseret biometrisk optagelsesudstyr og øger kundens ROI med fleksibiliteten ved at genbruge eksisterende infrastruktur, hvor det er muligt.

Bedst til ansigtsgenkendelse som nr. 1 hvis man spørger USA

IDEMIA’s ansigtsgenkendelse 1: N algoritme opnåede bedst for nøjagtighed i den seneste Face Recognition Vendor Test (FRVT) fra National Institute of Standards and Technology (NIST).

NIST’s testresultater fra 26. marts 2021 fastslår uden tvivl, at IDEMIA har det bedste identifikationssystem på markedet. Hvis vi tager grænsekontrolsystemer som et eksempel, opnåede IDEMIA den bedste nøjagtighedsscore på 99.65% 100% rigtige ansigts-genkendelser ud af 1.6 millioner ansigtsbilleder.

NIST = Det Nationale Institut for Standarder og Teknologi

VideoAnalyse A/S har en række løsninger til ansigtsgenkendelse. Ring til os for et specificeret tilbud.

Scroll to Top