Frihed med Synergis Cloud Link PoE IoT-gateway med op til 600.000 kortholdere

Med Genetec leverer VIDEO ANALYSE A/S sikkerheds-, drifts- og business intelligence-løsninger. I dag har Genetec annonceret den øjeblikkelige tilgængelighed af en ny generation af sin Synergis Cloud Link PoE-aktiverede IoT-gateway til adgangskontrol. Ring for mere info på telefon +45 7777 7770 og hør mere om levering eller demo.

Synergy Cloud Link

Synergis Cloud Link er fremstillet i Nordamerika for at afbøde forsinkelser i forsyningskæden og imødekommer den stigende efterspørgsel efter ikke-proprietære adgangskontrol løsninger og leverer en sikker gateway til en cloud- eller hybridudrulning.

Når man moderniserer et eksisterende sikkerhedssystem, giver Synergis Cloud Links åbne arkitektur organisationer mulighed for at udnytte deres nuværende adgangskontrolinfrastruktur og nemt opgradere til en sikker IP-baseret løsning.

Effektiv tilgang til udrulninger på flere websteder

Synergis Cloud Link giver en mere effektiv tilgang til multi-site implementeringer og erstatter behovet for servere, hvilket reducerer ejeromkostningerne. Synergis Cloud Link IoT-gatewayen har integrerede funktioner, der holder en organisations adgangskontrol kørende, selv når forbindelsen til serveren er nede.

Den nye generation af Synergis Cloud Link indeholder flere funktioner, forbedret cybersikkerhed og hjælper med at fremtidssikre sikkerhedsinstallationer. Synergis Cloud Link har forbedret cybersikkerhed, såsom krypterede brugerdata, Secure Boot og en EAL6+ industri guldstandard Secure Element, der gemmer kryptografiske elementer.

Stigende behov for ikke-proprietære adgangskontrolløsninger

Behovet for ikke-proprietære adgangskontrol-løsninger har aldrig været større”

Behovet for ikke-proprietære adgangskontrol-løsninger har aldrig været større,”
Vores nye generation af Synergis Cloud Link gør det muligt for os at give organisationer en kraftfuld, sikker og intelligent gateway til den nyeste teknologi, samtidig med at de nemt kan oprette forbindelse til hybrid- eller cloud-adgangskontrolmiljøer,  og beholde deres eksisterende sikkerhedsinvesteringer, herunder hardware, ledninger og infrastruktur.

siger Thibault Louvet, Access Control Product Group Director, Genetec Inc.

Enheden er kompatibel med ikke-proprietære adgangskontrol moduler fra branchens mest etablerede producenter, herunder HID Global, Axis Communications, ASSA ABLOY, Mercury Security, Allegion, SimonsVoss, STid og andre.

billede-28

Nyt firmwaredesign og forbedret pålidelighed

En enkelt Synergis Cloud Link-enhed kan understøtte op til 256 læsere og elektroniske låse, 600.000 kortholdere, 150.000 offline-hændelser samt overvåge hundredvis af zoner og alarmer.

Synergis Cloud Link har et nyt firmware design, der forbedrer pålideligheden og livscyklusstyringen og opdateringsstyringen.

Det åbner også døren for containeriseret tilgang til betjening af software på enheden og udvider dens fremtidige muligheder.

Ring 7777 7770 for mere info.

Scroll to Top