poe-ups

Hanwha Techwin udvider Q-seriens Open Platform NDAA kameralinje

Hanwha Techwin udvider sin Wisenet Q-serie af kugle- og kuppelkameraer med en ny NDAA-kompatibel model, der tilbyder systeminstallation og konfigurationsfleksibilitet, især i videoovervågningsapplikationer med højt kameraantal.

Det nye QNO-7012R 4MP IR Bullet Camera fortsætter Q-seriens tilgang til at kombinere brugervenlighed, omkostningseffektivitet og høj ydeevne.

“Alle sikkerheds- og overvågningsapplikationer er forskellige, og der er ingen tilgang til at opfylde hvert projekts krav,”

sagde Ramy Ayad, direktør for produktstyring hos Hanwha Techwin.

og han fortsætter: “Interne sikkerhedsteams og integratorer har brug for enheder, der er designet til maksimal fleksibilitet med en kraftfuld kombination af funktioner og funktioner. Det er, hvad vi har opnået med den nye QNO-7012R og hele Q-serien.”

Q-seriens kameraer er udstyret med et Open Platform-chipsæt for nem og problemfri integration med tredjepartssystemer og -løsninger og understøttelse af analog videoudgang (CVBS) for nem kamerapositionering under installationen. En række indbyggede intelligente videoanalyser dækker manipulation, retningsbestemt/virtuel linjedetektion, defokusdetektion, ind- / udgang og bevægelsesdetektering.

Bredt dynamisk område

WDR gør det muligt for kameraerne at udføre med op til 120 dB for at producere klare billeder fra scener, der indeholder en udfordrende blanding af lyse og mørke områder. Avanceret billedkvalitet opnås gennem Linseforvrængningskorrektion og IR i svagt lys, som også tillader justeringer for at forhindre blænding. Det har også muligheder for nemt at skifte mellem 16: 9 eller 4: 3 billede til 9: 16 eller 3: 4 tilstande for at overvåge en række områder fra bred til smal.

Kryptering der tager H.265 Wisestream II komprimering.

Kameraerne er H.265-kompatible til optimering af netværksbåndbredde, suppleret med WiseStream II-komprimerings-teknologi. Denne kombination forbedrer båndbreddeeffektiviteten med op til 80 % sammenlignet med den nuværende H.264-teknologi.

POE med UPS og 128 GB videobackup ved optageren forgindrer tab af data

Kameraerne understøtter Power over Ethernet (PoE), hvilket sparer tid og reducerer installationsomkostningerne, da det negerer behovet for at køre separate kabler og installere en strømforsyning på hver kameraplacering. Kameraerne har også en SD/SDHC/SDXC-hukommelsesplads, der gør det muligt at lagre op til 128 GB video ved kanten. I tilfælde af en netværksafbrydelse kan videobeviser, som potentielt kan være gået tabt, hentes, når netværksforbindelsen er blevet gendannet. Ud over den nye QNO-7012R, hele sortimentet af Q-serien.

“Det er normalt at VIDEO A/S har VIDEO UPS ved POE løsninger, og efterhånden som alt rykker ud til EDGE COMPUTING eller ud til kameraerne har disse nu også en backup SD-SDCV kort med indtil 128 GB datalagring på hver enkelt kamera. Med denne strategi er du bedst sikret.”

Siger Michael Rasmussen fra VIDEO ANALYSE A/S

Q Series 4MP-kameraer omfatter:

 • 4MP IR Dome kamera – QND-7082R
 • 4MP Netværk IR Vandal Dome Kamera – QNV-7082R
 • 4MP netværk IR Bullet Kamera – QNO-7082R
 • 4MP IR Vandal Dome Kamera QNV-7012R
 • 4MP IR Dome kamera – QND-7012R
 • 4MP IR Bullet Kamera – QNO-7012R
 • 4MP IR Vandal Dome Kamera – QNV-7022R
 • 4MP IR Dome kamera – QND-7022R
 • 4MP IR Bullet Kamera – QNO-7022R
 • 4MP IR Dome kamera – QND-7032R
 • 4MP IR Bullet Kamera – QNO-7032R
 • 4MP IR Vandal Dome Kamera QNV-7032R

Hanwha Techwin America er et datterselskab af Hanwha Corporation, et Sydkorea-baseret selskab. Hanwha Techwin er en førende global leverandør af intelligente videoovervågningsløsninger. Hanwha Techwin America bygger på virksomhedens innovationshistorie og er dedikeret til at levere løsninger med de højeste niveauer af ydeevne, pålidelighed og omkostningseffektivitet til professionelle sikkerhedsapplikationer.

Kilde: Hanwha gog VIDEO A/S
Fotokredit: Hanwha

Scroll to Top