nummerpladegenkendelse

Milestone Systems introducerer den nye XProtect Incident Manager

Med introduktionen af XProtect Incident Manager i 2022 R2 vil brugerne være i stand til at håndtere hændelser direkte i deres VMS og forbinde videooptagelser med hændelser, mens de udfolder sig.

I den seneste produktopdatering af Milestone Systems XProtect 2022 R2-videostyringssoftware introducerer Milestone flere nye funktioner og funktioner. Disse omfatter styring og overvågning af hændelser med et klik på en knap, tilbud om Essential+-versionen af XProtect på AWS Marketplace fra den 5. juli 2022 og forbedring af nummerpladegenkendelsen til at omfatte stilgenkendelse.

Med denne seneste produktopdatering fortsætter Milestone Systems med at hæve barren for mere effektiv videoteknologi-software og imødekomme markedets stigende efterspørgsel efter omfattende, best-in-class, nøglefærdige videoteknologiløsninger.

xprotect

XProtect Incident Manager

Den nye XProtect Incident Manager giver brugerne mulighed for at fange ethvert live feed med et enkelt klik

Den nye XProtect Incident Manager giver brugerne mulighed for at fange ethvert live feed med et enkelt klik. Når hændelsen er overstået, kan brugerne stoppe optagelsen og begynde at udfylde hændelsesoplysninger. Hændelsestyper kan konfigureres fuldt ud, så brugerne kan definere hændelsestyper og detaljer til rapportering.

Konfigurationsindstillingerne omfatter fritekst, rullelister, dato- og klokkeslætsfelter og flere andre indstillinger. Tidligere optagede optagelser kan også føjes til en hændelse for at styrke beviserne.

Milestone XProtect Essential+ på AWS

Med den nye udgivelse af Milestone XProtect 2022 R2 videostyringssoftware erstatter Essential+ versionen af XProtect den tidligere version på AWS Marketplace.

Brugere vil nu kunne få alle XProtect 2022 R2-produktvarianter på AWS for optimeret lagring og transmission. Milestone XProtect 2022 R2-versionen føjes til den tidligere version på AWS Marketplace fra den 5. juli 2022.

Forbedret nummerpladegenkendelse (LPR)

Milestone XProtect 2022 R2 har forbedret nummerpladestilgenkendelse. Forskellige lande har forskellige nummerpladetyper og -formater til forskellige typer køretøjer. Den opdaterede LPR-funktion gør det muligt for brugerne at genkende, sortere og samle nummerpladetyper ved at analysere motorkøretøjer mere effektivt.

Afhængigt af landets pladestil vil brugerne kunne skelne lastbiler fra private biler eller endda politibiler, limousiner, lastbiler og busser fra hinanden. Tilsvarende har nogle lande separate plader til gasdrevne eller elektriske biler, der nu let kan identificeres.

Kilde: Milestone
Fotokredit: Video A/S og Milestone (logo)

Scroll to Top