Genetec bliver #1 som global VMS-leverandør og slår dermed Milestone

Genetec Inc. er en innovativ teknologivirksomhed med en bred løsningsportefølje, der omfatter sikkerhed, intelligens og drift. Virksomhedens produkt flagskib, Security Center. Er en åben arkitekturplatform, der forener IP-baseret videoovervågning, adgangskontrol, automatisk nummerpladegenkendelse (ALPR), kommunikation og analyse.

Genetec udvikler også Cloudbaserede løsninger og tjenester, der er designet til at forbedre sikkerheden og bidrage med nye niveauer af operationel intelligens til regeringer, virksomheder, transport og de samfund, hvor vi bor. Genetec blev grundlagt i 1997, har hovedkontor i Montreal, Canada, og betjener sine globale kunder via et omfattende netværk af forhandlere, integratorer, certificerede channelpartnere og konsulenter i over 159 lande.

Virksomheden bevarer også # 1 position i Amerika for 8. år i træk, og rangerer # 2 i EMEA. Med den hurtigste vækstrate og fortsatter hurtig vækst i Asien, forventes Genetec at slå Milestone også i EMEA landende.

Ifølge en nylig rapport offentliggjort af business-intelligence udbyderen IHS Markit er Genetec, en førende teknologileverandør af samlede sikkerheds-, offentlige sikkerheds-, drifts- og business intelligence-løsninger. Blev udnævnt til verdens førende leverandør af Video Management Systems (VMS). IHS-rapporterede resultater fra 2015-2018, peger også på, at virksomheden har opretholdt en CAGR på 24,1% (sammensat årlig vækstrate) i de sidste 3 år i denne kategori.

I Amerika er Genetec fortsat den førende VMS-producent for ottende år i træk. Dette med en bred margin, med en andel på 18,3% af dette marked på 601 millioner dollars. Genetec har også indtaget førstepladsen på markedet for back-end videoovervågnings-udstyr, til 1,7 milliarder dollars i Amerika. I resten af verden øgede Genetec sin VMS-omsætning hastigt: I EMEA voksede Genetec`s omsætning med 20,5 % i 2018, mens Genetec i APAC (ekskl. Kina) øgede sin omsætning med 22,5 %.

“Som en privatejet, uafhængig producent af IP-baserede fysiske sikkerhedsløsninger. Geninvesterer vi en meget større andel af vores årlige indtægter i F & U end de fleste,” siger Pierre Racz, Præsident, Genetec Inc. “Vores uafhængighed og ensporethed, har hjulpet os med at få tillid fra virksomheds- og statsbrugere. Vi vil gerne glæde kunden. Omstændighederne har drevet os til, at være åbenhjertige om privatlivets fred og cybersikkerhed.”

“Disse faktorer, sammen med held, stærke partnerskaber og et godt team. Er nogle af de faktorer, der forklarer appellen til vores løsninger,” forklarer Racz. “Vi vil fortsætte med at sænke friktionen, hvormed vores kunder integrerer nye sensorer og andre systemer i beslutningstagningen af deres operationer.”  

Ifølge IHS Markit er Genetec også den eneste udvikler af sikkerheds- og offentlige sikkerhedsløsninger, der har top-10 globale placeringer på tværs af alle fysiske sikkerhedsindustrisektorer, herunder også videostyringssoftware (VMS), adgangskontrolsoftware og automatisk nummerpladegenkendelsessoftware (ALPR).

KILDE: IHS og Genetec
Fotokredit: Genetec’s logo
Forfatter: Michael Rasmussen


Verdens bedste cybersikkerhedsløsning

Wisenet 7 løsninger er nu atter på førstepladser med en premieret Platinplacering hos Homeland Security Awards. Sikkerhedskravene ændrer sig, og markedstendenserne udvikler sig, men konstant er stadig behovet for intelligente netværksovervågningsløsninger – på alle markeder, til enhver applikation. Og der er Hanwha verdens førende.

Kernen i Hanwha Techwins nye produktudvikling er Wisenet 7 System on a Chip (SoC), virksomhedens mest teknologiintensive, innovative og funktionsrige SoC, som har levende 4K-opløsning, ekstrem WDR med sceneanalyseteknologi, skarpere billeder med forbedret støjreduktionsteknologi, DIS med indbygget gyrosensor, forbedret linseforvrængningskorrektion og end-to-end cybersikkerhed. F.eks. kan du altid se ansigter klart.

Bedste IP-videoovervågningsløsning i verden

Hanwha’s PNV A9081R AI som er et 4K IR udendørs Vandal Dome AI-kamera vandt GULD her for ca. 1 måned siden.

Hanwhas AI-baserede kamera med AI Chip er en del af Wisenet P-serien  og tager uberørte billeder i op til 4K-opløsning, samtidig med at det indeholder kraftfulde deep learning-algoritmer i kameraet til avanceret objektdetektion, klassificering og fejlfri analyse. At dette er indbygget i selve kameraet yaher resourcerne væk fra VMS og Analyse Software. Der fremhæves specielt brug af objektgenkendelse versus bevægelsesdetektering der eliminerer alt andet og falske alarmer, samtidig med at det giver værdifuld forretnings- og driftsindsigt.

Scroll to Top