drone-detect-2

Markedet for sikkerhedsrobotter er stigende

Ifølge Marketsandmarkets er den voksende anvendelse af UAV og sikkerhedsrobotter til kommercielle og private applikationer drevet af stigende vægt på sikkerhed på nationalt eller regionalt plan, stigende investeringer og udgifter til forsvar fra lande globalt og stigende efterspørgsel efter autonome systemer, der gør realtidsovervågning smartere. 

VIDEO ANALYSE A/S er på UAV dronemarkedet og drone detektion radiobølger, termo, Videoovervågning, LIDAR View, Radar og Laser. På dronemarkedet er det både detektion, eftersøgning, bevissikring, nummerpladegenkendelse og adfærdsdetektering. Vi kan også finde en person på beskrivelser af f.eks. højde, bluse og bukser, selv i silhuet. Vi har drone kørekort og har markedets eneste drone sværme (samarbejdende droner for afsøgninger) der kan lave masseovervågning og TV-Video produktion som under Tour de France i Danmark. Ring 77777770 lokal 240.

I forskerens seneste rapport værdi ansætter analytikerne dette marked til USD 33,7 mia. i 2021, og det forventes at nå USD 89,6 mia. i 2027 ved en CAGR på 17,7% i prognoseperioden.

Videodroner viser momentum

Videodroner eller UAV’er som det engelske udtryk, udfører ikke kun efterretnings-, overvågnings- og rekognosceringsmissioner, men kan militært angriber, undertrykke og ødelægger fjendens kommunikation, luftforsvar; og undersøtte eftersøgning og redning, blandt mange andre.

Et par af fordelene ved ubemandede luftfartøjer er, at disse køretøjer kan komme ind i miljøer, der er farlige for menneskeliv; reducere luftfartøjs-operatørernes eksponeringsrisiko kan forblive i luften i lang tid; udføre en præcis, gentagen hurtigere scanning af et område, dag efter dag, nat efter nat, i fuldstændigt mørke eller tåge, under computerkontrol; og kan programmeres til at fuldføre missionen autonomt.

Den amerikanske hær og NATO-alliancer bruger disse UAV’er mod terrorudstyr i blandt andet Syrien, Libyen, Irak og Afghanistan. Også flere asiatiske lande som Indien, Kina og Pakistan indkøber blandt andet bevæbnede droner for at styrke deres grænsesikkerhed. Selv små droner til anvendes til autopatruljering af grænser, events og med op til 91MPIXELS kameraer.

Derudover bruger forskellige sikkerhedsagenturer UAV’er til patruljering og overvågning af større offentlige begivenheder som den indiske Premier League (IPL), FIFA World Cup og Euro Cup, blandt andre.

Stærkt militær- og forsvarsmarked

Sikkerhedsrobotter bruges til forsvarsrelaterede overvågnings- og rekognosceringsoperationer, antiubådskrigsførelse, kortlægning af havbunden, test af vandprøver og inspektioner af olie- og gasrørledninger. UAV’erne forventes at opleve en øget efterspørgsel fra forsvarssektoren efter overvågnings- og rekognosceringsaktiviteter og grænsesikkerheds-applikationer.

Disse droner har effektive flyvekontrolsystemer og lave driftsomkostninger. De har gennemgået teknologiske fremskridt i nyere tid for at passe til militære applikationer. Dette skyldes primært, at lande over hele verden er begyndt at anerkende den potentielle betydning af UAV’er, hvilket resulterer i øget militær forskning og finansiering til udvikling af nye og avancerede UAV’er.

Markedet for UGV’er til militære anvendelser forventes at opleve et enormt potentiale i fremtiden. Teknologiske fremskridt til forbedring af funktionaliteter og autonome beslutningskapaciteter hos en robot til komplekse fjernoperationer er nogle af de vigtigste faktorer, der driver markedet for ubemandede jordkøretøjer.

Asien og Stillehavsområdet er et vækstområde

De vigtigste faktorer, der driver væksten på markedet for sikkerhedsrobotter i regionen, er stigende forsvarsudgifter fra lande som Australien, Sydkorea og Indien, mens Japans udgifter forblev stabile. Asien og Stillehavsområdet er et af de potentielle markeder for ubemandede køretøjer, da lande som Kina, Indien, Japan, Australien og Sydkorea blandt andet aktivt fokuserer på at styrke deres militære systemer.

Den geopolitiske dynamik i regionen spiller en vigtig rolle i de foranstaltninger, der træffes af store økonomier som Indien og Kina mod forbedring af militære kapaciteter og styrke. Indien deler grænser med lande som Pakistan, Bangladesh og Kina, blandt andre.

Ifølge forskningen overvejer den indiske regering sikkerhedsrobotter for at sikre nul infiltration på tværs af disse grænser.

Større virksomheder, der opererer på markedet for sikkerhedsrobotter, omfatter danske Danfoss, Emerson, ABB, Schneider Electric, Yokogawa, Endress + Hauser, Honeywell, Siemens, Fuji Electric og Hitachi.

VIDEO ANALYSE A/S tilbyder udvikling af enhver tænkelig løsning

Vi er via vor udviklingsafdeling i stand til at installere, klargøre og undervise i droneteknologi. Eftersom video analyse er det centrale element er det naturligt at Video Analyse A/S klarer opgaven. Vi er også Danmarks eneste der har udviklet drone sværme software med automatisk opladestandere der gør at vi f.eks. kan have 22 droner ude og flyve og 2 til automatisk landing og opladning i vore oplader-rør der også sikrer delvist mod tyveri/hærværk.

Udover at udvikle og sælge droner, så har vi også 5 dronedetekteringssystemer fra verdens største leverandører som er integrerede i opgaver indenfor overvågning, eftersøgning, bevissikring og personbil eftersøgning.

En af de mere specielle med adgang til vand, sten, sand og f.eks. golfbaner.

VideoRobot – Rullemarie med 3 kameraer

Vi er i øvrigt i gang med at udvikle en vagthund som er ptz styret, det vil sige at den kan afpatruljere områder der ellers ikke nås med den ordinære videoovervågning. Den kan køre i 5 timer og er NVIDIA Jetson baseret og har således markedets laveste strømforbrug med indtil 14 timers kontinuerlig kørsel f.eks. ved havne, fabrikker og VIP områder. Vi forhandler også robotter der advarer om afstand, eller som kan undersøge indhold i f.eks. efterladt baggage med vore termo og radarkameraer.

Skal man op på kontinuerlig overvågning som indgår i mange standard VMS systemer, skal man købe en ekstra, de vil ikke køre ind i hinanden og skiftes til at lade op på kun 5 timer. Apteringen er også med infrarød, radar, laser og lidarer så man kan se alle billeder på en gang. VIDEO A/S VideoRobot version 2 vil have en 3 meter teleskopmast monteret, så man kan se 360 grader rundt om et objekt.

Fuglekontrol til lufthavne, solcelle parker, bygninger og indkøbscentre m.v.

Vi tilbyder også fugle robotter der holder fugle væk fra de områder som du ønsker skal være fuglefri. Systemet er selvopladeligt og bruger ingen almindelig 220 volt med den roterbare solfanger der laver mere strøm end du kan bruge på 3 dage. Den kører også om natten, med nedsat styrke.

Med en enkelt installation og kalibrering er du i gang og det koster ikke ret meget at holde f.eks. tage, kundearealer, landsbrugs-arealer, plantager, golfbaner og haver fri for fugle.

Efter installation er laseren på arbejde som regel 3 gange før fuglene forbliver væk. De bliver simpelthen bange og kommer der fugle tilbage er det ikke de samme. Så det virker altså indenfor den første halve time og så længe anlægget er monteret.

billede-27

Høre mere fra os på 77777770 lokal 240.

Scroll to Top